Που παρουσιαζεσαι???

όσο η θητεία ήταν 18 μήνες
Είχες 18 χαμένους μήνες απο την ζωή σου...

Μετά βάλανε μυαλό κ σου λένε θα σου κλέψουμε 12μήνες...απο την ζωή σου

κ ύστερα κλέψαν 9 μήνες απο την...ζωή σου! ;D

Το μόνο που κρατάς φυσικά απο αυτούς τους μήνες είναι τα μέρη που είδες κ τους φίλους που απόκτησες τους 18,12,9 μήνες! ;)

εγω παρουσιαζομια στη θηβα στο πυροβολικο στισ 18 αυγουστου..

οποιοσ ειναι για εκει ασ στειλει κανενα μηνυμα..επισης τι γινεται με κιθαρες?

παιρνουμε μαζι μασ απο τηνπ ρωτη στιγμη?

xrisosmike21 είπε:
επισης τι γινεται με κιθαρες?

Και βέβαια. Αλλοίμονο. Να μην παίζουμε κάτι μετά την εκπαίδευση μέσα στο θάλαμο των βρωμοποδαρέων; Και στην επιθεώρηση την βάζεις ................. που;

Αν έχεις και ντραμς, πάρτη. Θα στριμωχτεί λίγο ο Δοίκας αλλά θα τη χωρέσεις στο γραφείο του.

Από την άλλη έτσι που έχουν εξελιχτεί τα πράγματα, μπορεί .......... ποιός ξέρει .........

Δές τι παίζει πρώτα κ μετά...

Μπορεί ο στρατός να είναι ότι να ναι αλλα δεν ειναι....camping! ;)

xrisosmike21 είπε:
πας κέντρο νεοσυλλέκτων χωρίς κιθάρα

πας πρώτη μετάθεση χωρίς κιθάρα

βλέπεις τι παίζεται, και ΑΝ σε παίρνει, τη φέρνεις μετά την πρώτη σου άδεια

εκτός αν είσαι βυσματούχος, αλλά αφού μπαίνεις Θήβα, μάλλον δεν είσαι

Sinios είπε:
Το μόνο που κρατάς φυσικά απο αυτούς τους μήνες είναι τα μέρη που είδες κ τους φίλους που απόκτησες τους 18,12,9 μήνες! ;)
ναι

1.αν είδες μέρη που δεν είχες δει

2.αν περίμενες να πας στρατο να αποκτήσεις φίλους

εγώ ακόμα κλαίω τα χρήματα που έχασα μη δουλεύοντας εκείνο το διάστημα και προσπαθώντας να εξηγήσω java σε αγράμματους καραβανάδες.  ???

Απο όλη την ιστορία κάτι μένει πάντως... αυτό κράτα!

Αυτό με τα χρήματα όντως είναι μπούρδα θα συμφωνήσω μαζί σου.... ;)

ρε παιδες καταλαβαινω οτι δεν ειναι κατασκηνωση..ετσι και αλλιως ημουν κατασκηνωτης χρονια χαχα..αλλα κατι εχω ακουσει για την μπαντα της μοναδας κ οτι μπορει να γλυτωσεις καμια αγγαρεια...επισης αν γνωριζει κανεις μετα απο θηβα ποιο ειναι το καλυτερο μερος για μεταθεση ας δωσει τα φωτα του.

πολυτιμη βοηθεια

αν τους πείσεις πως είσαι μουσικός κατάλληλος για μπάντα, φτιάχτηκες

θήβα πήγα κι εγώ, το πυροβολικό είναι πίκρα μαζί με πεζικό και τεθωρακισμένα, πολύ απίθανο να καλοπεράσεις όπου κι αν πας

αν ξέρεις από υπολογιστές κοίτα να χωθείς σε κάνα γραφείο όπου πας

edit: συνήθως θέλουν word, excel, access

αν δεν ξέρεις access αξίζει να μάθεις μόνο για το στρατό, χρυσό θα σε κάνουν

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγω Νοεμβρη μπαινω. Και οι ατιμοι οι δικοι μου ήδη βρηκαν αντικαταστατες. Ουυυυ. Επρεπε να τους το πω τελη Οκτωβρη. Μαγκες, ψαχτε αλλον.

Τωρα ψάχνω τρόπους να τους εξηγησω στο κεντρο πως δεν πιστευω σε πατριδες και αλλα τετοια :P

Έμαθα και γω σήμερα επιτέλους που θα παρουσιαστώ!!

16 Αυγούστου στη Σπάρτη με ειδικότητα εφοδιασμού ή μεταφορές ??? κάτι τέτοιο δεν το πολυκατάλαβα..

Κανένας άλλος στη Σπάρτη?? Θέλω παρέα ρε παιδιά......

neeq είπε:
Τωρα ψάχνω τρόπους να τους εξηγησω στο κεντρο πως δεν πιστευω σε πατριδες και αλλα τετοια
αυτο πρεπει να κοιταξεις να το κανεις οσο πιο σαφες γινεται!

καλη τακτικη ειναι να το λες οπου βλεπεις υψηλοβαθμο.

οσο πιο μεγαλος ο βαθμος τοσο πιο πολυ να του το τονιζεις.

