• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

premium ibanez

baroutis

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπερα , ρε παιδια εχει πεσει στα χερια μου μια premium ibanez 24 ταστα παταω τον κωδικο στο google και δεν μου βγαζει τιποτα εχει κανενας καμαι ιδεα εχε ιπαρε ιτο ματι κανενος καμια τετοια ? 

Καλησπέρα και καλωσόρισες. Ποιον κωδικό πατάς; Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φώτο;

Έχει έναν κωδικό πίσω από το κεφάλι ..
Καλώς όρισες @baroutis.

Όπως σου είπε και και ο @kpeyos,  μια φωτό την πίσω μεριά του headstock, γιατί το premium που αναφέρεις δεν βγάζει νόημα. 

Από εκεί μπορούμε να βγάλουμε άκρη ποιο είναι το μοντέλο.  

Έχει έναν κωδικό πίσω από το κεφάλι ..
Μπορεί με τον κωδικό να εννοείς το Serial No? Γιατί τότε σίγουρα δε θα σου βγάζει τίποτα το ιντερνετ.

d6b93e1a-6790-4335-8f92-04db4855fa0e.jpg

5ea6d595-04ad-4f36-9b27-09e810fd5393.jpg

fbda08f9-7565-41be-8729-e33bbb561c53.jpg

παιδια το πατησα πολλες φορες και δεν το βγαζει .. ρωτησα και τον Ζαχο στην θεσσαλονικη το μαγαζι που φερνει αυτος ibanez και περιμενω απαντηση 

παιδια το πατησα πολλες φορες και δεν το βγαζει ..
Βγάλε μια καλή φωτό το back του headstock, γιατί αυτή που ανέβασες είναι πολύ μικρή και δεν βοηθάει...

Όπως την βλέπω μου κάνει για Ινδονησία... Αυτό γράφει πίσω;

Λατρεύω το... guitar CSI, αλλά η περίπτωση σου είναι... ζόρικη.

Όντως σε κανένα model finder δεν προκύπτει τι ακριβώς είναι...

Πάντως, για να μην το υπερ- αναλύουμε, είναι ένα budget μοντέλο, Ινδονησία και σίγουρα discontinued.

οντως !!! ποσο μπορει να κοστιζει αυτη .. προφανως στην ινδονησια ειναι πιο φτηνες σειρες 

οντως !!! ποσο μπορει να κοστιζει αυτη .. προφανως στην ινδονησια ειναι πιο φτηνες σειρες 
Ψάχνοντας λίγο εδώ

https://ibanez.fandom.com/wiki/Category:Guitar_models_manufactured_in_Indonesia?from=RG8MH

θα έλεγα ότι μάλλον είναι ένα εκ των 

RG920Z

RG921

RG927Z

Μπορείς να δεις ebay, reverb πόσο πωλούνται συνήθως αυτά τα μοντέλα. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back