- Πόντοι
- 363
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
Χθες το βράδυ "έπαιζα" με ένα Pc από αυτά που μαζέυω ...τα πεταμένα.
Το στρέσαρα αρκετά, και σε κάποια στιγμή τρώω μια μπλέ οθόνη.
Μιλάμε για windows xp SP3, pentium D 945, 2 GB Ram DDR2.
Ηρνείτο να μπεί στο λειτουργικό , αν δεν έκανα scan disk τον σκληρό , μετά από το βίαιο shut Down.
Βγάζω τον σκληρό, βάζω έναν ίδιο κλώνο, αλλάζω τις ram (βάζω ένα ζευγάρι ίδιες 1GB έκαστη ) και βάζω άλλη μπαταρία στο Bios (και επαναφέρω στο bios τα optimized defaults).
Παρ' όλες αυτές τις αλλαγές....πάλι και με τα νεα (σκληρό- ram- ρυθμίσεις bios) ΔΕΝ ξεπερνούσε το πρόβλημα , αλλά μπήκα ξανα στα windows αφού έκανα scan disk.
Εξηγείται αυτό επιστημονικά;
Που κράτησε αυτην την "πληροφορία" ότι έκλεισε βιαίως και για να ξαναμπεί έπρεπε να γίνει scan, δεδομένου ότι μιλάμε για νέο σκληρό ,νέα ram, νεες ρυθμίσεις στο bios;
Μου φάνηκε κουφό και ήθελα καμια γνώμη μηπως μου διαφεύγει κάτι.
Το στρέσαρα αρκετά, και σε κάποια στιγμή τρώω μια μπλέ οθόνη.
Μιλάμε για windows xp SP3, pentium D 945, 2 GB Ram DDR2.
Ηρνείτο να μπεί στο λειτουργικό , αν δεν έκανα scan disk τον σκληρό , μετά από το βίαιο shut Down.
Βγάζω τον σκληρό, βάζω έναν ίδιο κλώνο, αλλάζω τις ram (βάζω ένα ζευγάρι ίδιες 1GB έκαστη ) και βάζω άλλη μπαταρία στο Bios (και επαναφέρω στο bios τα optimized defaults).
Παρ' όλες αυτές τις αλλαγές....πάλι και με τα νεα (σκληρό- ram- ρυθμίσεις bios) ΔΕΝ ξεπερνούσε το πρόβλημα , αλλά μπήκα ξανα στα windows αφού έκανα scan disk.
Εξηγείται αυτό επιστημονικά;
Που κράτησε αυτην την "πληροφορία" ότι έκλεισε βιαίως και για να ξαναμπεί έπρεπε να γίνει scan, δεδομένου ότι μιλάμε για νέο σκληρό ,νέα ram, νεες ρυθμίσεις στο bios;
Μου φάνηκε κουφό και ήθελα καμια γνώμη μηπως μου διαφεύγει κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: