Πάρα πάρα πολλά...Ανάλογα τι θες...τι είδος μουσικής???
Πόσα είσαι διατεθιμένος να διαθέσεις??Υπάρχουν ωστόσο και κάποια freeware..Αν θες κατέβασε το vst host από τo download section του site και θα σου στείλω σε λίγο και κάποια freeware.Αν θες μπορώ να σου προτείνω και προγράμματα μεγάλων εταιριών αλλά θα πρέπει να τα σηκώνει η τσέπη σου...
Kάνε search στο google για τις εξής εταιρίες (ή ψάξε για virtual instruments και θα βρεις πολλά...)
Αυτά μου έρχονται τώρα στο μυαλό...Σου στέλνω και ένα αρχείο με ένα freeware synthesizer με fm synthesis σχετικά απλό....Αν παίζεις τέτοια μουσική καλώς...
Αν ωστόσο υπάρχει πρόβλημα από το site θα αναγκαστώ να το αφαιρέσω και δεν θα στείλω άλλα freeware προγράμματα.Πάντως πριν λίγες μέρες είχα δει και ένα post ακόμη με δωρεάν τέτοια προγράμματα....Καλό ξεκίνημα και καλές δημιουργίες!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ .ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΧ ΤΟ KORG LEGACY ΚΑΙ TO BANDSTAND ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΛΑΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΗΧΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ KORG LEGACY ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΒΑNSTAND ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ FREEWARE DEMO NA ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ SAMPLE ΑΠΟ ΛΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Βασικά μην γράφεις κεφαλαία, δευτερον υπάρχουν πολλά προγράμματα samplers με ήχους. Τωρα για λαικά δεν μου έρχεται κάτι στο νου, google it λίγο γιατι υπάρχει στάνταρντ.
Τέλος για την καθυστέρηση θέλει ρύθμιση η καρτα ήχου σου.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.