Shadowalker είπε:evris linux-ας δε δηλωσες πιο πριν?
οι οικονομικες σου δυνατοτητες δεν ειναι προσοντα.....Και κλεινοντας και εγω, επεκτεινω την σκεψη σου:οχι evris δεν τους θιγω γιατι δεν υπηρχε περιπτωση ετσι κι αλλιως να το αγορασω σε αυτη την τιμη.
τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι περισσοτερο κοινονικοπολιτικα θεματα που θα πλατιασουμε αν τα πιασουμε ενα ενα οσον αφορα το δικαιο και το ηθικο.
Αφου σε αυτην την τιμη δεν θα τα αγοραζες, δεν θα τα ειχες. Δεν θα ηξερες windows, word, .... και εγω (που θα τα ηξερα και θα τα ειχα πληρωσει) οταν συναντιωμασταν επαγγελματικα θα ημουν ο διευθυντης σου και εσυ ο κλητηρας μου, λογω διαφορας προσοντων. Κλεβοντας τα, καταφερνεις να εξισωνεσαι και γιατι οχι και να με ξεπερνας και τελικα θιγεις εμενα. Feel free to continue, ειμαι γεννημενος κλητηρας![]()
Ναι χοντρο-λινουξας

Δεν ειμαι δωρεαν σε ο,τι δηποτε. Δηλαδη αν δουλευω για να φερω πανες στα παιδια μου σε μια αντιπροσωπεια αυτοκινητων δεν θελω να ερθεις με το σιδηρολοστο να παρεις ενα που σου φαινεται ακριβο και δεν θα το αγοραζες ετσι και αλλιως, αλλα πολυ το κανεις κεφι

Οσο για τις οικονομικες μου δυνατοτητες, αν εννοεις αν με αυτα μπορω να παω σε καλυτερα μερη, να ντυθω καλυτερα, να αγορασω καλυτερους υπολογιστες, ο,τι βιβλιο θελω, να φτιαξω τη μυτη μου να κοιταει πανω, να πληρωσω δωματιο με πισινα, να παω σε οποιοδηποτε πανεπιστημιο θελω, να το παρατησω, να το ξαναρχισω, να εχω προσωπικο καθηγητη κιθαρας τον Clapton να κοιμαται σπιτι μου και οποια κιθαρα θελω κλπ ναι ειναι προσοντα. Αλλα αν ειναι να μου τα κλεψεις ολα αυτα, (γιατι ετσι και αλλιως δεν θα τα αγοραζες, οποτε δεν σου φαινεται και πολυ κακο) τοτε οντως δεν φτουρανε και πολυ.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: