καλα, απλα την αποψη μου ειπα πανω σε αυτο που κουβεντιαζουμε!Evilnye είπε:Νομίζω ότι ο γιάμεθ ξεκαθάρισε πως δε θα γίνει αυτό so do not fret
Για αυτό λες?BigAlejandro είπε:καλα, απλα την αποψη μου ειπα πανω σε αυτο που κουβεντιαζουμε!
ακομα και να μην γινει, ειναι περιεργο που καποιος θελει να μας κανει φεισμπουκ!
Γιατί όταν το έγραψα είχα στο μυαλό μου φωτογραφίες απο κιθάρες, ενισχυτες, πεταλάκια, εξώφυλλα απο "ντέμος" ή άλμπουμ (ίσως και ότι άλλα καλούδια έχει ο καθένας σχετικά με το νοιζ και μόνο.μία εικόνα αξίζει 1000 λέξεις, εδώ θα είναι 1000 είκόνες = 1εκ λέξεις
Ααααακριβως!Michelle είπε:Συν του ότι οι αγγελίες σχετικά με μπάντες, μουσικούς και session μουσικούς
θα γίνουν πιο εύκολη υπόθεση
Κάτι τέτοιο είχα κ εγώ στο νου μου!Θα μπορούσε στο προφίλ να δίνεται η επιλογή να μπορείς να γράψεις ένα μικρό βιογραφικό (μέχρι ένα αριθμό γραμμάτων) , να αναφέρεις τι όργανο/α παίζεις, το gear list, να ανακοινώνεις events, να μπορείς να δώσεις links σε άλλες προσωπικές σελίδες, να ανεβάσεις albums (και πάλι να υπάρχει περιορισμός) με φωτογραφίες που να αφορούν το forum (εξοοπλισμός, live εμφανήσεις, κατασκευές) Και αυτό να μπορεί να το κάνει όποιος θέλει. Δηλαδή αν κάποιος δεν συμφωνεί με τα παραπάνω απλά δεν θα γράφει τίποτα και να μην εφανίζονται στο προφίλ του.
Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο..BigAlejandro είπε:ακομα και να μην γινει, ειναι περιεργο που καποιος θελει να μας κανει φεισμπουκ!
zampination είπε:Απο την αλλη ισως το νοιζ να γινει πιο mainstream site με αυτες τις αλλαγες.
θα ηθελα να βγουν κ στους πιο mediaκατευθυνομενους ανθρωπους καποιες αποψεις που συζητιουνται εδω.
Είναι εντελως διαφορετικο να χαζολογαμε και να λεμε τις χαζομαρουλες μας στην παιδικη χαρα από το να εχουμε σαν στοχο να ανοιξουμε τους οριζοντες του φορουμ και να μπει ο κάθε ενας ασχετος και να συμμετεχει μονο εκει.Δεν αναφερομαι μονο στα τεχνικα θεματα καθως η παιδικη χαρα χωραει ολα τα παιδακια της ελλαδος! ;D
Σαμπως αυτα τα σαιτ δεν εχουν και φορουμ?(το myspace σιγουρα!)BigAlejandro είπε:Απλα ετσι όπως το βλεπω εγω υπαρχουν σαιτ που κανουν αυτην ακριβως την δουλεια(απλοουντινγκ φωτογραφιας και μουσικης) που ζητατε να προστεθει στο φορουμ.
+10000000000000000000yann είπε:Σαμπως αυτα τα σαιτ δεν εχουν και φορουμ?(το myspace σιγουρα!)
Η διαφορα ειναι οτι το noiz θα ειναι πρωτα φορουμ και μετα οτιδηποτε αλλο...
εκτος αν η επιχειρηση αποφασισει κατι αλλο παλι.
Το μονο σταθερο πραγμα σ'αυτη τη ζωη ειναι η εξελιξη.
Γιατι να μην την απολαμβανουμε?
8)