- Πόντοι
- 38
Aν εντοπίσεις τα ίδια μειονεκτήματα με αυτά που σου έγραψα, ελπίζω να έχεις τη δυνατότητα να πάρεις τα χρήματά σου πίσω αν δεν σε ικανοποιεί...
Γεια χαρα everybody...
ειναι ωρα να μεγαλωσει λιγο το pedal board με ενα delay pedal (οχι οτι μου ειναι απαραιτητο και με το reverb μονο μια χαρα ειμαι αλλα να σε δουλεια να βρισκομαστε), ειμαι αναμεσα στα:
1)Digitech Hardwire HW DL 8 http://www.thomann.de/gr/digitech_hardwire_hw_sd_stereo_delay.htm
2)Boss DD7 http://www.thomann.de/gr/boss_dd7.htm
δεν τα εχω ακουσει για να ξερω πιο ειναι καλυτερο απο ηχο, βρισκω ενδιαφερον το οτι εχουν loop mode.
αλλες προτασεις???
οχι τιμες που τρομαζουν (κανει και κριση!)
Μπας και έχεις δοκιμάσει τα delay της line6 dl4/m9 ή και το ehx memory man να μου πεις εντυπώσεις σε σχέση με το boss re-20?!broxopios είπε:Εγώ θα βάλω στο παιχνίδι και το Space echo της boss. Πρόσφατα το απέκτησα (αφού έδωσα το l8 της digitech) και με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο. Αρκετά modes, πολύ καλό tap tempo με δυνατότητα να παράγεις και "περίεργους" ήχους - θορύβους (ανάλογα το είδος μουσική βέβαια που παίζεις) και φυσικά πολύ καλός ήχος delay.
Μπα!αφου δε με κάλυψε η m9....για το http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_memory_boy.htm πάω αφου δε χρειάζομαι tap-tempo,έχει και modulation και παίρνει expression πετάλι..αλλά πάλι θα ήθελα να τα είχα δίπλα-δίπλα με το boss re-20.............Φυσικά και οι ψυχεδέλειες του Memory Lane μπορούν να βγουν και από αναλογικά, και από ψηφιακά delay, και μάλιστα απελπιστικά χαμηλότερης τιμής.
έχεις δίκιο για το oscillation στα delay της Μ9 γενικά (σε σύγκριση με άλλα delay πετάλια, αναλογικά ή ψηφιακά), έχω παρατηρήσει κι εγώ οτι δυσκολεύεται να κάνει κάποια πράγματα που της ζητάω, αλλά εξαντλώντας τα περιθώριά της έχω βγάλει κάτι...πχ αν θυμάμαι καλά σε "δημιουργικό" feedback μπαίνουν ορισμένα μόνο μοντέλα, τα tape, multihead και analog (λιγότερο). To πρόβλημα είναι οτι το feedback γίνεται υψίσυχνο και τρυπάει αυτιά, αλλά αυτό διορθώνεται με άλλα χαρίσματά της, όπως με την ενίσχυση των χαμηλών πριν ή μετά το feedback του delay. Αν πχ πριν το delay που θέλεις να κάνει oscillation βάλεις ένα lo-res delay στο μισό χρόνο του επόμενου (delay) το συνολικό αποτέλεσμα είναι πολύ πιο καλό.korakios είπε:Μπας και έχεις δοκιμάσει τα delay της line6 dl4/m9 ή και το ehx memory man να μου πεις εντυπώσεις σε σχέση με το boss re-20?!
Έχει πέσει η τιμή του.Θα το βρείς στην ελληνική αγορά.SlapGas είπε:Ξέχασα να αναφέρω και το ότι πρέπει να είναι true bypass.
Συγγνώμη αλλά το θεωρώ αυτονόητο.
Από ότι βλέπω το Cybog Delay δεν παίζει πια Thomann ε?
Δεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι το true-bypass είναι κάτι το επιθυμητό.SlapGas είπε:Ξέχασα να αναφέρω και το ότι πρέπει να είναι true bypass.
Συγγνώμη αλλά το θεωρώ αυτονόητο.
...
ακριβωςΔεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι το true-bypass είναι κάτι το επιθυμητό
στα μη true by pass πεταλια συμβαινει σχεδον παντα αυτο οποτε το boss το κανει μαλλον ,το ΜΜ ειναι true by pass οποτε μαλλον δεν το κανει (εκτος κι αν εχει switch μεταξυ tbp & ntbp οπως τα Line6).Όταν έκλεινες το εφέ,το ντιλέι που υπήρχε ήδη συνέχιζε μέχρι να τελειώσουν τα ριπήτ!!