Πρόταση για αξιολόγηση αντί του κάρμα (ή συμπληρωματική αυτού)

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Μπήκα τις προάλλες σε ένα άλλο φόρουμ όπου η αξιολόγηση των χρηστών γινόταν ως εξής:

Thanks received: 15

Thanks given: 17

Δηλαδή ένας χρήστης (Α) που ήταν ευχαριστημένος από μια απάντηση ενός άλλου (Β) του άφηνε ένα "Thanks". Ο Α χρεωνόταν ένα "Thanks given" και ο Β πιστωνόταν ένα "Thanks received". Νομίζω ότι έτσι μπορεί να είναι καταφανής η "καλή παρουσία" ενός χρήστη στο Noiz.

Μια απλή πρόταση...

Εμεις θελουμε μονο να τα χωνουμε ρε τι thanks και φλωριες ειναι αυτα ρε.Αυτα τα χουν μονο τα αγγλούλια.Ασε μας εδω στη βασιλευομενη διαβαθμιση μας :P

trigga είπε:
Εμεις θελουμε μονο να τα χωνουμε ρε τι thanks και φλωριες ειναι αυτα ρε.Αυτα τα χουν μονο τα αγγλούλια.Ασε μας εδω στη βασιλευομενη διαβαθμιση μας :P
Χαχαχα!!!

Εδώ είναι βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε!!! ;D ;D

Πέρα από την πλάκα δεν είναι καθόλου κακή η ιδέα αν πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτό και το κάρμα αλλά εμένα μου φαίνονται κάπως ανούσια both.

Έχει ξανασυζητηθεί άπειρες φορές και δεν έγινε δεκτό. Το είχα προτείνει και εγώ παλιότερα.

Μπορει να φαινονται ανουσιες αυτου του τυπου οι βαθμολογησεις, αλλα εχουν ενα πρακτικο αντικτυπο στα φορουμ. Δημιουργουν ΠΟΛΛΑ threads μαλλιοτραβηγματος προσφεροντας πολλες ευχαριστες ωρες διαβασματος. Μη μου πειτε οτι κανεις δεν εχει ουτε λιιιιιιιγο κατινα μεσα του;  Λιγο πισω απο την κλειδαροτρυπα ενα πραμα;  Λιγο Star το βραδυ ;  :-)  :-)

Για να απαντησω και σοβαρα, περισσοτερα προβληματα δημιουργουν παρα βοηθανε αυτα τα εργαλειακια, αστερακια, καρδουλες +, - κλπ.

Ο μόνος τρόπος αξιολόγησης που έχει νόημα είναι αυτός που ισχύει και στην ζωή ...

... ούτε κάρμα, ούτε thanks, ούτε τίποτα.

ΥΓ Και επίσης κατα πόσον προτιμάει stratocaster ή telecaster.  ;) ;D ;D ;D

Δειξτε μου το φορουμ που συμμετεχετε να σας πω ποιος ειστε.

επειδη ειχα -2 λιγο πριν :P

Πεθανε ενας θειος μου και μαλλον γινονται θαυματα σε μενα :P :P

Εχει μείον γιατί κάποιες φορές συμπεριφέρεται σαν ποδοσφαιρικός οπαδός και χέ.. ζει τη κουβέντα.

Είσαι μπαγασάκος και μελετηρό παιδί Jazzikofage αλλά οι υπεραπλουστεύσεις σου όταν κάποιοι συζητούν, έστω και off-topic, με την jazzicofagiki διάλεκτο δεν προσθέτουν στο προφίλ σου. Είσαι ψιλοκούδρος αλλά σ' αγαπάμε άτιμε μιτζιθροφάγε! :)

μιχ μιχ μιχ.Ρε μπαμπα ο τριγκας αυτος ειναι ο καφροαλήθειας.Τι να καμω να γκουβρισω και να μην τα πω?Εσυ δεν κανεις τπτ αλλο για την κατασταση?

Αφου δε μαρεσουν τα μπιφτεκια τι να κανω να τα φαω και να ακουω και τα πηρούνια?Δωσε χταποδι να δεις τι θα γινει....Δε το δες εσυ το ειδαν αλλοι βασικα ναπουμ και τα λοιπα.

Υ.Γ.Ο κουδρος τι ειναι?Ο μπερδεμενος κουρδος?

Δεν βλέπω την κατάσταση που βλέπεις.

