Αρχισα να το γλυκοκοιταζω ως φαν της Paiste γενικαfleamail είπε:Paiste Giant Beat 18"
Nαι το ξαναείδα στο πρώτο σου post...hampis είπε:Αρχισα να το γλυκοκοιταζω ως φαν της Paiste γενικα
@kpeyos αυτο ψαχνω και εγω ενα ride με καλο ηχο crash αφου η κυρια χρηση του θα ειναι για ride αλλα το θελω και ελαφρυ να κρασσαρω οταν θελω
Για το Sweet Ride εχω διαβασει και εγω καλα λογια...kpeyos είπε:Nαι το ξαναείδα στο πρώτο σου post...
Αυτό που νομίζω ότι με μπέρδεψε είναι το 18". Δεν είναι υπερβολικά μικρό για ride; Θα έχει καθόλου ping ή δε σε ενδιαφέρει;
Όλα τα ride που σου πρότεινα είναι ελαφριά με καλό crash ήχο (κατά τη γνώμη μου).
ΔΕΝ εμεινα τελικα ικανοποιημενος απο τα 2 crash που δοκιμασα σαν ride (Paiste signature full crash + Masterwork Pera series) καθως ειχα υπερβολικο wash αν και η καμπανα ηταν αρκετα καλη.Οποτε την ψαχνω για το giant beat μαλλονhampis είπε:Ευχαριστω για τις προτασεις σας
Σκεφτηκα να πειραματιστω πρωτα με 2 18'αρια crash που εχω και εαν δε μεινω ικανοποιημενος να μελετησω τις ιδέες σας