- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Επειδή μου την έδωσε με απίστευτο πρόβλημα που αντιμετώπισα σε Keystation 61es και περιγράφω σε άλλο τοπικ..........
Θα ήθελα την πρότασή κάποιου φίλου για το τι να αγοράσω που,,,
να ειναι midi keyboard controller
να ΔΟΥΛΕΥΕΙ σωστά η σύνδεση midi, χωρίς καθυστερήσεις και note off αναπαντεχα, να πηγαίνει ρολόι
Κυρίως το θέλω για να το συνδέσω πάνω σε triton Le ως δευτερο κλαβιε
Να έχει αυτονομο ρευμα και αν γίνεται να περιλαμβάνεται στην συσκευασία
Να έχει 61 ή 76 πλήκτρα ημιβαρυκεντρισμένα *οπωσδήποτε
Να έχει pitch bend και modulation είτε wheel είτε joystick και octave + -/ επιθυμητό το δικό του transpose με dedicated κουμπακια
να χωράει άνετα στο κατω μέρος βάσεως τυπου χ με μπράτσα
να έχει στοιχειώδη ποιότητα κατασκευής και αίσθηση στα πλήκτρα
Ο φίλος που θα μου το προτείνει να έχει εμπειρία απο την λειτουργία του σε σύνδεση με κάποιο module, δηλαδή οτι το midi δουλευει αψογα
Επίσης δέχομαι pm για να απαλλάξω κάποιον που έχει τέτοιο πράγμα και δεν το θέλει σε λογική τιμή και του δίνω και το keystation να μην το βλέπω.
Επίσης με το τελευταίο δεν θέλω να δυσφhμήσω προϊόν καθότι το πρόβλημα που αντιμετώπισα μαζί του υπάρχει σε μια μικρή παρτιδα Keystation 61es απλά έτυχε να είμαι ο γκαντέμης ο ίδιος ;D ;D ;D
Θα ήθελα την πρότασή κάποιου φίλου για το τι να αγοράσω που,,,
να ειναι midi keyboard controller
να ΔΟΥΛΕΥΕΙ σωστά η σύνδεση midi, χωρίς καθυστερήσεις και note off αναπαντεχα, να πηγαίνει ρολόι
Κυρίως το θέλω για να το συνδέσω πάνω σε triton Le ως δευτερο κλαβιε
Να έχει αυτονομο ρευμα και αν γίνεται να περιλαμβάνεται στην συσκευασία
Να έχει 61 ή 76 πλήκτρα ημιβαρυκεντρισμένα *οπωσδήποτε
Να έχει pitch bend και modulation είτε wheel είτε joystick και octave + -/ επιθυμητό το δικό του transpose με dedicated κουμπακια
να χωράει άνετα στο κατω μέρος βάσεως τυπου χ με μπράτσα
να έχει στοιχειώδη ποιότητα κατασκευής και αίσθηση στα πλήκτρα
Ο φίλος που θα μου το προτείνει να έχει εμπειρία απο την λειτουργία του σε σύνδεση με κάποιο module, δηλαδή οτι το midi δουλευει αψογα
Επίσης δέχομαι pm για να απαλλάξω κάποιον που έχει τέτοιο πράγμα και δεν το θέλει σε λογική τιμή και του δίνω και το keystation να μην το βλέπω.
Επίσης με το τελευταίο δεν θέλω να δυσφhμήσω προϊόν καθότι το πρόβλημα που αντιμετώπισα μαζί του υπάρχει σε μια μικρή παρτιδα Keystation 61es απλά έτυχε να είμαι ο γκαντέμης ο ίδιος ;D ;D ;D
Τελευταία επεξεργασία από moderator: