Όπως λεει ο τίτλος σκέφτομαι να αλλάξω τους μαγνήτες στην Ibanez Prestige 2570 με EMG 81 bridge και EMG 89 neck ……. λεω για τον EMG 89 στην θέση neck διοτι γινεται και μονος και θελω τα καθαρά που δίνει σαν EMG SA ……... και επησις επειδή εχω εχω και ένα sustainer system λεω να βαλω το sustainer driver pickup στην μεσαία θέση , διοτι ειδα στο youtube οτι λειτουργεί άψογα και σε αυτη την θέση ….αν κανω λαθος παρακαλω πειτε μου...….
το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα θα βαλω σε EMG και εχω κάμποσες ερωτήσεις …..
Οποτε σας σας παρακαλω τις συμβουλες σας ..
Ο sustainer driver pickup όπως ειδα στο youtube στη μεσαία θεση θα λειτουργεί κανονικά η θα υπαρχει θεμα?
εδω το βιντεο …….
Μπορω να χρησιμοποιησω τα ιδια ποτεσιομετρα που εχει τωρα η Ibanez Prestige 2570 , volume και tone , με τους Ibanez dimarzio μαγνήτες η πρεπει για τους EMG να τα αλλαξω ?
αν πρεπει να γινει αλλαγη ποια προτείνεται ? 250Κ η 500Κ Η 1Μ ?
Επειδή δεν θελω να εχω push pull ποτεσιομετρο μπορει η εναλλαγή του EMG 89 απο διπλο σε μονο και το αντίστροφο να γινει απο τον επιλογεα ?
Δηλαδη ..
θεση 1 EMG 81
..θεση 2 EMG SA …..
θεση 3 EMG 89...
Γινεται η θελει push pull ποτεσιομετρο ?
Ειναι πολλες οι ερωτήσεις το ξερω οποτε οποια βοηθεια ευπρόσδεκτη..... Σας ευχαριστω και να ειστε καλα .
ΥΓ ….Τα βιντεο τα εβαλα για να δειτε οτι ναι μεν λειτουργούν τα οργανα ετσι όπως τα έφτιαξαν αλλα δεν ξερω μηπως εχουν τιποτα ''πατεντες'' ώστε να λειτουργήσουν σωστα....
Να ειστε καλα.
το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα θα βαλω σε EMG και εχω κάμποσες ερωτήσεις …..
Οποτε σας σας παρακαλω τις συμβουλες σας ..
Ο sustainer driver pickup όπως ειδα στο youtube στη μεσαία θεση θα λειτουργεί κανονικά η θα υπαρχει θεμα?
εδω το βιντεο …….
Μπορω να χρησιμοποιησω τα ιδια ποτεσιομετρα που εχει τωρα η Ibanez Prestige 2570 , volume και tone , με τους Ibanez dimarzio μαγνήτες η πρεπει για τους EMG να τα αλλαξω ?
αν πρεπει να γινει αλλαγη ποια προτείνεται ? 250Κ η 500Κ Η 1Μ ?
Επειδή δεν θελω να εχω push pull ποτεσιομετρο μπορει η εναλλαγή του EMG 89 απο διπλο σε μονο και το αντίστροφο να γινει απο τον επιλογεα ?
Δηλαδη ..
θεση 1 EMG 81
..θεση 2 EMG SA …..
θεση 3 EMG 89...
Γινεται η θελει push pull ποτεσιομετρο ?
Ειναι πολλες οι ερωτήσεις το ξερω οποτε οποια βοηθεια ευπρόσδεκτη..... Σας ευχαριστω και να ειστε καλα .
ΥΓ ….Τα βιντεο τα εβαλα για να δειτε οτι ναι μεν λειτουργούν τα οργανα ετσι όπως τα έφτιαξαν αλλα δεν ξερω μηπως εχουν τιποτα ''πατεντες'' ώστε να λειτουργήσουν σωστα....
Να ειστε καλα.