- Πόντοι
- 16
Κατ’ αρχάς καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος (προσφάτως) ενός ενισχυτή αποτελούμενου από Mesa Boogie Studio Preamp – Mesa boogie 20/20 Power Amp (με μετασχηματιστή για ευρωπαϊκό ρεύμα)– και μιας καμπίνας Marshall 1936V, ενώ μπροστά από όλα αυτά έχω τα πεταλάκια μου.
Το πρόβλημα: Καθώς παίζω η ένταση πέφτει τραγικά και ο ήχος χαλάει, μπορεί να ξεκολλήσει κάποια στιγμή και να επανέλθει αλλά σπάνια. Τι μπορεί να ευθύνεται γι αυτό? Είναι οι λάμπες ή κάτι άλλο ? Επίσης όσο αυξάνω το reverb έχω και αύξηση θορύβου (αρκετή μάλιστα) και έχω αναγκαστεί να πάρω πεταλάκι για να μην το χρησιμοποιώ.
Ο Mesa Preamp είναι 20ετίας και δεν ξέρω αν έχει γίνει retube όπως και στον τελικό.
Θα το εκτιμούσα αν είχα την βοήθεια σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το πρόβλημα: Καθώς παίζω η ένταση πέφτει τραγικά και ο ήχος χαλάει, μπορεί να ξεκολλήσει κάποια στιγμή και να επανέλθει αλλά σπάνια. Τι μπορεί να ευθύνεται γι αυτό? Είναι οι λάμπες ή κάτι άλλο ? Επίσης όσο αυξάνω το reverb έχω και αύξηση θορύβου (αρκετή μάλιστα) και έχω αναγκαστεί να πάρω πεταλάκι για να μην το χρησιμοποιώ.
Ο Mesa Preamp είναι 20ετίας και δεν ξέρω αν έχει γίνει retube όπως και στον τελικό.
Θα το εκτιμούσα αν είχα την βοήθεια σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων