Που θα βρω Ibanez tremolo arm;

karaververis

Νέο μέλος
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΠΡΑΤΣΟ ΓΙΑ TREMOLO IBANEZ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ LINK www.thomann.de/gr/ibanez_2cl2_1b_tremolo_arm.htm  ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗ??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
parts για ibanez μόνο στον τρίμη θα βρεις στην Αθήνα...αλλιως thomman.

IBRG550 είπε:
parts για ibanez μόνο στον τρίμη θα βρεις στην Αθήνα...αλλιως thomman.
¨Αν το έχει αυτό που θέλεις ο Τρίμμης..αλλιώς κουκουρούκου...6 μήνες τον παρακάλαγα να μου φέρει ενα pickguard καθρέπτη για μια VAI που είχα(εννοείται δεν το έφερε ποτέ,όλο ερχόταν)...όταν αποφάσισα να τον κράξω στην Ibanez κι έστειλα mail(κρατήσου) μου είπαν να απευθυνθώ στην Ibanez Σκοπίων για να εξυπηρετηθώ άμεσα.....

edit : δεν μπορεί να αναχθεί σε εθνικό ζήτημα η αναζήτηση ενός tremolo arm. Μην ξεφεύγετε!

spiros69 είπε:
¨Αν το έχει αυτό που θέλεις ο Τρίμμης..αλλιώς κουκουρούκου...6 μήνες τον παρακάλαγα να μου φέρει ενα pickguard καθρέπτη για μια VAI που είχα(εννοείται δεν το έφερε ποτέ,όλο ερχόταν)...όταν αποφάσισα να τον κράξω στην Ibanez κι έστειλα mail(κρατήσου) μου είπαν να απευθυνθώ στην Ibanez Σκοπίων για να εξυπηρετηθώ άμεσα.....
χαχαχα μια απο τα ίδια για δύο μάυρα pickguard και ένα maple neck... ακόμα τα περιμένω!(λέμε τώρα...)

έλα ρε μαν καλά στην Ελλάδα γινόμαστε ρεζίλι απο μόνοι μας.... Άκου σκοπια....

karaververis είπε:
έλα ρε μαν καλά στην Ελλάδα γινόμαστε ρεζίλι απο μόνοι μας.... Άκου σκοπια....
Eγώ να δεις τί έπαθα όταν το διάβασα....Εγκεφαλικό εντελώς γκντούπ...ΤΕΖΑ

Βασικά ρε παιδιά το ολο σύστημα του arm μοιαζει πολύ με original floyd μήπως κανει και αυτό του original?

το κοκκινάκι? λοιπον, φοράς το lo-trs 2 και λογικά κάνει το τρέμολο απο "κανονικό" floyd rose..καθώς εχουν τις ίδιες διαστάσεις.. για καλο και για κακο, δεν έχεις κανενα φίλο που να έχει κιθάρα με floyd να δοκιμάσεις αν βιδώνει σωστα?

πάντως μην περιμένεις πολλα απο την εδω αντιπροσωπεία... παρε το ή απο thomman ή δες αν έχει ο cottam κανένα:

http://stores.shop.ebay.co.uk/Cottam-Guitars__W0QQ_armrsZ1

χρείαζεσαι το Ibanez 2CL2-1B Tremolo Arm.

ελπίζω να βοήθησα.. :)

Αν παραγγείλεις από internet έχε το νου σου μήπως δεις στο φόρουμ κάποια ομαδική παραγγελία ώστε να γλιτώσεις τα έξοδα αποστολής  :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back