Μάλλον υπερβάλλεις. Χατζιδάκης και Τρίτο (Πλάτωνος & Γιαννάτου), Σαββόπουλος, Καραϊνδρου, Λοϊζος, Μικρούτσικος, Γερμανός (ο πρώτος δίσκος μόνο που ήταν και ποίημα), Κουγιουμτζής, Νικολόπουλος, Αλεξίου, Νταλάρας (όχι άλλο Νταλάρα....), Ιωαννίδης, Αφροδίτη Μάνου, Αφοί Κατσιμίχα, Μαχαιρίτσας, πλίνθοι τε και κέραμμοι ατάκτως......, κι άλλοι πολλοί και χωρίς καμιά σειρά προτεραιότητας ....... δημιούργησαν και μετά τη μεταπολίτευση αξιοπρεπέστατα τραγούδια κατά την άποψή μου.Superfunk είπε:Τοτε μαλλον δεν εχεις ακουσει αρκετους (ή αυτους που πρεπει) αν με τον ορο ελληνικη μουσικη εννοεις το 95% της μεταπολιτευτικης μουσικης παραγωγης ΦΥΣΙΚΑ και δεν αντεχεται με τιποτα)
Η Μόνικα είναι μια νέα ανερχόμενη που παίζει indy. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και θεωρώ ότι η μουσική της έχει μια ιδιαίτερη γνησιότητα και χαρακτήρα παρ' όλο που ανήκει σε ένα χιλιοπαιγμένο είδος.tolkki είπε:Ποια ειναι η Μονικα? ??? ??? ???
Καλά κάνει και σου αρέσει και η Μόνικα και όποιος/α άλλη θέλεις και με γειά σου και χαρά σου.mystreetcar είπε:Ή να είμαι προδότης του έθνους που δεν επικεντρώνεται αρκετά στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ αξιες της μουσικής, δεν φοράει παρωπίδες για να του αρέσει αρκετά ο Θεοδωράκης και ο Ελύτης(γιατί αν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ να σου αρέσει ο Θεοδωράκης και ο Ελύτης), δεν τρώω κοντοσουβλι για πρωινό, δεν μου αρεσουν τα CornFlakes μου με τζατζίκι και άλλα πολλά.....
Είναι αυτό που λέει "ακούω τα πάντα! Και death και black και power και speed και epic και symphonic και heavy και....." ;D ;D ;Dtolkki είπε:Ειπα οτι γραφω μονο συμφωνικο μεταλ.Οχι οτι ακουω μονο συμφωνικο μεταλ.
Οι μουσικοι μου οριζοντες πιστευω οτι ειναι μια χαρα![]()
audiokostas είπε:Το υπόλοιπο που κολλάει; ??? ??? ???
Tι εννοεις αδειαζω?mystreetcar είπε:Και για να μην ξεχναμε τον πρωταρχικό λογο του θρεντ,
Ωραια προσπάθεια το κομμάτι σου. Θα δεις μεγάλη διάφορα αν στο mastering (όποτε το κάνεις) διαχωρίσεις συχνοτικα τις φωνές από τα βιολιά και φέρεις την κιθάρα πιο μπροστά. Και μια ερώτηση, γιατί αδειάζεις έτσι το κομμάτι στο 2:47?
Αυτό πώς γίνεται στο mastering??mystreetcar είπε:Ωραια προσπάθεια το κομμάτι σου. Θα δεις μεγάλη διάφορα αν στο mastering (όποτε το κάνεις) διαχωρίσεις συχνοτικα τις φωνές από τα βιολιά και φέρεις την κιθάρα πιο μπροστά. Και μια ερώτηση, γιατί αδειάζεις έτσι το κομμάτι στο 2:47?
tolkki είπε:Tι εννοεις αδειαζω?![]()
Δεν ξέρω. Μουσική παίζω. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γίνεται στο mastering. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά νομίζω πως αυτός που το έκανε σε δικιά μου δουλειά χρησιμοποίησε το Sonalksis (η κατι τετοιο Plug In στα Pro Tools).menelaos είπε:Αυτό πώς γίνεται στο mastering??
Αν αφαιρεσεις απο τη λιστα σου τα ονοματα που ειναι για τα μπαζα ;D ;D (ονοματα δε λεμε,υποληψεις δεν θιγουμε... ;D) αυτοι που αναφερεις παλι ενα 5% ειναι...audiokostas είπε:Μάλλον υπερβάλλεις. Χατζιδάκης και Τρίτο (Πλάτωνος & Γιαννάτου), Σαββόπουλος, Καραϊνδρου, Λοϊζος, Μικρούτσικος, Γερμανός (ο πρώτος δίσκος μόνο που ήταν και ποίημα), Κουγιουμτζής, Νικολόπουλος, Αλεξίου, Νταλάρας (όχι άλλο Νταλάρα....), Ιωαννίδης, Αφροδίτη Μάνου, Αφοί Κατσιμίχα, Μαχαιρίτσας, πλίνθοι τε και κέραμμοι ατάκτως......, κι άλλοι πολλοί και χωρίς καμιά σειρά προτεραιότητας ....... δημιούργησαν και μετά τη μεταπολίτευση αξιοπρεπέστατα τραγούδια κατά την άποψή μου.
ενταξει οχι και τοοοσο νεα ;D οι Beatles & οι Stones στα 18 τους ηταν νο.1 οπως & δεκαδες αλλοι καλλιτεχνες ,ακομα και στην Ελλαδα,ο Σαββοπουλος π.χ. 19 ετων αλλαξε ολη την πορεια της Ελληνικης μουσικης,για να προσγειωθουμε και λιγο δηλ.22 χρονών