Προταση για ενισχυτή!

Με την ευκαιρια φιλε Earendil!Εχω δει οτι παιζεις με τον lionheart!Δωσε καποιες πληροφοριες-περιεγραψέ τον μου λιγο!Το ηχοχρωμα του-τα καθαρα του...Φερνει σε fender ή vox?

Δεν μπορώ να σε διαφωτίσω πάνω σε μια τέτοια υποθετική σύγκριση...Δεν έχω εμπειρίες ούτε με Fender, ούτε με Vox.

Συνοπτικά, ο μικρός Lionheart είναι μια ολοκληρωμένη λύση σε λίγα βατ. Δε θεωρώ ότι υστερεί κάπου, αλλά δεν πρόκειται να έχεις κανένα φοβερό headroom.

Κοίταξα στο αρχικό σου post, και βλέπω ότι κυνηγάς και παραδοσιακούς overdriven ήχους...Προσπάθησε να τον ακούσεις, μπορεί να ερωτευτείς. 8)

nio16 είπε:
τις προάλλες στον Ντούκα δεν με αφήσατε να τους δοκιμάσω  :D... είχατε καρφώσει την καινούρια μου και δεν με βάλατε στο παιχνίδι  ;D

Ηλία βάλε φώτο!!!
Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

P1020824-1.jpg

Είναι του Nio16 και όχι δική μου (δυστυχώς...)

Δεν ξέρω αν ισχύει η συγκεκριμένη τιμη, αλλά στο www.guitars.gr γράφει 1470€.

Ωραία η duesenberg παιδιά αλλα ας μη πνιγει το θεμα μου!Λοιπον ακουω κι αλλες προτασεις για ενισχυτη με κρυσταλλινα καθαρα..

Η Dues μαμάει ...

Σύνολο με προσθήκη piezzo , special βαλίτσα , δερμάτινο λουρί στην εξευτελιστική τιμή για value for money ... 1650 € .

Τώρα για κρύσταλλο που θές έχω τελείωσει με αυτόν :

http://www.dv247.com/assets/products/38525_l.jpg (ολίγον τσιμπημένος :o)

χώνεις και μια TL και τέλος ;)

Υ.Γ Eυχαριστώ τον Ντούκα για την άψογη συναλλαγή .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
science είπε:
Ωραία η duesenberg παιδιά αλλα ας μη πνιγει το θεμα μου!Λοιπον ακουω κι αλλες προτασεις για ενισχυτη με κρυσταλλινα καθαρα..
Αν μπορεις να βρεις δοκιμασε & Hughes&Kettner, εχω δυο (εναν λαμπα και εναν τρανζιστορ), και εχω παιξει καποιους ακομα, εχουν ολοι αυτο που ειπες, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ καθαρα, γιατι οι φεντερ κτλ εχουν καθαρα με χαρακτηρα που αρεσουν σε πολλους, αλλα μονο κρυσταλλινα δεν θα τα ελεγα.

Jezus είπε:
Αν μπορεις να βρεις δοκιμασε & Hughes&Kettner, εχω δυο (εναν λαμπα και εναν τρανζιστορ), και εχω παιξει καποιους ακομα, εχουν ολοι αυτο που ειπες, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ καθαρα, γιατι οι φεντερ κτλ εχουν καθαρα με χαρακτηρα που αρεσουν σε πολλους, αλλα μονο κρυσταλλινα δεν θα τα ελεγα.
Δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά o Warp 7 (με το ένα 12ιντσο) που άκουσα την Παρασκευή δεν μου άρεσε καθόλου. Η δε απουσία Reverb σε τρανζίστορ τέτοιας κατηγορίας τιμής είναι ψιλοαπαράδεκτη. Τώρα η θεωρία "αυτός είναι μόνο για σκληρά γούστα" δεν με ικανοποίησε.

Ως συνήθως όμως YMMV......

Jezus είπε:
Βασικά αν μπορέσεις και τον βρεις πουθενά δοκίμασε και αυτόν

http://guitare.playback-europe.com/hughes&kettner-statesman_dual_el84_20w-14771.html

Από όσα έχω ακούσει στο net φαίνεται να έχει καταπλήκτικά καθαρά και πολύ καλούς overdriven rock ήχους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back