¶ρχισα να στήνω καινούργιο desktop pc για μουσική και μαζεύω τα κομμάτια σιγά σιγά. Είμαι της λογικής των τριών δίσκων, ένας για λειτουργικό και προγράμματα, ένας για βιβλιοθήκες ήχων από τα διάφορα sampler, και ένας για τα αρχεία των μουσικών παραγωγών. Έτσι είναι και το pc που ήδη έχω. Σκέφτομαι να τοποθετήσω τέσσερεις δίσκους, τους δύο σε RAID 0. Οι συγκεκριμένοι δύο θα είναι οι WESTERN DIGITAL RAPTOR 74GB 10000RPM Τώρα δεδομένου ότι έκανα την σχετική επανάληψη στα θέματα του forum που έχουν σχέση με το θέμα που με προβληματίζει, η ερώτηση μου είναι οι εξής τρεις.
a. Τι προτείνετε εσείς δύο Raptor 74σάριδες σε Raid 0 η έναν 150GΒ μόνον του.
b. Όσοι έχετε σύστημα RAID 0 αρκετό καιρό, σε κάποιους δίσκους σας, έχετε πάθει μέχρι τώρα (φτου, φτου)καμιά ζημιά;
c. Αν βάλω Raid 0 δύο δίσκων τελικά, που είναι προτιμότερο να εφαρμοστεί ; Στις βιβλιοθήκες ήχων η στα μουσικά αρχεία.
a. Τι προτείνετε εσείς δύο Raptor 74σάριδες σε Raid 0 η έναν 150GΒ μόνον του.
b. Όσοι έχετε σύστημα RAID 0 αρκετό καιρό, σε κάποιους δίσκους σας, έχετε πάθει μέχρι τώρα (φτου, φτου)καμιά ζημιά;
c. Αν βάλω Raid 0 δύο δίσκων τελικά, που είναι προτιμότερο να εφαρμοστεί ; Στις βιβλιοθήκες ήχων η στα μουσικά αρχεία.