Πρόβλημα με ενισχυτή… ποιόν να επιλέξω αντί αυτού?

ΑΑΑΑ τοσο καλά με τον Randall KH-15!!!! :/  μ άρεσε τώρα η ιδέα του KUSTOM!!! Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω με τον peavey. Όταν έστελνα στο thomann e-mail γιατί δεν μου είχαν στείλει τον τραπεζικό λογαριασμό για να κάνω την κατάθεση με τα χρήματα, απαντούσαν μιλάμε μέσα σε ένα 30α λεπτό. Τώρα έχω στείλει μήνυμα από τότε που ξεκίνησα το θέμα εδώ και ούτε μια απάντηση από το thomann… τυχαίο?? Δεν νομίζω!!

Όχι όχι δεν κατάλαβες. Στο ωδείο έχουμε πολύ καλό εξοπλισμό αλλά εγώ επειδή πολλές φορές μπορεί να μην έχω μάθημα στο πανεπιστήμιο, κάθομαι λοιπόν κάποιες μέρες στο Ηράκλειο κ αφού κρατάω την κιθάρα μου παίζω και όλη μέρα!!!! :P δεν την παλεύω λοιπόν να μην έχω ήχο στο σπίτι!!! ;)

λες??? λες αντί για να πάρω άλλο να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω??? λες??? διχάζομαι!!!

renata5 είπε:
λες??? λες αντί για να πάρω άλλο να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω??? λες??? διχάζομαι!!!
Να διχαστεις αγαπητη μου για το ποιον λαμπατο να παρεις...

Οχι για το ΑΝ θα παρεις...

Δε ξερω τι μουσικη παιζεις,παντως ο HT-1 φαινεται να καλυπτει μεγαλο φασμα ηχων και ειδων...

Παιδια να ξαναθυμησω πως απο προηγουμενο θεμα του νοιζ ειχε βγει το συμπερασμα οτι η σειρα HT της Blackstar δεν ειναι Full tube! Ειναι υβριδικοι (λαμπτα + τρανζιστορ) ενισχυτες! Δεν αμφισβητω την ποιοτητα της σειρας απλα το αναφερω :)

Μα να περιμένει κι άλλο, να ταλαιπωρηθεί μέχρι να πάρει τα χρήματα,  να δώσει κι άλλα 100ευρώ (τα διπλάσια!!!) κι όλα αυτά για να πάρει ψευδο-λαμπάτο ενισχυτάκο κούτσικο στο 1Watt με 1 μόνο ρυθμιστικό eq, ψηφιακό reverb και 8" μεγαφωνάκι?

Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις all tube 15W κεφαλή + 1Χ12" καμπίνα:

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Head-cabinet-sets/_SET_-Fame-Studio-Tube-15-Head-Fame-GN112-Cabinet-Kabel/art-GIT459

Ή solid state Κεφαλή 100w με 2Χ12" καμπίνα:

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Head-cabinet-sets/_SET_-Fame-SP200H-Fame-GN212-Cab-Kabel/art-GIT443

Sottos είπε:
Μα να περιμένει κι άλλο, να ταλαιπωρηθεί μέχρι να πάρει τα χρήματα,  να δώσει κι άλλα 100ευρώ (τα διπλάσια!!!) κι όλα αυτά για να πάρει ψευδο-λαμπάτο ενισχυτάκο κούτσικο στο 1Watt με 1 μόνο ρυθμιστικό eq, ψηφιακό reverb και 8" μεγαφωνάκι?

Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις all tube 15W κεφαλή + 1Χ12" καμπίνα:

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Head-cabinet-sets/_SET_-Fame-Studio-Tube-15-Head-Fame-GN112-Cabinet-Kabel/art-GIT459

[/url]
Love it!!!

Βουρ στο πατσα...

Εγω ειχα στο μυαλο μου λιγα χρηματα,στο οριο των 200...

Αλλα ειναι πολυ ωραια επιλογη...

