Προσπάθεια απάτης στις αγγελίες

Να είστε καλά για την ενημέρωση μάγκες. Σήμερα μου έστειλε μήνυμα ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ, [email protected] και το πήγα ένα βήμα παραπέρα και του απάντησα το παρακάτω βάσει των πληροφοριών του που έχετε δώσει, ελπίζω να ήμουν ο τελευταίος των noizιανων. Ακολουθεί το μήνυμα:

Το ξέρεις ότι σε ψάχνει η αστυνομία; Έχω ήδη σφραγίσει τον λογαριασμό σου στην Banco Santander και το ηλεκτρονικό έγκλημα είναι στην πόρτα σου. Έχω την IP σου και την MAC Adress, είναι θέμα χρόνου να σε βρω πριν την αστυνομία. Να εύχεσαι να σε βρούνε οι μπάτσοι πριν από μένα. Από εδώ και πέρα θα με βλέπεις στο ύπνο σου, μπορεί και στον ξύπνιο σου. Ξεκίνα να τρέχεις.
Σκληρός! ειδικά με τις MAC τον έσκισες :ROFLMAO:

Να προσθέσω εδώ την άχριστη πληροφορία ότι το επίθετο Μπιτσαξής δηλώνει τον κατασκευαστή μαχαιριών επί τουρκοκρατίας, είναι από την τούρκικη λέξη μπιτσάκ που είναι είδος βουκολικού μαχαιριού... αυτααα

Να είστε καλά για την ενημέρωση μάγκες. Σήμερα μου έστειλε μήνυμα ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ, [email protected] και το πήγα ένα βήμα παραπέρα και του απάντησα το παρακάτω βάσει των πληροφοριών του που έχετε δώσει, ελπίζω να ήμουν ο τελευταίος των noizιανων. Ακολουθεί το μήνυμα:

Το ξέρεις ότι σε ψάχνει η αστυνομία; Έχω ήδη σφραγίσει τον λογαριασμό σου στην Banco Santander και το ηλεκτρονικό έγκλημα είναι στην πόρτα σου. Έχω την IP σου και την MAC Adress, είναι θέμα χρόνου να σε βρω πριν την αστυνομία. Να εύχεσαι να σε βρούνε οι μπάτσοι πριν από μένα. Από εδώ και πέρα θα με βλέπεις στο ύπνο σου, μπορεί και στον ξύπνιο σου. Ξεκίνα να τρέχεις.
😅

[email protected]
Αυτό το email ειναι scams επίσεις.
Έστειλε την ίδια ερώτηση σήμερα σε αγγελία μου ... όπως τον βιολογο λυμάτων της Ουγκάντας ΜΠΙΤΣΑΞΗ.
Έχει γίνει αναφορά σκάμ.. σπάμ.

Από: Filip, [email protected]
Τηλέφωνο: +3019226579
Αυτά είναι τα στοιχεία του στο σύστημα των αγγελιών.

Μέσα στο μήνυμα μου ζήτησε να επικοινωνήσω στο mail [email protected]
Η γνωστή ιστορία: ζει αλλού και να κανονίσει μεταφορική να παραλάβει αν δεν έχω πρόβλημα κλπ.

Η γνωστή ιστορία: ζει αλλού και να κανονίσει μεταφορική να παραλάβει αν δεν έχω πρόβλημα κλπ.
Μόλις το επιβεβαίωσες!Έστειλε σε εμένα σήμερα για το acoustic rig tech 21 usa που δίνω.Απαντησα στεγνά χέρι με χέρι!!! ,και αυτό ώς παθών απο αλλον σκαμ ,διότι ρώτησε πως θα γινει η συναλλαγή. Δεν απάντησε ποτέ.-

Attachments

• Screenshot_20251013_005528_Chrome.jpg
    Screenshot_20251013_005528_Chrome.jpg
    198.1 KB · Εμφανίσεις: 0
Καλησπέρα,

Είμαστε σε διαδικασία που θα εφαρμόσουμε αλλαγές που σίγουρα θα βοηθήσουν την κατάσταση. Θα ενημερώσω πάλι το thread όταν έχω νέα.

