- Πόντοι
- 48
Πριν χρόνια είχα έναν Silver Jubilee,τον οποίο πούλησα και αργότερα (surprise surprise...) το μετάνιωσα.Έκτοτε,άρχισα να ψάχνω για έναν,αλλά όταν -σπανίως- έβρισκα κάποιον,για τον Α ή Β λόγο δεν "προχωρούσε" η ιστορία.Πρίν 2-3 βδομάδες ρίχνοντας μιά ματιά στις αγγελίες είδα να πωλείται ένας Jubilee 2554 Combo.(γνωρίζω και για τον άλλο τον Silver στις αγγελίες,αλλά εξαρχής combo ήθελα.) Με συνοπτικές διαδικασίες τον αγόρασα.Ο ιδιοκτήτης -προς τιμήν του- το πρώτο πράγμα που μου είπε,είναι οτί θα χρειαστεί να αλλαχτούν και οι προενισχύτριες και οι τελικές λάμπες.Οπότε -ευκαιρίας δοθείσης- σκέφτομαι να αγοράσω 5 τριάδες προενισχύτριες και 5 ζευγάρια τελικές (είναι 50Watt και έχει 3 προενισχύτριες ECC83 και 2 τελικές EL34) ,ωστέ τελικά να αφήσω αυτές που θα μου αρέσουν πιό πολύ.Θα "κάθονται" 1 βδομάδα η πρώτη ομάδα,1 η άλλη κ.ο.κ...(Δεκτές και άλλες προτάσεις διεξαγωγής του πειράματος! ;D)
Η κύρια,λοιπόν,ερώτηση είναι σχετικά με το ποιές να επιλέξω.Για κάποιες έχω ήδη μια προσωπική γνώμη,αλλά δεν θέλω να επηρεάσω/κατευθύνω και σαφώς υπάρχουν μερικοί με περισσότερη εμπειρία και γνώσεις.
Όσον αφορά την αγορά τους,έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την Tube-Town (www.tube-town.de) στη Γερμανία.Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια άλλη πηγή,ευχαρίστως να την ακούσω.
Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
(Το thread του bloody_sunday με τις προενισχύτριες το έχω ήδη διαβάσει και περιμένω να ακούσω τα συμπεράσματά του...)
Η κύρια,λοιπόν,ερώτηση είναι σχετικά με το ποιές να επιλέξω.Για κάποιες έχω ήδη μια προσωπική γνώμη,αλλά δεν θέλω να επηρεάσω/κατευθύνω και σαφώς υπάρχουν μερικοί με περισσότερη εμπειρία και γνώσεις.
Όσον αφορά την αγορά τους,έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την Tube-Town (www.tube-town.de) στη Γερμανία.Αν κάποιος έχει να προτείνει κάποια άλλη πηγή,ευχαρίστως να την ακούσω.
Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
(Το thread του bloody_sunday με τις προενισχύτριες το έχω ήδη διαβάσει και περιμένω να ακούσω τα συμπεράσματά του...)