Πφφφ ωραίος ο λαμπάτος γενικά αλλά για να καταλάβω ήχο δεν θα πρέπει να δυναμώνω πάρα πολύ! Γιατί αυτό νομίζω γίνετε με τον λαμπάτο. Για να είναι ο ήχος του καλός και καθαρός θέλει ένταση. Εδώ δεν θα μ ακούνε μέχρι απέναντι?? Όχι τπτ άλλο στην πολυκατοικία είναι κ μωρά παιδιά και άμα ενοχλεί?? Πφφφ πρόβλημα μεγάλο να μένεις σε πολυκατοικία!!!

mustang I ή vypyr-15, με έμφαση στον πρώτο που επιτρέπει και ηχογράφηση

αχ αυτός ο μύθος με τον τερματισμένο λαμπάτο που κελαηδάει...  ::)

με βλέπω να καταλήγω στο mustag I για τα φοιτητικά μου δεδομένα!! απλά νομίζω είναι πιο πρακτικός τελικά...

renata5 είπε:
με βλέπω να καταλήγω στο mustag I για τα φοιτητικά μου δεδομένα!! απλά νομίζω είναι πιο πρακτικός τελικά...
+1000

Μια χαρά θα σε βγάλει ο Mustang I και θα μπορείς να ηχογραφείς ευκολά και στο PC σου

και κοστίζει ακριβώς τα ιδια λεφτά με τον Vypyr 15 οπότε δεν θα χρειαστεί να μπλέξεις άλλο με το thomann.

ΥΓ1. Μην μπλέκεις με λαμπάτους απο τώρα, δεν είναι πανάκεια ο λαμπάτος για να βγαλεις καλό ήχο και δεν χρειάζεσαι φαντάζομαι τόσο καλό ήχο (καλύτερο από τον αξιοπρεπέστατο ήχο του mustang)  για practice στο φοιτητικό σου διαμέρισμα.

ΥΓ2. Το Ρέθυμνο τα σπάει! Ειδικά τωρα που ερχονται και οι απόκριες!

Κ εγώ αυτό σκέφτομαι!! Και στο κάτω κάτω, πιο μετά αν θέλω κάτι άλλο θα τον πουλήσω!!! αλλά πιο μετά!!! Τώρα νομίζω είναι πιο πρακτικός ο fender!!!

Οοοο ναι!!! τ σπάει πράγματι το Ρέθυμνο!!!;) βασικά όπου και να είσαι, μια χάρα είναι!!καλή παρέα να χεις μόνο και όλα καλά!!! ;)

Ως κάτοχος Fender Mustang ii έχω να πω τα καλύτερα απίστευτα καθαρά και το Metal 2000 preset όλα τα λεφτά!Επίσης μπορείς να βρεις ένα σωρό έτοιμα presets μέσω του ιντερνετ

alexandro είπε:
Ως κάτοχος Fender Mustang ii έχω να πω τα καλύτερα απίστευτα καθαρά και το Metal 2000 preset όλα τα λεφτά!Επίσης μπορείς να βρεις ένα σωρό έτοιμα presets μέσω του ιντερνετ
Αχ τέλεια λοιπόν!!! Εκεί καταλήγω χαλαρά!!! συζητούσα με ένα παιδί και μου λέει ότι ίσως δεν είναι και πολύ μεταλ.… ισχύει???

Συγνώμη κιόλας αλλά όταν λες preset τι εννοείς ακριβώς???

Ναι αλλα τα amplug δν χρησιμοποιουντε μονο με ακουστικα? Μου ειχε δανεισει ενας φιλος το amplug bass. Πολυ καλη ποιοτητα ηχου για κατι τοσο μικρο ειναι η αληθεια! Αλλα λιγο περιοριστικο αμα δν εχεις αρκετα καλα ακουστικα...

φοβερό είναι!!!τι μπορεί να μάθει κανείς με το να ξεκινήσει ένα θέμα λοιπόν!!! :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back