- Πόντοι
- 1,558
Ενα αυτόDo not engage, γενικά.
Και ένα αυτόΠροσοχη μη την πατήσετε όσοι δεν έχετε εμπειρία.
...ιντριγκάρουν πολύ την ανώριμη πλευρά του εαυτού μου. Δηλαδή εάν αντιτρολάρεις το troll, τι κακό μπορεί να βγει;
Ενα αυτόDo not engage, γενικά.
Και ένα αυτόΠροσοχη μη την πατήσετε όσοι δεν έχετε εμπειρία.
να μπει το email σου στη λίστα όλων των phishers, spammers etc...ιντριγκάρουν πολύ την ανώριμη πλευρά του εαυτού μου. Δηλαδή εάν αντιτρολάρεις το troll, τι κακό μπορεί να βγει;
Είναι ξενέρωμα αυτό για νέους χρήστες, πολλοί κάνουν νέο λογαριασμό κάθε φορά που έχουν κάτι για πούλημα γιατί δεν θυμούνται τα παλιά διαπιστευτήρια. Εν πάση περιπτώσει εμένα δεν μου αρέσει αυτό όπου το έχω συναντήσει.Καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα φίλτρο από τους διαχειριστές της σελίδας για όλους αυτούς που θέλουν να ανεβάσουν αγγελίες από την πρώτη κιόλας μέρα εγγραφής τους , ίσως κάποιος περιορισμός, τύπου 1 μήνα διαμονής(αφού έχει εγγραφεί) + έναν αριθμό πόντων του μέλους, έτσι ώστε να έχει αξιολογηθεί πρώτα και να είναι έμπιστος.
Τώρα εντάξει από εκεί και πέρα είναι προσωπική ευθύνη του καθενός στο να προσέχει και να μην εμπιστεύεται εύκολα νέα μέλη.
Έχει πολλούς λογαριασμούς, όλοι από το ίδιο μέρος, κάπου στη Στερεά. Δεν ελέγχεται αυτόΚαλησπέρα, αυτόν που βάζει αγγελίες αβέρτα λαμπατους ενισχυτές κεφάλια πχ soldano slo 100-1500 ευρώ (ακραία χαμηλή τιμή) αλλά και κιθάρες με το όνομα Sam Jufan τον έχετε δει; Φαντάζομαι δεν είναι legit, με ποιον τρόπο θέλει να αποσπάσει λεφτά; Έχετε επικοινωνήσει;