• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Πρόταση για Μαγνήτες

carvex21

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδια και καλως σας βρηκα στο φορουμ!

Εχω μια ibanez xpt700 bk με DiMarzio D Activator σε bridge και neck. Δεν εχω καποιο παραπονο αλλα αυτον τον καιρο ακουω πιο prog πραγματα (dream theater) και θα ηθελα να αλλαξω καπως τον ηχο μου, γι'αυτο και σκεφτηκα να αλλαξω μαγνητες. Ισως να μου πειτε: αν θες Petrucci, παρε petrucci signature. Αλλα ηλπιζα για μια πιο "ψαγμενη" απαντηση. Ασχολουμαι μερικα χρονια με το οργανο, αλλα ποτε δεν εψαξα το θεμα των μαγνητων

Οι μαγνήτες σου είναι μια χαρά για το είδος. Ο ενισχυτής σου μάπα για κάθε είδος.

carvex21 είπε:
Καλησπέρα παιδια και καλως σας βρηκα στο φορουμ!

Εχω μια ibanez xpt700 bk με DiMarzio D Activator σε bridge και neck. Δεν εχω καποιο παραπονο αλλα αυτον τον καιρο ακουω πιο prog πραγματα (dream theater) και θα ηθελα να αλλαξω καπως τον ηχο μου, γι'αυτο και σκεφτηκα να αλλαξω μαγνητες. Ισως να μου πειτε: αν θες Petrucci, παρε petrucci signature. Αλλα ηλπιζα για μια πιο "ψαγμενη" απαντηση. Ασχολουμαι μερικα χρονια με το οργανο, αλλα ποτε δεν εψαξα το θεμα των μαγνητων
Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά πιο πάνω. Μην πέφτεις στη λούμπα των μαγνητών. Αν δεν έχεις καλό ενισχυτή τότε ότι και να κοτσάρεις πάνω δε θα ακούγεται καλά. Κράτα τα λεφτά οσυ και επένδυσε σε ένα μικρό λαμπάτο μέχρι 15 watts.

καλα σου λενε..ασε το κιθαρονι ησυχο και παρε ενα ενισχυτη λαμπατο μεχρι 15 watts MAX.......................................................μετα θα χαμογελας  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ευχαριστω παρα πολυ παιδια! περισσοτερα comments ειναι επισης ευπροσδεκτα!  ;) ;)

Καμια συγκεκριμενη προταση για ενισχυτη? οχι μεγαλο budget, μικρος ενισχυτης!

ψαξε και στο νοιζ μηπως βρεις και καναν καλο μεταχειρισμενο σε συμφερουσα τιμη.

carvex21 είπε:
... και θα ηθελα να αλλαξω καπως τον ηχο μου, γι'αυτο και σκεφτηκα να αλλαξω μαγνητες. Ισως να μου πειτε: αν θες Petrucci, παρε petrucci signature.
Επίσης μην ξεχνάς οτι για να πιάσεις τον ήχο που ακούς στους δίσκους οποιουδήποτε κιθαρίστα δεν χρειάζεσαι μόνο μαγνήτες αλλά όλο τον εξοπλισμό του studio που έχουν...ενισχυτές, καμπίνες, μικρόφωνα, κομπρέσορες, επαγγελματίες ηχολήπτες να φτιάχνουν τον ήχο, κιάλλους κομπρέσορες, μίξη, mastering, ακόμα πιο πολλούς κομπρέσορες .... you get the idea που λέμε και στο studio του χωριού μου.

Ενισχυτή οπωσδήποτε να αλλάξεις και θα δεις μεγάλη διαφορά αλλά και πάλι μην φανταστείς οτι θα πιάσεις ακριβώς τον ήχο τους..

ThisIsSparta είπε:
Επίσης μην ξεχνάς οτι για να πιάσεις τον ήχο που ακούς στους δίσκους οποιουδήποτε κιθαρίστα δεν χρειάζεσαι μόνο μαγνήτες αλλά όλο τον εξοπλισμό του studio που έχουν...ενισχυτές, καμπίνες, μικρόφωνα, κομπρέσορες, επαγγελματίες ηχολήπτες να φτιάχνουν τον ήχο, κιάλλους κομπρέσορες, μίξη, mastering, ακόμα πιο πολλούς κομπρέσορες .... you get the idea που λέμε και στο studio του χωριού μου.

Ενισχυτή οπωσδήποτε να αλλάξεις και θα δεις μεγάλη διαφορά αλλά και πάλι μην φανταστείς οτι θα πιάσεις ακριβώς τον ήχο τους..
+1000000

αν παίζεις σπίτι σου και θέλεις ο λαμπάτος να δώσει αυτά που περιμένεις πάρε 5 watt, τα 15 είναι υπερβολικά

stamkosk είπε:
αν παίζεις σπίτι σου και θέλεις ο λαμπάτος να δώσει αυτά που περιμένεις πάρε 5 watt, τα 15 είναι υπερβολικά
Και να έχει και επιλογή να παίζει στο 1watt.

Stavros_F είπε:
+1000. Παρε λαμπατο μικρο γιατι οτι αλλο παρεις θα το πουλησεις και θα ξανα...αγοραζεις...Ο blackstar ht5c που εχω δεν μπορω να τον ανοιξω στο σπιτι περα απο 2 αντε 3......

Stavros_F είπε:
Όσα κεφαλάκια ή combo περασαν απ τα χερια μου ΛΑΜΠΑΤΑ...στο 1W ή στο 5 όταν ήταν 15αρι ήταν απλά ΑΙΣΧΡΑ σαν ΗΧΟΣ!!!  :-\

Απλά παίζεις.... :(

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back