Δηλαδή με άλλο λειτουργικό (π.χ. Windows) λειτουργεί κανονικά;Alter είπε:...οτι το προβλημα με το spacebar που χανει πατηματα οφειλεται σε drivers του linux...
Έστω και σε DOS, λειτουργεί κανονικά;Μανώλης Χναράκης είπε:Δηλαδή με άλλο λειτουργικό (π.χ. Windows) λειτουργεί κανονικά;
πήγαινε με καμιά 10-αριά live cds απο διάφορα distro linux και κανα HirensBoot CD και να απαιτήσεις να κάνουν τη δοκιμή μπροστά σου... να και αυτό θα έπρεπε να το κάνουν απο μόνοι τους μιας και νομίζω ότι είναι δουλειά τους... άσχετα αν το λειτουργικό είναι opensourceAlter είπε:δεν ξερω ειναι στο e-shop το μηχανημα, και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικη τους δουλεια να το ψαξουν αυτο, αλλα πρεπει να το παρω ετσι και να το κοιταξω εγω.. ;D
.. τι να σου πω, να βαλουμε στοιχημα οτι με οτιδηποτε λειτουργικο το ιδιο θα ειναι? ;D η dell παντως μου ειπε οτι δεν εχει συμβει ποτε κατι τετοια, μονο μηχανικα ειναι τα θεματα τετοιας φυσης
o.k. ;DAlter είπε:δεν ξερω ειναι στο e-shop το μηχανημα, και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικη τους δουλεια να το ψαξουν αυτο, αλλα πρεπει να το παρω ετσι και να το κοιταξω εγω.. ;D
Αυτό μου φαίνεται περίεργο. Είναι όντως πρόβλημα driver (software) ή spacebar (hardware) ?Προσωπικά θα έλεγα πως είναι πρόβλημα hardware αλλά αφού το λένε μήπως.... δεν ξέρω δεν μου έχει τύχει, δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα "ειδικά" με linux... τι να σου πω, να βαλουμε στοιχημα οτι με οτιδηποτε λειτουργικο το ιδιο θα ειναι? ;D η dell παντως μου ειπε οτι δεν εχει συμβει ποτε κατι τετοια, μονο μηχανικα ειναι τα θεματα τετοιας φυσης
Μάλιστα, αυτό όσον αφορά το νομικό της υπόθεσης.Στο τεχνολογικό της υπόθεσης, τελικά έχει πρόβλημα ή όχι το spacebar της Dell όταν δουλεύει με Linux ?Alter είπε:μενει λοιπον να δουμε και πως αντιδρουν στις μυνησεις..
τελικα alter εβγαλες ακρη με eshop?μενει λοιπον να δουμε και πως αντιδρουν στις μυνησεις..
αυτο που φοβομουνα οτι δεν θα εβγαζες τελικα ακρη με τους συγκεκριμενους... ???Alter είπε:Δεν ειχα γραψει τι εγινε. Τελικα ειχα παει στον συνηγορο του καταναλωτη, εστειλαν αναφορα και το eshop μου απαντησε οτι φταινε κατα τη γνωμη τους τα windows για το προβλημα του πληκτρολογιου. Μετα απο λιγο καιρο χαλασε και η οθονη οποτε αγορασα την εγγηυση της DELL (γυρω στα 90 ευρω αποτι θυμαμαι ηταν για εναν χρονο), και ετσι ηρθαν και μου αλλαξανε πληκτρολογια motherboard και οθονη. Οποτε αυτα, για ακομα μια φορα ειδα την ελληνικη νοοτροπια επιχειρηματια (μιλαω για το eshop). Γλιτωνουμε 50 ευρω και χανουμε εναν πελατη για παντα 8)