O_Menelaos είπε:
16 Αυγούστου στη Σπάρτη με ειδικότητα εφοδιασμού ή μεταφορές ??? κάτι τέτοιο δεν το πολυκατάλαβα..
Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών λέγεται το στρατόπεδο και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνεις οδηγός εκτός άν έχεις πρόβλημα όρασης ή άλλο οπότε πας για μάγειρας, αποθηκάριος, τακάνωόλακαιδενσιχαίνομαι... Υπάρχει βέβαια περίπτωση να βγεις υπαξιωματικός ή δόκιμος οπότε θά'σαι λίγο καλύτερα.

Παρέα θα βρεις εκεί, αλλά τι να την κάνεις σε κέντρο νεοσύλλέκτων που θα είσαστε λίγο κάτι παραπάνω από busy? ;D

Περισσότερες πληροφορίες μάλλον περιττεύουν καθώς εγώ έχω περάσει από εκεί πριν από 21 χρόνια και μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά τώρα.

Καλή θητεία και..."ηθικόν ακμαιότατον". :)

Sonic X είπε:
Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών λέγεται το στρατόπεδο και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνεις οδηγός εκτός άν έχεις πρόβλημα όρασης ή άλλο οπότε πας για μάγειρας, αποθηκάριος, τακάνωόλακαιδενσιχαίνομαι... Υπάρχει βέβαια περίπτωση να βγεις υπαξιωματικός ή δόκιμος οπότε θά'σαι λίγο καλύτερα.

Παρέα θα βρεις εκεί, αλλά τι να την κάνεις σε κέντρο νεοσύλλέκτων που θα είσαστε λίγο κάτι παραπάνω από busy? ;D

Περισσότερες πληροφορίες μάλλον περιττεύουν καθώς εγώ έχω περάσει από εκεί πριν από 21 χρόνια και μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά τώρα.

Καλή θητεία και..."ηθικόν ακμαιότατον". :)
18 χρονών είμαι, δυστυχώς δίπλωμα οδήγησης δεν κατάφερα να πάρω..!! Βέβαια δε με χαλάει να πειραματιστώ και κει :P

Πριν 21 χρόνια βέβαια μπορεί να έχουν αλλάξει τα πραγματά, ελπίζω προς το καλύτερο!! ;D

Ευχαριστώ παρα πολύ για τη βοήθεια!! :)

Αγαπητέ Μενέλαε, πριν από 21 χρόνια που υπηρετησε ο Sonic X και πριν από σχεδόν 10 που υπηρέτησα κι εγώ, δυστυχώς δεν υπήρχε η βοήθεια από το internet που υπάρχει τώρα σχετικά με θέματα που άπτονται της στρατιωτικής θητείας και της στρατιωτικής διαβίωσης (ή της βυσματίωσης)...

Αν θες να ψαχτείς λίγο παραπάνω, βάλε τη λέξη thiteia στο google και νομίζω ότι υπάρχει σχετικό ελληνικό site που έχει πληροφορίες, βρες το από εκεί και μπες.

Αυτό απευθύνεται σε όλα τα συμπαθέστατα "νεούδια" που θα παρουσιαστούν σύντομα στις ένοπλες δυνάμεις.

Ειδικά τώρα που η θητεία στο Στρατό Ξηράς είναι μόλις 9 μήνες, το Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) στη Σπάρτη και το Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων (ΚΕΔΒ) στην Καλαμάτα έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς προορισμοί...

Σκέψου να έπρεπε να παρουσιαστείς στο Παρανέστι Δράμας ή στο Άργος Ορεστικό Κοζάνης..

BigAlejandro είπε:
αυτο πρεπει να κοιταξεις να το κανεις οσο πιο σαφες γινεται!

καλη τακτικη ειναι να το λες οπου βλεπεις υψηλοβαθμο.

οσο πιο μεγαλος ο βαθμος τοσο πιο πολυ να του το τονιζεις.
Συμφωνώ και επαυξάνω... ;D

Και μετά θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις όοοοοοολες (μα όλες λέμε!) τις άγνωστες γωνιές αυτής της "μικρής και παράξενης πατρίδας", που λέει και ο ποιητής...

vthomas είπε:
Αγαπητέ Μενέλαε, πριν από 21 χρόνια που υπηρετησε ο Sonic X και πριν από σχεδόν 10 που υπηρέτησα κι εγώ, δυστυχώς δεν υπήρχε η βοήθεια από το internet που υπάρχει τώρα σχετικά με θέματα που άπτονται της στρατιωτικής θητείας και της στρατιωτικής διαβίωσης (ή της βυσματίωσης)...
τόσο πριν το ίντερνετ όσο και τώρα υπήρχαν και υπάρχουν πάντα γνωστοί να δώσουν πρακτικές πληροφορίες

πάντως το thiteia.org στο θέμα "τι να πάρω μαζί μου στο κέντρο" είναι ελλιπέστατο, λες κι αυτός που το έγραψε δεν έχει πάει φαντάρος

9 μήνες πλεον... αν είναι δυνατόν....

Trending...

Νέα θέματα

Back