Να προτείνω εγώ κάτι άλλο: γράφετε σε όποια γλώσσα γουστάρετε (εγώ έτσι και αλλιώς μιλάω κάμποσες) αλλά φροντίστε να είναι γλώσσα, δηλ. ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά ή ότι διάολο να' ναι.
Τα grenglish ΔΕΝ είναι γλώσσα, είναι απλά άλλο ένα τεκμήριο της νεοελληνικής κοπροσκυλιάς και αναισθησίας (δηλ. δεν ξέρω ούτε ελληνικά, ούτε αγγλικά, αλλα απαιτώ να με καταλαβαίνετε και να μου απαντάτε κιολας). Ο μόνος λόγος που υπάρχουν (τα Grenglish) είναι επειδή όλοι σπεύδουμε να ανεχτούμε σε αυτή τη χώρα την όποια σαχλαμάρα κάνει κάποιος.
Δηλαδή εσείς έχετε δει τον Superfunk (π.χ.) να γράφει, και συμπεράνατε ότι γράφει γρήγορα; Που το ξέρετε ότι δεν του παίρνει μισή ώρα για να γράψει μία πρόταση, αλλά το κάνει από σεβασμό προς εμάς; Απ' ότι ξέρω κανείς εδώ μέσα δεν είναι δακτυλογράφος, οπότε ποιο είναι το θέμα;
Και κάτι ακόμη: τα ελληνικά είναι θαυμάσια γλώσσα - δεν βλέπω γιατί πρέπει να αισθάνομαι τύψεις επειδή βοηθώ στην συντήρησή της. Προτιμώ να μιλώ και να γράφω ελληνικά από τα βλαχογιαπωνέζικα, ή λατινοεγγλέζικα ή γυφτο-ψευτο-σλνγκ-εγγλέζικα που βλέπω σε ξένα φόρουμ.
Όλα τα παραπάνω, προσωπικές απόψεις.