- Πόντοι
- 38
Γεια σας guys and gals 8)
Παρά τα παράπονα που κατά καιρούς έχουμε όλοι μας, πιστεύω πως τα off-topic σχόλια είναι το αλάτι (και το πιπέρι) του φόρουμ μας.
Έχω μια πρώτη σκέψη για να μπορούμε να κάνουμε το φόρουμ ακόμα πιο ευανάγνωστο (ειδικά για τους νέους χρήστες). Έχουμε ήδη το κουμπάκι "εισαγωγή παράθεσης" όταν γράφουμε και μας δίνει το παρακάτω:
Κάπως έτσι:
(καλά όχι τόσο χάλια χρώμα αλλά you get the picture)
Ένα άλλο βήμα αν γίνει κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι η δημιουργία μιας επιλογής του στυλ:
"Μη εμφάνιση off-topic σχολίων"
Επίσης δεν θα μπαίνουν αυτόματα στις απαντήσεις με παράθεση αν θα έχουν τη μορφή quote.
Θα εξαρτάται απ'την καλή θέληση και θα θέλει λίγη συνήθεια αλλά νομίζω είναι εφικτό (χωρίς να ξέρω πόσο δύσκολο ή/και χρονοβόρο θα ήταν να πραγματοποιηθεί στις ρυθμίσεις του φόρουμ).
Αρχηγέ και devs πως το βλέπετε;
υ.γ. αν έχει ξαναδιατυπωθεί η ιδέα να με σγχωρνάτε :-*
Παρά τα παράπονα που κατά καιρούς έχουμε όλοι μας, πιστεύω πως τα off-topic σχόλια είναι το αλάτι (και το πιπέρι) του φόρουμ μας.
Έχω μια πρώτη σκέψη για να μπορούμε να κάνουμε το φόρουμ ακόμα πιο ευανάγνωστο (ειδικά για τους νέους χρήστες). Έχουμε ήδη το κουμπάκι "εισαγωγή παράθεσης" όταν γράφουμε και μας δίνει το παρακάτω:
Ίσως μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο κουμπάκι για "εισαγωγή off-topic" που θα έχει μικρότερη γραμματοσειρά απ'το default ενός ποστ και ίσως κάποιο άλλο χρώμα γραμμάτων από μαύρο ώστε να ξεχωρίζει άμεσα από τις σχετικές με το θέμα απαντήσεις και έτσι να μπορεί όποιος δεν ενδιαφέρετεαι να τις αγνοήσει χωρίς κόπο.μπλα μπλα δεν μ'αρέσουν οι τέλε μπλα μπλα πάρε tonelab μπλα μπλα δεν ψήλωσε η κοντούλα λεμονιά μπλα μπλα
Κάπως έτσι:
μπλα μπλα δεν μ'αρέσουν οι τέλε μπλα μπλα πάρε tonelab μπλα μπλα δεν ψήλωσε η κοντούλα λεμονιά μπλα μπλα
(καλά όχι τόσο χάλια χρώμα αλλά you get the picture)
Ένα άλλο βήμα αν γίνει κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι η δημιουργία μιας επιλογής του στυλ:
"Μη εμφάνιση off-topic σχολίων"
Επίσης δεν θα μπαίνουν αυτόματα στις απαντήσεις με παράθεση αν θα έχουν τη μορφή quote.
Θα εξαρτάται απ'την καλή θέληση και θα θέλει λίγη συνήθεια αλλά νομίζω είναι εφικτό (χωρίς να ξέρω πόσο δύσκολο ή/και χρονοβόρο θα ήταν να πραγματοποιηθεί στις ρυθμίσεις του φόρουμ).
Αρχηγέ και devs πως το βλέπετε;
υ.γ. αν έχει ξαναδιατυπωθεί η ιδέα να με σγχωρνάτε :-*