- Πόντοι
- 1
για τσεκαρετε το livestudio στο Χαλανδρι, πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε...
+100Ενα θα σας πω μονο Noise factory στον πειραιά. 7,5 ευρώπουλα η ώρα 50 τ.μ. αίθουσα σουπερ εξοπλισμο και ο Ιούλιος πολu καλός. Τηλ ********
δοκιμαστε το![]()
Ρε Flea δεν ανοίγουμε ένα studio να γουστάρουμε εδώ στις Σέρρες? Είμαστε κ νέοι επιστήμονες στην παραμεθώριο οπότε καμιά 20000 ευρώ τα χτυπάμε. Γνωρίζω κ τον Ζαχόπουλο αν τον έχεις ακουστά.Εδω στις Σερρες μεχρι το καλοκαιρι υπηρχε ενα και μοναδικο, μεχρι που ανοιξαν αλλα δυο.
Τωρα ομως τα περισσοτερα δεν υπαρχουν πια (στρατος, σπουδες, οικογενιες), αλλα ξαφνικα ξεφυτρωσαν 2 ακομα στουντιο μεσα στην πολη και ενα ακομα σε ενα χωριο (δεν εχω παει ποτε για αυτο δεν εκφερω γνωμη) και απ'οτι καταλαβαινεται ολοι λενε το ψωμι ψωμακι.
Εκεί θα βρείτε και τον ένα και μοναδικό Σωτηράκη!!!Studio Terra στην Ηλιουπολη,κοντα στον σταθμο του μετρο Αγ.Δ/τριου..
ΕΛΕΟΣ!!!Blue αγορι μου θυμασαι την κολωνα στο 'π'=3,14?αχ....αχ.... :lol: :lol:
Εκεί θα βρείτε και τον ένα και μοναδικό Σωτηράκη!!!Studio Terra στην Ηλιουπολη,κοντα στον σταθμο του μετρο Αγ.Δ/τριου..
Blue αγορι μου θυμασαι την κολωνα στο 'π'=3,14?αχ....αχ.... :lol: :lol:
Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτά που νιώθω για τα τύμπανα του Terra...ε> :-* ;DStudio Terra στην Ηλιουπολη,κοντα στον σταθμο του μετρο Αγ.Δ/τριου..
Το προβάδικο είναι σαν το αγγούρι, άλλος το τρώει και δροσίζεται και άλλος το τρώει και ζορίζεται...synthakias είπε:να περασω μετα κι απ τη λαχαναγορα να παρω κανα ΑΓΓΟΥΡΙ
Όχι, δε νομίζω ότι είναι τόσο σωστός ο synthakias και να σου πω το γιατί...old_nick είπε:Σωστός ο "synthakias"......![]()