Καλησπέρα,

Είμαστε σε διαδικασία που θα εφαρμόσουμε αλλαγές που σίγουρα θα βοηθήσουν την κατάσταση. Θα ενημερώσω πάλι το thread όταν έχω νέα.
Θα ήταν πολύ καλό όπως αναφέρεστε να γινει κάτι στο θέμα ασφάλειας.
Ο λόγος είναι ότι οι περισσότεροι απο εμάς και ασφαλώς λόγο της ύπαρξης του noiz ,βγάζουμε αγγελίες, και για λόγους οικ. ανάγκης.Ξαφνικά μπαίνουν μέσα Απατεώνες όπου υφίσταται παρενόχληση μετά απο ένα σημείο..ενώ περίμενες κάποιου το ενδιαφέρον για κάτι καλό που δίνεις 45% off price για όλους τους λόγους και τρως δούλεμα.Είναι αισχροί οι τύποι.

Οι απατεώνες δεν κοιτάνε την αγγελία...δεν τους ενδιαφέρει τι και πόσο πουλάς. Είναι ποσοτικό το θέμα. Θα προσεγγισουν όσο περισσότερους και ότι κάτσει. Το βλέπουν στατιστικά. Αν δεν δουν προοπτική ή δουν ψάξιμο, το παρατάνε και πάνε παρακάτω. Μία, δυο ...μέχρι να πέσουν στην περίπτωση.
Ότι και να απαντήσουμε, ότι και να πούμε, για αυτούς υπάρχει μόνο: τσίμπησε, δεν τσίμπησε, πάμε παρακάτω.
Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε αφού τους καταλάβουμε... Νόημα έχει μόνο το τι να κάνουμε για να τους αντιληφθούμε ....έγκαιρα.

Οι απατεώνες δεν κοιτάνε την αγγελία...δεν τους ενδιαφέρει τι και πόσο πουλάς. Είναι ποσοτικό το θέμα. Θα προσεγγισουν όσο περισσότερους και ότι κάτσει. Το βλέπουν στατιστικά. Αν δεν δουν προοπτική ή δουν ψάξιμο, το παρατάνε και πάνε παρακάτω. Μία, δυο ...μέχρι να πέσουν στην περίπτωση.
Ότι και να απαντήσουμε, ότι και να πούμε, για αυτούς υπάρχει μόνο: τσίμπησε, δεν τσίμπησε, πάμε παρακάτω.
Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε αφού τους καταλάβουμε... Νόημα έχει μόνο το τι να κάνουμε για να τους αντιληφθούμε ....έγκαιρα.
Είναι θέμα δικλείδες ασφάλειας του site όταν μπαίνει κάποιος και χρησιμοποιεί το email σου και το κινητό σου.Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα που κοιτάνε τα λαμόγια.Μας ενδιαφερει να μην μπαίνουν.Και αυτο το γράφω με ασφάλεια διότι είχα συναλλαγές στο swapshop Australia για,αρκετα χρόνια οπου δεν υφίσταται το φαινόμενο.
Εκεί σε κλέβουν με rfid απο την κάρτα σου και γιαυτό έγινε το google wallet 5 χρόνια τώρα.
Το thread γιαυτό ειναι εδώ για να υποψιάσουμε και αυτους που δεν ειναι υποψιασμένοι απο τον αχταρμά που παίζει.

Μια Μαρία μου έστελνε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο γραφής. Της απάντησα χέρι με χέρι μόνο εντός Αττικής κλπ. Μου απάντησε "Γιατί?" Δεν απαντώ. Ξαναστέλνει πάλι άλλη μια γιατί? και της στέλνω, "Γιατί κλάνει το γατί." Δεν ξαναέστειλε.

