- Πόντοι
- 36
οχι βρε, γιατι να σε αφορισουμε!kultura είπε:Όταν φαίνεται να γυρνάει δεξιόστροφα ο άξονας του σώματός της είναι κάθετος στο επίπεδο του δαπέδου, ενώ όταν γυρνάει αριστερόστροφα, ο άξονας έχει κλίση, δηλαδή το κεφάλι της είναι πιο "μέσα" και τα πόδια της πιο κοντά μας...
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...
Αν όχι, αφορίστε με...
Κι όμως, γυρίζει...
Aν μου καθόταν νομίζεις ότι θα σου έγραφα αυτή τη στιγμή; ;D ;DAlarV είπε:Μόνο σε σάς κάθεται? ???
Ρε ασταδιάλα (μια λέξη)spy είπε:Αν είσαι χασομέρης, μία αριστερόστροφα και μία δεξιόστροφα.![]()
Πολυ σωστος, τα υπολοιπα ειναι αυθυποβολη. Αν δεν διαβαζαμε τις απαντησεις, δεν θα μπαιναμε καν στον κοπο να το δουμε διαφορετικα. Τα προγραμματακια αυτα παντως ειναι οτι πρεπει για την δημιουργια 'εκνευριστικων' avatarsΤην ανοιγετε μετα με εναν animated GIF editor η με οποιοδηποτε προγραμμα ζωγραφικης που υποστηριζει GIF και layers (πχ Gimp) και κοιτατε την σειρα με την οποια τα προβαλει. Και θα σας λυθει η απορια του πως ΑΛΗΘΙΝΑ γυριζει.
+1 σε αυτο. Η κινηση της μπαλαρινας στο "φυσικο" κοσμο δεν νομιζω οτι μπορει να χαρακτηριστει απο καποια συγκεκριμενη φορα (clock η anticlock wise).Wow! είπε:Δεν ισχύει το θεώρημα της "μίας και μόνο μίας φοράς". Προσέξτε, ότι η "μπαλαρίνα" είναι μόνο μία διδιάστατη επιφάνεια. Δεν έχει ούτε μία φωτοσκίαση πάνω της που να της δίνει όγκο. Είναι "αυθυποβολή" όταν τη "βλέπεις" να περιστρέφεται, είτε δεξιόστροφα, είτε αριστερόστροφα.
Ξέρω τι λέω.
![]()
Και εγω. Ξερεις και αλλους που να το κανουν ή μονο εμεις ειμαστε μαγκες?Ισως να φταιει το οτι ειμαι αριστεροχειρας.....Αλλα παιζω κιθαρα με το δεξι......