Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...nio16 είπε:τις προάλλες στον Ντούκα δεν με αφήσατε να τους δοκιμάσω... είχατε καρφώσει την καινούρια μου και δεν με βάλατε στο παιχνίδι ;D
Ηλία βάλε φώτο!!!
Αν μπορεις να βρεις δοκιμασε & Hughes&Kettner, εχω δυο (εναν λαμπα και εναν τρανζιστορ), και εχω παιξει καποιους ακομα, εχουν ολοι αυτο που ειπες, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ καθαρα, γιατι οι φεντερ κτλ εχουν καθαρα με χαρακτηρα που αρεσουν σε πολλους, αλλα μονο κρυσταλλινα δεν θα τα ελεγα.science είπε:Ωραία η duesenberg παιδιά αλλα ας μη πνιγει το θεμα μου!Λοιπον ακουω κι αλλες προτασεις για ενισχυτη με κρυσταλλινα καθαρα..
Δεν ξέρω αν είναι το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά o Warp 7 (με το ένα 12ιντσο) που άκουσα την Παρασκευή δεν μου άρεσε καθόλου. Η δε απουσία Reverb σε τρανζίστορ τέτοιας κατηγορίας τιμής είναι ψιλοαπαράδεκτη. Τώρα η θεωρία "αυτός είναι μόνο για σκληρά γούστα" δεν με ικανοποίησε.Jezus είπε:Αν μπορεις να βρεις δοκιμασε & Hughes&Kettner, εχω δυο (εναν λαμπα και εναν τρανζιστορ), και εχω παιξει καποιους ακομα, εχουν ολοι αυτο που ειπες, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ καθαρα, γιατι οι φεντερ κτλ εχουν καθαρα με χαρακτηρα που αρεσουν σε πολλους, αλλα μονο κρυσταλλινα δεν θα τα ελεγα.
Βασικά αν μπορέσεις και τον βρεις πουθενά δοκίμασε και αυτόνJezus είπε:Αν μπορεις να βρεις δοκιμασε & Hughes&Kettner, εχω δυο (εναν λαμπα και εναν τρανζιστορ), και εχω παιξει καποιους ακομα, εχουν ολοι αυτο που ειπες, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ καθαρα, γιατι οι φεντερ κτλ εχουν καθαρα με χαρακτηρα που αρεσουν σε πολλους, αλλα μονο κρυσταλλινα δεν θα τα ελεγα.