Πρόβλημα με ελληνικά - αγγλικά.

kultura

Μέλος
Πόντοι
38
Ρε παίδες, θα ήθελα τα φώτα σας...

Πολλές φορές, μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας του υπολογιστή, και ενώ έχω να τον αγγίξω για κάνα μισάωρο, πάω να γράψω στο φόρουμ, και έχουν κολλήσει τα αγγλικά, και δεν γυρνάει στα ελληνικά. Το πρόβλημα έχω καταφέρει να το ξεπεράσω μόνο με restart.... :(

Υπ' όψιν, δεν γράφει ούτε στο word, ούτε πουθενά αλλού....

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
kultura είπε:
Ρε παίδες, θα ήθελα τα φώτα σας...

Πολλές φορές, μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας του υπολογιστή, και ενώ έχω να τον αγγίξω για κάνα μισάωρο, πάω να γράψω στο φόρουμ, και έχουν κολλήσει τα αγγλικά, και δεν γυρνάει στα ελληνικά. Το πρόβλημα έχω καταφέρει να το ξεπεράσω μόνο με restart.... :(

Υπ' όψιν, δεν γράφει ούτε στο word, ούτε πουθενά αλλού....

Τι μπορεί να συμβαίνει;
ΤΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!>>>> ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΡΧΙΚΑΡΑΣΚΥΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΣ!!!!....

ΟΚ! μια γνωμη.... λεμε...........

ΕΥΧΕΣ..

Exorcist, διακρίνω ίχνη της κεντροευρωπαϊκής διανόησης στην τοποθέτησή σου. Μπορείς να αναπτύξεις λίγο περισσότερο το συλλογισμό σου?

(Όχι με κεφαλαία όμως... ΟΚ?)

Ξαναβγάζω επάνω το θέμα που έφτιαξα πριν λίγο καιρό, γιατί μου ξαναέτυχε σήμερα...

Exorcist, ούτε κατάλαβα το νόημα του ποστ σου, ούτε μου πρότεινες καμία λύση για το πρόβλημα....

Mα ΤΙ διαμάντια χάνουμε! Θα σας μαλώσω, ούτε ένα PM για να απολαύσουμε το απύθμενο βάθος της ψυχής του ανθρώπου...  ;D

Kultura δοκίμασε ένα άλλο πληκτρολόγιο, ίσως το Alt του να δουλεύει όποτε του καπνίσει.

Παίζει να φταίει το Alt; Μάλιστα, τι να πω; Θα το κοιτάξω...

Ευχαριστώ....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back