Δεν εχω κανενα προγραμμα βαρυ εκτος απο το cubase...kostas80 είπε:Με κάποιο τρόπο παραφορτώνεις τη cpu του pc (pc έτσι ?)
ή έχεις κι άλλα βαριά προγράμματα ανοιχτά ή το εργαλείο δε σηκώνει πολλά πολλά ή προσπαθείς να κάνεις export με πολύ μεγάλο sample rate .
σε τι μορφή κάνεις export ? mp3 , wav κλπ
54 κανάλια?Playsound είπε:εχω 54 καναλια μερικα ειναι φωνες και αλλα vst's
και σε ολα εχουν plug-ins μηπως φταιει αυτο ?
;D ειναι 5 κουπλε ρεφρεν και μερικα backing fx φωνητικαVegeterian είπε:54 κανάλια?
Τι κάνεις το σάουντρακ για το Lord of the Rings???
Ίσως τότε να θές περισσότερη ραμ...
Οταν ηχογραφηθηκαν τα φωνητικα δεν ειχα κανενα προβλημα καθυστερησης η κατι τετοιο...pkole είπε:Έχεις θέμα με το cpu και πριν κάνεις το export (δηλαδή όσο ηχογραφείς ή μιξάρεις);
Κλασικό λάθος που υπερφορτώνει μνήμη :-\ 3 κανάλια με reverb αρκούν για όλο το project .Διάβασε πως λειτουργούν τα send effects και ελάφρωσε τα κανάλια σου απο άχρηστα εφε που επαναλαμβάνονται .Playsound είπε:σχεδον στα πιο πολλα φωνητικα ..
;D Μολις το τελειωσω θα το ανεβασω ελπιζω να μην εχει παει χαμενος κοποςVegeterian είπε:Σοβαρά όταν το τελειώσεις θέλω να το ακούσω... Είμαι περίεργος τι μπορεί να έχεις φτιάξει!!!![]()
Όταν ξεκινάμε μια δημοσίευση ζητώντας λύση σχετικά με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, πρέπει να δίνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες από την αρχή και να μην περιμένουμε να μαντεύουν όσοι προσπαθούν να βοηθήσουν.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιος θα αφιερώσει πολύτιμο χρόνο από τη ζωή του για να μας βοηθήσε, ας τον βοηθήσουμε και εμείς ώστε να μην σπαταλάει το χρόνο του μαντεύοντας.
1) Αν πρόκειται για πρόβλημα σχετικά με λογισμικό, κάρτα ήχου ή υπολογιστή θα πρέπει να αναφέρουμε το τύπο και τη version του λογισμικού, τον τύπο της κάρτας ήχου και τη version των drivers. Αν το πρόβλημα είναι αρκετά πολύπλοκο καλό θα είναι να αναφέρουμε και τη σύνθεση του υπολογιστή σας όπως λειτουργικό σύστημα, επεξεργαστής, μητρική, άλλες κάρτες, service pack και drivers συστήματος.
2) Αν πρόκειται για πρόβλημα κάποιου controller, synthesizer, ή μέρος συστήματος ηχογράφησης ( μικρόφωνο, κονσόλα, ηχείο κλπ), πρέπει να αναφέρουμε Μάρκα, μοντέλο και πως ακριβώς είναι συνδεδεμένο με ΟΛΕΣ τις άλλες συσκευές.