- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα,η ερώτηση μάλλον είναι ανούσια αλλά δε χάνω τπτ να ρωτήσω!!Τα ποτενσιόμετρα στην κιθάρα τα τερματίζετε??υπάρχει περίπτωση να παραμορφώνει ο ήχος μου αν τα χω τέρμα?μιλάω κυρίως για high gain καταστάσεις
Εμ, άμα είναι hi gain οι καταστάσεις τα ποτενσιόμετρα τι να παραμορφώσουν παραπάνω;giwrgos_sd είπε:Καλησπέρα,η ερώτηση μάλλον είναι ανούσια αλλά δε χάνω τπτ να ρωτήσω!!Τα ποτενσιόμετρα στην κιθάρα τα τερματίζετε??υπάρχει περίπτωση να παραμορφώνει ο ήχος μου αν τα χω τέρμα?μιλάω κυρίως για high gain καταστάσεις
Ότι σε βολεύει αν είναι τέρμα είναι λογικό πως θα είσαι πιο ξυράφι αλλά πάντα τον πρώτο ρόλο πάλι τον έχει οι ρυθμίσεις από ενισχυτή ή εφέ,οπότε αν δεν σε ξυρίζει απο ρέγουλα των εφέ τότε γιατί να το πειράξεις?giwrgos_sd είπε:μαλιστα,αρα και το tone τέρμα?
Αυτό δεν είναι τίποτα φίλος...που να δείς του Νέστορα που είναι ειδική παραγγελία στο 25!!!! 8)audiokostas είπε:Εγώ στο 11
το εχει πει νομιζωΕρωτήσεις: τί κιθάρα παίζεις και τί μουσικό είδος; Gain / OD / distortion (αν χρησιμοποιείς), από πού τα παίρνεις;
μιλάω κυρίως για high gain καταστάσεις
ο ηχος σου ειναι ΗΔΗ παραμορφωμενος σε high gain καταστασεις... ;Dυπάρχει περίπτωση να παραμορφώνει ο ήχος μου αν τα χω τέρμα?μιλάω κυρίως για high gain καταστάσεις
Ωραία καλύτερα να πω αναλυτικά τι χρησιμοποιώ:Έκτορας είπε:Νομίζω έχει έρθει η ώρα να κάνω την αγγαρεία και να μεταφράσω εκείνο το άρθρο για το πως πρέπει / υποτίθεται οτι μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος τα controls της κιθάρας του για να μπορεί ΚΑΙ να παίρνει το μέγιστο από αυτήν ΚΑΙ να διαμορφώνει τον ήχο του ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε στιγμή (γιατί ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός τους). Οι ανακρίβειες που γράφονται κατά καιρούς με ανατριχιάζουν... :
Αδερφέ, η ερώτηση που κάνεις δεν είναι καθόλου ανούσια, αντίθετα, χαίρομαι που κάποιος διαπιστώνει ότι αυτά τα... μαραφέτια πάνω στην κιθάρα του ΚΑΠΟΙΟ σκοπό πρέπει να έχουν και ΚΑΠΩΣ πρέπει να χρησιμοποιούνται... Η απάντησή όμως μπορεί να είναι λιγο πιο περίπλοκη.
Ερωτήσεις: τί κιθάρα παίζεις και τί μουσικό είδος; Gain / OD / distortion (αν χρησιμοποιείς), από πού τα παίρνεις;
κανονικα με τους active μαγνητες που χρησιμοποιεις δεν θα επρεπε να εχεις θορυβο,καλυτερα να τσεκαρεις την κιθαρα σου σε καποιον μαστορα αν εχεις (θορυβο ,οχι μαστορα.. ;D).ήθελα να σιγουρευτώ οτι δε βάζω επιπλέον θόρυβο στην ηχογράφηση