Εχω παει κι εγω 3-4 φορες στα Ν. Σχετικα καλο ηχο αλλα μεχρι εκει..... ο χωρος εντελως καταγωγι ....και η εξυπηρετιση μετρια.......συνηθως παμε στα Red House.......πολυ ωραιος και ζεστος χωρος......εχει καναπεδες και χαμηλο φοτισμο μεχρι και μεσα στις αιθουσες! και απο μηχανηματα?????ας το καλυτερα.....απειρες επιλογες και απο ενισχυτες και απο καμπινες, και απο πιατινια, και απο αλλα κλαμπαστιμαλα

για τους drummer!!! μπορεις να κανεις κρατηση οποιον ενισχυτη θελεις και οτι μηχανημα θελεις(φυσικα χωρις επιπλεον χρηματα) και να παιξεις με αυτα σε οποια απο τις 3 αιθουσες θα εισαι..........οι 2 ειναι μεγαλες σχετικα και στην μια απο αυτες γινονται και ηχογραφησεις. η τριτη ειναι πολυ πολυ πολυ μικρη για μεχρι 2-3 ατομα! και απο ενισχυτες????.......................orange,peavy 6505, telegun, line6,laney, ampeg, soldano, marshall, και μερικους ακομα που δεν θυμαμαι και δεν εχω παιξεΙ και οι περισσοτεροι αναβαθμισμενοι απο τον telegun.....προσωπικα παιζω στον peavy γιατι τον εχω μαθει και με βολευει....αλλα ο telegun ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!