Μπα, δεν πιστεύω.gdevelek είπε:Δηλαδή η Rois δεν θέλει να αναλάβει την επισκευή; Θα μείνει σε ό,τι σου είπε στο τηλέφωνο ;
διονυσης--1 είπε:το θεμα ειναι να μην δωσω τσαμπα κανενα 50ευρο για κατι απλο
+1Αν δεν κάνω λάθος είναι το το σύνδρομο του κάτι-χάλασε-δεν-ξέρω-τι-αλλά-θα-πάρω-τηλ-και-θα-ζητήσω-remote-διάγνωση-και-οφείλει-να-μου-πει-ο-μάστορας-πως-θα-το-φτιάξω-εύκολα-και-τζάμπα-μονος-μου-διαφορετικά-θέλει-να-μου-τα-φάει.
Αν περιμένεις να ψυχανεμιστεί κάποιος την αιτία της βλάβης και να σου πασάρει έτοιμη επισκευή που να μπορείς να κάνεις μόνος σου, θα περιμένεις πολύ.διονυσης--1 είπε:γι αυτο αν καποιος ξερει που οφειλετε αυτο θα βοηθαγε
Στα €50 συμπεριλαμβάνονται, το λύσιμο, η διάγνωση, η γνώση, η εμπειρία, ο καφές ακόμα και αν θες και ο χρόνος της κουβέντας.διονυσης--1 είπε:το θεμα ειναι οτι θα επρεπε τουλαχιστον να μου πουν "μηπως κανει αυτο" "μηπως εκεινο" και ΟΧΙ κατευθειαν "δεν ειναι κατι συμαντικο αφου δουλευει" "παει το μυαλο μου αλλα" αλλα φερτο απο εδω και υπολογισε περιπου 50 ευρω.αν ειναι κατι που φτιαχνετε με λιγες τεχνικες γνωσεις γιατι να πρεπει να τους δωσω 50 ευρω?ο ανδριανος εχει αναλυσει σε θεματα τρελες λεπτομερειες ποσο μαλλον για τετοιο θεμα.
διονυσης--1 είπε:εγω ζηταω απλες συμβουλες απο ατομα που εχουν διαθεση να βοηθησουν οχι αντιπαραθεσεις
Υπομονή λοιπόν.Αν περιμένεις να ψυχανεμιστεί κάποιος την αιτία της βλάβης και να σου πασάρει έτοιμη επισκευή που να μπορείς να κάνεις μόνος σου, θα περιμένεις πολύ.
Όχι αγαπητέ, δεν μου περισσεύουν (και ούτε είναι η δουλειά μου) γι' αυτό και την ψάχνω, διαβάζω, μαθαίνω και ότι μπορώ το φτιάχνω (εξ' αρχής) ή/και το επισκευάζω μόνος μου.διονυσης--1 είπε:φιλε κωστα εσυ φαινεται οτι λογο της δουλειας σου προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.(το λύσιμο, η διάγνωση, η γνώση, η εμπειρία, ο καφές ακόμα και αν θες και ο χρόνος της κουβέντας....). ολα ειναι ηδη λυμενα και για καποιον που ειναι της συγκεκριμενης εταιριας και θα εχει αντιμετωπισει το προβλημα χιλιαδες φορες δεν πιστευω οτι θα χρειαζεται και πολυ τεχνογνωσια και ψαξιμο.τωρα αν εσυ με το παραμικρο που σου συμβαινει δινεις 50 ευρω χωρις να το ψαξεις μαλλον σου περισσευουν(εμενα παντως οχι).εγω ζηταω απλες συμβουλες απο ατομα που εχουν διαθεση να βοηθησουν οχι αντιπαραθεσεις
διονυσης--1 είπε:οσο για την rois acoustics πηρα το μεσημερι και ηταν ενας που μου τα μασαγε σαν να ηταν κατι πολυ απλο που δεν ηθελε να μου πει
Ξαναπάρε τον αχρείο και χώστα του.το θεμα ειναι να μην δωσω τσαμπα κανενα 50ευρο για κατι απλο,γιατι απ οτι καταλαβα απο αυτον που μιλησα μου ελεγε "ναι δεν θα ειναι κατι αφου δουλευει" "παει το μυαλο μου τι ειναι αλλα......" και τετοια, γι αυτο αν καποιος ξερει που οφειλετε αυτο θα βοηθαγε
διονυσης--1 είπε:μαλλον μερικοι δεν εχουν τι να κανουν και καθονται στα forum και αερολογουν με το τι ειναι σωστο και τι οχι.διαβαστε κανενα αρθρο απο ατομα σαν τον ανδριανο και πολλους αλλους που εχουν τεραστιες γνωσεις του αντικειμενου και προσπαθουν να τις μεταδωσουν και σε αλλους που θελουν να ασχοληθουν.αντιθετα υπαρχουν και οι αλλοι που δεν ξερουν τιποτα και το μονο που κανουν ειναι να παιρνουν μερος χωρις να λενε απολυτος τιποτα μονο και μονο για να γινετε κουβεντα.καλο θα ηταν λοιπον οποιος δεν εχει τις γνωσεις και την προθεση να βοηθησει να μην ασχολειται καθολου με τις συζητησεις...και κωστα αλλαξε πρωτα τους πυκνωτες στον δικο σου ενισχυτη.... και αστον τον δικο μου γιατι απο εξυπναδες ολοι ειμαστε πρωτοι......
Συγχωρείσαι λόγω ασχετοσύνης ;Dδιονυσης--1 είπε:.και κωστα αλλαξε πρωτα τους πυκνωτες στον δικο σου ενισχυτη.... και αστον τον δικο μου γιατι απο εξυπναδες ολοι ειμαστε πρωτοι......