Προτάσεις για Pedal Tuner!

wolvie

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
wolvie είπε:
δεν βάζω το Pitchblack της Korg γιατί έμαθα ότι δεν κουρδίζει αθόρυβα στην ενεργοποίηση.
To Pitchblack mute-αρει κανονικοτατα, αν εννοεις αυτο. Και ειναι καλυτερο απο αυτα που παρεθεσες ως κουρδιτηρι.

Το BOSS ειναι το industry standard αλλα και το Pitchblack μια χαρα ειναι.Το σιγουρο ειναι οτι το BOSS δεν θα χαλασει ΠΟΤΕ (εχω ενα καμμια 20αρια χρονια τωρα και αν εχει κουρδισει.... ;D)

Nikoubis είπε:
To Pitchblack mute-αρει κανονικοτατα, αν εννοεις αυτο. Και ειναι καλυτερο απο αυτα που παρεθεσες ως κουρδιτηρι.
Γράψε λάθος..., το ξανατσέκαρα τελικά και mute-άρει. Σόρρυ, οπότε το βάζω και αυτό στη λίστα.

Ειχα για πολλα χρονια το Boss TU2 και ηταν πολυ καλο!  Τωρα εχω το Korg το οποιο εναι και λιγο μικροτερο(αν υπαρχει προβλημα χωρου σε πεταλιερα) και true bypass!  Αυτος ηταν και ο λογος που αλλαξα το Boss.  Στα μειον ομως του Korg ειναι οτι ειναι σαφως λιγο πιο αργο!

Και μια ερώτηση ακόμη!

Παρατήρησα σε κάτι βίντεο ότι καθώς ενεργοποιείς το Korg ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος και δεν ξέρω κατά πόσο ενοχλητικο είναι όταν είναι συνδεδεμένο με μεγάλο ενισχυτή κυρίως σε Live!

Και τι εννοεί ο καλλιτέχνης με True Bypass?

Για το Artec κάνεις??? Είναι και φτηνούλι και γλυκούλι...  :P

Superfunk είπε:
Μοδα ειναι,θα περασει και αυτη.... ;D
Μάλιστα, δλδ δεν είναι κάτι που πέρνει τα παιδιά από το σχολείο ή ετοιμάζει καφε πριν σηκωθώ ε?

Έχω απορία γιατί ακούγεται πιασάρικο ... "True Bypass"

Από site

"There are three types of bypass in guitar pedals:

* Non-Bypass – This will result in the pedal sucking out a substantial bit of your tone and brightness.

* True Bypass – This will result in no tone loss because the design allows for the signal to avoid the pedal’s circuitry when not in use.

* Buffered Bypass – This bypass design closely follows that of a non-bypass, but solves the problems associated with it by placing a high output impedance buffer at the start and end of the pedal. This usually solves the problem because guitars commonly have a low impedance"

Προσωπικά έχω το pitchblack και είμαι μια χαρά ικανοποιημένος

Ξερω οτι το θεμα με τα true bypass, εχει συζητηθει  εκτενως! αλλα η δικη μου γνωμη παραμενει οτι εαν εχεις 2-3 πεταλια που "ρουφανε" σημα , ειδικα αν παραμενουν την περισσοτερη ωρα κλειστα(eg.tuners,phasers,wha,tremolos etc) σου κανουνε το σημα μ@@νι!  Αν εχεις και δυο μετρια καλωδια χεστα . Ολα αυτα δουλευουν συσωρευτικα!

Τωρα αν εχεις ενα tuner μονο που δεν ειναι true bypass, δεν τρεχει και τιποτα!  Αλλα οταν καθε φορα που αγοραζεις ενα πεταλι λες "μοδα ειναι θα περασει" τοτε καποια στιγμη  οταν θα βαλεις "καρφι" την ακριβη(ενδεχομενως) κιθαρα σου, στον ακριβο(ενδεχομενως) ενισχυτη, καταλαβαινεις τι εχανες τοσο καιρο!  Anyway αποψεις ειναι αυτες  δεν θα σκασουμε κι'ολας! :D  Να περναμε καλα  και να τα κουβεντιαζουμε! :)

+10000000000000000000000000000000000000

Αποψεις ειναι αυτες ουτος η αλλος.

ζητω τα true bypass ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back