power tune - το είδατε αυτό?

chrismes

Νέο μέλος
Πόντοι
16
www.tronical.com

power tune

κουρδιζει την κιθαρα μονο του.θα μας τρελανουν εντελως ?

δειτε το βιντεακι και περιμενω τα σχολια σας .

τελειως τσιρκο κατασταση..

ειναι χρησιμο αλλα προτιμω τη παλια χειρονακτικη μεθοδο :wink:

ειναι οντως απιστευτο σε λιγο θα διαλεγεις και mode κιθαριστα και θα παιζουν τα δακτυλα μονα τους..

Βασικά υποστηρίζει άραγε Drop-D κουρδίσματα;

Δηλαδή αν θέλω C#-G#-C#-F#-A#-D# θα μου κουρδίσει;

Βασικά υποστηρίζει άραγε Drop-D κουρδίσματα;
Δηλαδή αν θέλω C#-G#-C#-F#-A#-D# θα μου κουρδίσει;
ναι .στο manual mode .

νομιζω οτι για την Ελλαδα θα τα φερνει ο Λογοθετης.

οπότε να εχετε το νου σας οι Αθηναιοι κιθαριστές γιατι εγω απο Καλαματα δεν μπορω να ξερω ποτε θα το φερει. :oops:

το καλο ειναι οτι η κιθαρα δεν χρειαζεται να τρυπηθει η να ανοιχτουν τρυπες κ.λ.π

αλλα θα πρεπει να μπουν κλειδια,τρεμολο + το ποτενσιομετρο που εχει τις επιλογες κουρδισματος.αν βγουν στο ιντερνετ περισσοτερες φωτο θα μαθουμε πιο πολλα πραγματα για την εγκατασταση του στην κιθαρα.

περιμενουμε....................

αυτή η θαυματουργή ιστορία όμως έχει τιμή κιθάρας (900Ε)...... Ελεος!

Κι όλα αυτά για να κερδίσεις μισό λεπτό στο κούρδισμα σου onstage ανάμεσα στα τραγούδια κάθε 5 κομμάτια (ας πούμε)....

Επίσης....πολύ πιο σημαντικό το ότι κερδίζεις και χώρο για ένα πετάλι στο pedalboard, αφού δε σου χρειάζεται πλέον το κουρδιστήρι (αν φυσικά το έχεις σε πετάλι... :roll: )

ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ.... 8O

αυτή η θαυματουργή ιστορία όμως έχει τιμή κιθάρας (900Ε)...... Ελεος!
Απλά με αυτή την τιμή δεν αξίζει καν τον κόπο.

Έξυπνο αλλά πανάκριβο... Αν συγκρίνουμε αυτά που σου προσφέρει με τα λεφτά που δίνεις... :?

Ειδικά αν έχεις πολλές κιθάρες που παίζεις ένα παραπάνω είναι ασύμφορο όχι για να βάλεις σε όλες αλλά και σε μια ακόμη να βάλεις πάλι δε συμφέρει.

Είναι σίγουρα ασύμφορο... Με 900 ευρά μπορείς να πάρεις ΣΙΓΟΥΡΑ πιο χρήσιμα πράγματα απο αυτό...

Είναι τρομερό..!!Αλλά για όνομα του θεού τοσά λεφτά δν τα δίνω για κατι που μπορώ να κάνω και μόνος μου..

Πολύ καλό & θα βοηθάει αρκετά στα live.

Αλλά και μόνο που γίνεται τέτοια επέμβαση στην κιθάρα, δεν μου αρέσει καθόλου. Ξένο σώμα! :roll:

Πολύ καλό & θα βοηθάει αρκετά στα live.Αλλά και μόνο που γίνεται τέτοια επέμβαση στην κιθάρα' date=' δεν μου αρέσει καθόλου. Ξένο σώμα! :roll:[/quote']

Δηλαδή τα 900 ευρά τα έχεις και σου περισσεύουν και σε πείραξε το ξένο σώμα; :lol: :wink:

Δηλάδή αν σου άρεζε θα τα έδινες;;

Εγώ πιστέυω οτι παρόλες τις ωραίες απόψεις αν αυτό το μαραφέτι έκανε 100-150 ευρώ ίσως το σκεφτόνταν αρκετοί

Δηλάδή αν σου άρεζε θα τα έδινες;;Εγώ πιστέυω οτι παρόλες τις ωραίες απόψεις αν αυτό το μαραφέτι έκανε 100-150 ευρώ ίσως το σκεφτόνταν αρκετοί
Σίγουρα θα το σκεφτόντουσαν πολλοί... Αλλά με 150... Όχι με 900!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back