Πουλιέται το σύνθι του Βαγγέλη. Πολυ καλή κατάσταση, τιμή συζητίσιμη

Αναρωτιέμαι πάντως πως θα δηλώσει στην εφορία τα 450.000€ όταν το πουλήσει.
Εννοώ κυριολεκτικά, ποια είναι η διαδικασία.
ο αγοραστής πρέπει να δικαιολογήσει. Ο πωλητής δε θα φορολογηθεί για το χρήμα που θα πάρει από την πώληση, αντίθετα το ποσό αυτό θα το έχει και όταν θα θέλει να αγοράσει κάτι ακριβό θα δικαιολογήσει και την αγορά.
Ο αγοραστής για τέτοιο ποσό θα πρέπει να καλύψει/δικαιολογήσει το ποσό (εισόδημα, λεφτά που έχει από πώληση περιουσιακών στοιχείων, ή δανεισμό)
Χρειάζεται ιδιωτικό συμφωνητικό κλπ. (τα υπόλοιπα θα σας τα πει εμπεριστατωμένα ο λογιστής, εγώ από ότι ΚΣΕΡΩ λέω 🤣)

Με ένα εκατομμύριο τρακόσιες χιλιάδες ευρώ που θα δώσεις σύμφωνα με την αγγελία θα το ικανοποιήσεις το απωθημένο σου.
οκ Κως!
να σου πω,,, μου εχει πει κι ενας για ενα Μ1 σαν καινουριο!!!!!! αν δεν ειναι σε καλη κατασταση τελικα,(γιατι το εβγαζε μονο για πανηγυρια αυτος)!!!!!!!!!!) μπορει και να περασω!!!!!!!!!!!!!!!
🤣🤣🤣🤣🤣

οκ Κως!
να σου πω,,, μου εχει πει κι ενας για ενα Μ1 σαν καινουριο!!!!!! αν δεν ειναι σε καλη κατασταση τελικα,(γιατι το εβγαζε μονο για πανηγυρια αυτος)!!!!!!!!!!) μπορει και να περασω!!!!!!!!!!!!!!!
🤣🤣🤣🤣🤣
Το Μ1 το είχα σαν καινούργιο αλλά το πούλησα.

Παιδιά νομίζω ότι πουλήθηκε.... Πάτησα το link και δεν βγαίνει, λέει sold.

Παιδιά νομίζω ότι πουλήθηκε.... Πάτησα το link και δεν βγαίνει, λέει sold.

Ισχυει. Οταν γυρισω με το History Supreme απο τις διακοπες μου στη βασιλικη σουιτα του Atlantis του Ντουμπαι, θα ανεβασω και review.

Ισχυει. Οταν γυρισω με το History Supreme απο τις διακοπες μου στη βασιλικη σουιτα του Atlantis του Ντουμπαι, θα ανεβασω και review.
Αν πρέπει να δικαιολογήσεις το ποσό,βάλε 2 - 3 επιτυχίες από AI που ανεβάζεις εδω μέσα κατα καιρούς και πές οτί είναι από τα έσοδα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back