Αν εννοεις οτι δεν τα θες μπορουμε να το κανονισουμε μιας και δουλευω σε ξυλουργο που φτιαχνει επιπλα τωραscofield είπε:να ρωτησω κ γω κατι? ;D
στο πατρικο μου ειχα επι 30 χρονια δυο κεδρους του λιβανου,κοπηκαν φετος κ τα ξυλα τα εστειλα για επεξεργασια...που μπορω να τα προωθησω για να μην πανε χαμενα?απο οσο ξερω ειναι καταλληλα για επιπλα...ειναι ομως καταλληλα για οργανα?
ευχαριστω για την απαντηση...messalion είπε:Αν εννοεις οτι δεν τα θες μπορουμε να το κανονισουμε μιας και δουλευω σε ξυλουργο που φτιαχνει επιπλα τωρα
Οντως ειναι καταλληλα για επιπλα...γενικοτερα αν εξερεσεις καποια ξυλα π.χ. κοντραπλκε νοβοπαν κ.α. σχεδον οτι ξυλο κανει για επιπλο κανει και για κιθαρα more or less
Σορρυ για το οφ τοπικscofield είπε:ευχαριστω για την απαντηση...
αν κανουν για οργανα λεω να τα κρατησω... ;D ;D
(ειμαι απο επαρχια)
ευχαριστω μεσαλιων!οντως οι κεδροι οι συγκεκριμενοι που ειχα, ηταν μεσα στην υγρασια κ στην σκια για πολλα χρονια...ισως ηταν κ ο λογος που εφτασαν κυριολεκτικα στον ουρανο κ αναγκαστηκα να τους κοψω (με γερανο,εντος πολεως... ).messalion είπε:Σορρυ για το οφ τοπικ
Και εγω απο επαρχια ειμαι so ?
Κανουν για οργανα απλως αμα θες μια συμβουλη.....
Δοκιμασε να κατασκευασεις κατι π.χ. ενα σωμα και αμα δεις οτι σαν υγρασια ειναι οκ προχωρα το αλλα αν δεις οτι σπαει λυγιζει κ.τ.λ. παρατησε το μιας και ο κεδρος κραταει ΠΟΛΥ νερο και θελει χρονο για να ερθει σε υγρασια κοντα στο 9% που ειναι και το καταλληλο για οργανοποιηα και για επιπλα