Προτάσεις για κεφαλή/καμπίνα μπάσου μέχρι 700¤

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Τόσοι μπασίστες είστε εδώ μεσα...

Fleamail που είσαι??????????

στη αγγλια ειναι το πουλακι μου :wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
2 φορές έχω παίξει με Hartke και έμεινα πολύ ικανοποιημένος πάντως, Ηλία..Τις συστήνω ανεπιφύλακτα (για την μικρή εμπειρία που έχω).Εξαρτάται φυσικά και απο το τι θέλει ο φίλος σου..Μόνο και μόνο τα eq πάντως που έχει είναι όλα τα λεφτά.Επίσης φοβερό punch στο slap..

Αυτά τα ολίγα, καλές αγορές!

2 φορές έχω παίξει με Hartke και έμεινα πολύ ικανοποιημένος πάντως' date=' Ηλία..Τις συστήνω ανεπιφύλακτα (για την μικρή εμπειρία που έχω).Εξαρτάται φυσικά και απο το τι θέλει ο φίλος σου..Μόνο και μόνο τα eq πάντως που έχει είναι όλα τα λεφτά.Επίσης φοβερό punch στο slap..Αυτά τα ολίγα, καλές αγορές![/quote']

Χαχαχαχααχχα... συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα λες (κρίνοντας και από άλλα threads!) :wink:

2 φορές έχω παίξει με Hartke και έμεινα πολύ ικανοποιημένος πάντως' date=' Ηλία..Τις συστήνω ανεπιφύλακτα (για την μικρή εμπειρία που έχω).Εξαρτάται φυσικά και απο το τι θέλει ο φίλος σου..Μόνο και μόνο τα eq πάντως που έχει είναι όλα τα λεφτά.Επίσης φοβερό punch στο slap..Αυτά τα ολίγα, καλές αγορές![/quote']

Χαχαχαχααχχα... συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα λες (κρίνοντας και από άλλα threads!) :wink:
Να τονίσω βεβαίως βεβαίως, ότι είμαι ο πλέον άπειρος/άσχετος σε θέματα ενισχυτών.. :roll: Θυμάμαι όμως ότι είχα φτιάξει πολύ ωραίο ήχο.

Αφού συμφωνείς κι εσύ φίλε Νίκο, που απ ότι έχω καταλάβει παίζεις γενικά σε μαγαζιά, τότε είναι σίγουρα μια καλή λύση Ηλία για τον φίλο σου.. :wink:

Συμφωνώ για hartke αν το μπάτζετ δεν μπορεί να ανέβει! Αλλιώς υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές για κόμπο ενισχυτές σε αυτή την κατηγορία τιμής...
Όπως ????

(Μου την έφερες την 335 από την Αγγλία? :lol:)

Αυτον τον roland πολύ τον αναφέρετε τελευταία. Ο krueger ειναι Ο krueger με τον δικό του ξεχωριστό ήχο, ενώ ο ampeg με εντυπωσίασε ευχάριστα τελευταία που τον δοκίμασα. Μεγάλες ικανότητες στους ήχους του. Θα τσοντάρω κι εγω όμως μία ερώτηση στο thread αυτο. Με βασανίζει το ερώτημα 'μονιμος ήχος μπασου'. Εαν αγοράσω κάτι σαν αυτα:

http://www.thomann.de/gr/hartke_2500_bass_top.htm

http://www.thomann.de/gr/gallien_krueger_backline_250_basstopteil.htm

α)θα είναι μια καλή λύση στην αναζήτηση προσωπικού ήχου?

β)εαν βγαλω τον ήχο που θέλω, θα μπορω να τα χρησιμοποιώ σε όλα τα προβάδικα και liveάδικα χωρίς αντίρηση απο τους ιδιοκτήτες?

γ)ειναι μια χαζή λύση για έυρεση-διατήρηση προσωπικού ήχου?

Πάντα στέκομαι λίγο αμήχανος μπροστά σε κάθε νέο head ή combo που βρίσκω σε κάθε στούντιο ή liveάδικο και συνήθως επιλέγω την ασφάλεια του ψιλοflat εαν δεν 'κατέχω' τις (ποικίλες) ρυθμίσεις που μου παρέχονται. Θα ήθελα να παρακάμπτω αυτο το στάδιο και να μεταφέρω παντού τον ήχο που έχω μελετήσει και που μου αρέσει. Συγνώμη για την χρήση του thread. Είπα να μην ανοίξω ένα ακόμα θεμα για ενισχυτη μπάσου :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back