Μπορεις να εξηγησεις γιατι δεν γνωριζω.
Radio frequency identification.RFID
Δηλαδή με εναν Ενεργό πομπό και δεκτή όπως το POS ας πούμε διαβαζει την πιστωτική σου σε κοντινη αποσταση απο εσενα.
Και έχουν βγάλει πορτοφόλια όπου ειναι θωρακισμένα στις ραδιοσυχνοτητες.Παρσκατω στην αγγλική η ερμηνεία.
Tags: Each RFID tag contains an electronic chip and an antenna to store and transmit data.
Readers: An RFID reader transmits radio waves and picks up the signals from compatible tags.
Data Transfer: When a tag is within the reader's range, the reader powers the tag (if passive) and collects the information it transmits.

o [email protected] δεν καταλαβαινει τιποτα . συνεχιζει να στελνει ανετα.......
επισης μου στελνει και ενας [email protected]
εχουν αρχισει να αλωνιζουν μεσα στο noizακι μας ...
κοινο χαρακτηριστικο ο πληθυντικος στις απαντησεις (μη συνηθισμενο για μας τους μουσικους)
δεν καταχωρουν ουτε ονομα ουτε διευθυνση ....... ζητανε iban και διευθυνση.....
το φοβερο ... ζηταει ο FILIP επίμονα ηλεκτρονικη διευθυνση , δηλαδη το email μου που ηδη χρησιμοποιει για να επικοινωνησει μαζι μου.
καντε κατι παιδια γιατι θα την πατησει κανενα φιλαρακι ασχημα.....

Να’στε καλά που τα μοιράζεστε αυτά γιατί έχω λάβει κι εγώ 2 τέτοια μηνύματα και νόμιζα ότι είμαι παρανοϊκή 🤪
Επικοινώνησε ένας τύπος εχθές σχετικά με ένα Studio desk που έχω βάλει προς πώληση. Μένει λέει σε άλλη πόλη και θέλει να στείλει ταχυμεταφορική να το πάρει και θα πληρώσει όλα τα έξοδα!

Λέω δωστε μου ένα όνομα και τηλέφωνο να σας πάρω αύριο να το συζητήσουμε. Μου απαντάει «στείλε μου διεθυνση κατοικίας». Λέω λυπάμαι αλλά χωρίς ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένα όνομα δεν μπορώ να σας δώσω στοιχεία.
Απάντηση «γιατί;». Εδώ μου ήρθε μια έκφραση που λέγαμε μικρά σχετικά με το γατί αλλά λέω «άσε, μην το ρίξουμε το επίπεδο 😁».

Απαντώ λοιπόν «Γιατί χωρίς ταυτοποίηση στοιχείων δεν γίνεται πώληση, ευχαριστώ».

Μα για χαζούς μας περνάνε το 2025;;;;;

o [email protected] δεν καταλαβαινει τιποτα . συνεχιζει να στελνει ανετα.......
επισης μου στελνει και ενας [email protected]
εχουν αρχισει να αλωνιζουν μεσα στο noizακι μας ...
κοινο χαρακτηριστικο ο πληθυντικος στις απαντησεις (μη συνηθισμενο για μας τους μουσικους)
δεν καταχωρουν ουτε ονομα ουτε διευθυνση ....... ζητανε iban και διευθυνση.....
το φοβερο ... ζηταει ο FILIP επίμονα ηλεκτρονικη διευθυνση , δηλαδη το email μου που ηδη χρησιμοποιει για να επικοινωνησει μαζι μου.
καντε κατι παιδια γιατι θα την πατησει κανενα φιλαρακι ασχημα.....
Εμένα με ταλανιζε ο filipger1….εχει και αδελφό ;;;; 🤪🤣😁

Εκτός από του βιολόγους και την οικογένεια filip, έλαβα ένα ακόμη μήνυμα από κάποια κ. Βούλα Πρωτοπαππα με email σε outlook.
Με ρώτησε εάν το οργάνο είναι ακόμη διαθέσιμο. Η αγγελία είναι για studio desk.
Στην αρχή αναρωτιόμουν εάν μιλάω κινέζικα και δεν είμαι σαφής. Μετά κατάλαβα …

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back