Που θα το κρεμούσατε;

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K

Έχω αυτό το memorabilia του Sinatra και σχεδόν ύστερα από 2 χρόνια μετακόμισης αποφάσισα ότι πρέπει

• Στο Σαλόνι

Ψήφοι: 2 15.4%
  • Στο Studio

Ψήφοι: 8 61.5%
  • Στην Βιβλιοθήκη

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Στην Κρεβατοκάμαρα

• Στην Κουζίνα

• Στο Μπάνιο

Ψήφοι: 2 15.4%
  • Πουθενά

Ψήφοι: 1 7.7%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    13
Και για να ξέρουμε και γιατί μιλάμε, μερικές φωτο με το ανδραγάθημά μου ?.

Κάποιες λεπτομέρειες.....το πλακάκι δεξια και αριστερά (αυτό με το κυκλικο pattern) είναι 60's και το διέσωσα κατα την  ανακαίνιση ....με πολύ προσοχή ξεκόλησα με τον μάστορα όποια ήταν σε καλή κατάσταση....τα ριβαμε με τον τροχό να φύγουν κόλλες κλπ, και ξαναπεράστηκαν (με την ίδια 60's τεχνικη , χωρίς μεγάλο κενο για αρμους αλλα σχεδον κολλητα)..

Επίσης 60' s διασωθηκαν η θηκη του ρολου υγείας και η σαπουνοθηκη, και κατι παρομοιες κρεμάστρες πορσελάνης που δεν φαινονται στην φωτο.

Ομοιως και το φως (αν και βγαινουν ακόμα τετοια)

Όλα τα άλλα είναι συγχρονες προσθηκες.

01.jpg

022.jpg

033.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε φίλε με συγχωρείς, να ρωτήσω κάτι?

Εκεί που είναι το ρολό υγείας, πρέπει να είναι 2 μέτρα τα χέρια του καθήμενου στην λεκάνη για να το πιάσει ή μου φαίνεται?

Ρε φίλε με συγχωρείς, να ρωτήσω κάτι?

Εκεί που είναι το ρολό υγείας, πρέπει να είναι 2 μέτρα τα χέρια του καθήμενου στην λεκάνη για να το πιάσει ή μου φαίνεται?
...και βαλε.

Μην ρωτας εμένα....ρωτα τον 60"s μάστορα τι και πώς.....αλλά δεν νομιζω να ζει.

Εγω σεβαστηκα την παραδοση .....και το άφησα εκει ?

Ελα απλο ειναι. Πρεπει να σηκωθεις να παρεις το χαρτι, ωστε οταν γυρισεις να εισαι φεης του φεης με τον Φρανκ

Εγω σεβαστηκα την παραδοση .....και το άφησα εκει ?

Γιατί βρε δεν το έβαλες λίγο πιο κοντά στην λεκάνη και πιο χαμηλά?

Να σηκώνεται δηλαδή ο καλεσμένος με το σκατό να κρέμεται από πίσω του να το πιάσει ασούμε?

Ελα απλο ειναι. Πρεπει να σηκωθεις να παρεις το χαρτι, ωστε οταν γυρισεις να εισαι φεης του φεης με τον Φρανκ

Εκεί που είναι ο Φρανκ, είναι μια χαρά να τον βλέπεις όταν πλένεις τα δόντια σου.

Γιατί βρε δεν το έβαλες λίγο πιο κοντά στην λεκάνη και πιο χαμηλά?

Να σηκώνεται δηλαδή ο καλεσμένος με το σκατό να κρέμεται από πίσω του να το πιάσει ασούμε?
1ον θα εσπαγε η αυτό η άλλα 4 πλακάκια και δεν έχει άλλα μετα , να πας στο Λερου Μερλιν να πάρεις.....εκτός αν εχεις μηχανη του χρόνου.

2ον Μονο για Number 1 επιτρεπεται η χρήσις στους καλεσμένους

Ναι αλλα αν καποιος δεν κατσει το βραδυ σπιτι αλλα μονο για το τραπεζι, να μην του πει ο ερμος μια κουβεντα?

Για ενα ή δυο θα παει. (εντιταριστηκε μετα απο διευκρινιση του ΟΠ)

1ον θα εσπαγε η αυτό η άλλα 4 πλακάκια και δεν έχει άλλα μετα , να πας στο Λερου Μερλιν να πάρεις.....εκτός αν εχεις μηχανη του χρόνου.

2ον Μονο για Number 1 επιτρεπεται η χρήσις στους καλεσμένους

Αααα, εντάξει τότενες.

Προειδοποιηση: Οποιος παει επισκεψη στο LK να εχει χeσeι απο πριν.

Εναλλακτικά, να φοράει μόνο σκουρόχρωμα ρούχα.

Άμα γίνει καμιά ζημιά να μην φαίνεται τουλάχιστον δηλαδής.

μακρυα απο μπουκοβο

Το θέμα είναι να μην παραγγείλει ο άνθρωπος φαγητό απ' έξω για τους καλεσμένους του, και είναι τίποτα θαλασσινά που είναι και ευαίσθητα, και τους πιάσει όλους τίποτα "περίεργο" και τρέχουν και για ένα και για δύο και για τρία.

Δεν προκειται να ξανακαλέσω κανέναν μετα από όλα αυτα.

Πέθανα. :classic_biggrin:

Δεν προκειται να ξανακαλέσω κανέναν μετα από όλα αυτα.

Κακώς, να καλέσεις.

Κι άμα γίνει τίποτα, να τους δείξεις το κωλόμπαρο από κάτω, να πάνε για ξαλάφρωμα.

Δώσ' τους κι από ένα ρολό χαρτί στο χέρι να τρέχουνε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back