Αμα δεν σ' αρέσουν τα μπιφτέκια περιμένεις να σερβίρουν ή παραγγέλεις χταπόδι. Δεν βρίζεις τους σερβιτόρους.

Κούδρος. Όχι Κούρδος (Είναι καλοί αυτοί).

Ο σερβιτορος ομως ειναι εκει για να βαζει και καμμια καρεκλα στο τραπεζι και να παιρνει σωστες παραγγελειες.Αν ο σερβιτορος ήταν σπυρτος και αλανι θα του 'δινα και πουρμπουαρ.Στον εναν σερβιτορο δινω πουρμπουαρ και τωρα.

Μετα θα ακουγα και τζαζ με πηρουνιες αμα με σκλαβωνε τοσο.

Να μην ψαχνω σε λεξικο τωρα τι ειναι ο κουδρος?Τραγικο να μην το ξερω?

Μάλλον υποτιμητικά μιλάς για τους σερβιτόρους...

Τη δουλειά τους κάνουνε όπως όλοι μας. Δεν είναι σκλάβοι κανενός.

Και άμα μάθεις να τους σέβεσαι και να τους μιλάς στον πληθυντικό, να δεις που θα σ' εξυπηρετούν καλύτερα και χωρίς πουρμπουάρ. ;)

μα σεβασμος υπαρχει οπως και με τους υπολοιπους πελατες του μαγαζιου.Οπως θα μιλησεις με τον διπλανο που σφαζει τον γυροσούβλι με το δοντι το επιχρυσο το σαπιο ετσι θα μιλησεις και στο γκαρτσόνι.Αυτο κανω και γω ο πελατης αλλα το γκαρτσονι μουτσουνιαζει.Τεσπα εχουμε ξαναπει τα ιδια κι αλλη φορα.Δεν χρειαζεται να το κανουμε θεμα παλι.Σε λιγο καιρο που θα πιασω και γω ντουλίτσα δε θα τρωω και τοσο μπιφτεκι οποτε θα το βλεπω και διαφορετικα.

Ο κουδρος ομως ακομα να μου πεις.

Για πρόσθετη αξιολόγιση δεν το βλέπω, γιατί νομίζω πως περιπλέκονται τα πράγματα. Ωραία ιδέα είναι να ευχαριστείς αυτόν που σε βοηθάει.

Το πρόβλημα όμως σε ένα τόσο ειδικό σάιτ είναι ότι μπορεί να απαντήσει στον αρχάριο ο οποιοσδήποτε που μπορεί να είναι εξ ίσου αρχάριος ή και ημιμαθής και να δώσει μια τελείως υποκειμενική άποψη που να μην είναι κανόνας. Ο αρχάριος ή αυτός που δεν έχει πολλές γνώσεις στην ηχοληψία πχ δεν μπορεί να κρίνει αν είναι σωστή, όσο κι αν είναι ένα χέρι βοήθειας εκεί που αυτός πνίγεται.

Γι αυτό υπάρχει το κάρμα που σταθμίζει τη συνέπεια, την γνώση και όχι μόνο την καλή διάθεση (χωρίς να την υποτιμούμε), εν ολίγοις τη φήμη του συνομιλιτή. Πόσο σοβαρή είναι η άποψη που λαμβάνει δηλαδή.

Οκ. Αλλά τώρα μου λες ότι πρέπει να παίρνω πιο σοβαρά αυτόν που έχει κάρμα 2 από αυτόν που έχει -1. Θα έπρεπε όμως να πάρει κανείς στα σοβαρότερα εμένα από τον Trigga ή τον Λάμπρο σε ένα θρεντ π.χ. αρμονίας (ως γνωστόν I got da bluez αλλά από θεωρία πάσχω). Κι όμως έχω υψηλότερο κάρμα και από τους δύο.

Τι θέλω να πω; Ότι το να κρίνει κάποιος το τι είναι ο άλλος από το κάρμα του είναι κάτι ακόμη πιο νεφελώδες. Τεσπαν. Αυτή η κουβέντα έχει ξαναγίνει και ανήκει αλλού.

Thanks.

Άποψη μου είναι πως αν τα θές όλα έτοιμα και δεν την ψάχνεις και λίγο, αν δηλαδή λες "ο τάδε έχει +667 κάρμα, αυτόν θα πιστέψω" θα την πατήσεις στάνταρ.

Όπως έχω πει και παλιότερα "ας μην θέλουμε και το μ___ι στο πιάτο".

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back