ποσοι στο νοιζ απο βολο?

boody

Μέλος
Πόντοι
36
Παιδες εχω παρατηρησει συχνα πυκνα πολλες αναφορες για βολο απο πολλα μελη . Ποσοι ειμαστε ?

Εγω μενω βολο 15 χρονια . ειμαι απο αλεξανδρουπολη.

Παντως λιγο ακυρη η εποχη για  απογραφη γιατι ολος ο βολος ειναι στις παραλιες και στα... πηλια και στα χωρια τους , στα εξοχικα τους  , στα τσιπουραδικα τους , και μαλλον δε πολυμπαινουν στο ιντερνετ.

Να βάλω οβολό απο Λάρσα μιας που είμαστε δίπλα κ μπορούμε να γίνουμε κολλητές

κ εγω απο βολο ειμαι κ σπουδαζω βολο  ;D

Νομιζω ειναι πολυ συμφορουμιτες απο Βολο!

Η κοπέλα μου είναι από Βόλο. Πιάνομαι κι εγώ; ;D

Ξενιτεμενος στην Αθηνα για σπουδες!

Το καλοκαιρι και τις γιορτες παντα στο Βολο! ;D

trigga είπε:
οχι εκτος αν επισκεπτεσαι το Βόλο
ΠΟΛΥ συχνά... Σώγαμπρος έχω γίνει...;D

elavd είπε:
ΠΟΛΥ συχνά... Σώγαμπρος έχω γίνει...;D
ειναι βαρια η ευθυνη ... αλλα ΙΣΩΣ μπορεις να παρεις το χρησμα!  :o :o

σωγαμπρος κ προικοθήρας? :P

Αφου ρε μαύροι πάτε βόλο γιατι δεν κανονίζουμε ενα καλοκαιρινο ουζοκατάνυγμα?Φρεσκοθαλασσιές-χταποδέτο κ συζητησάρες περι ανέμων

trigga είπε:
Αφου ρε μαύροι πάτε βόλο γιατι δεν κανονίζουμε ενα καλοκαιρινο ουζοκατάνυγμα?Φρεσκοθαλασσιές-χταποδέτο κ συζητησάρες περι ανέμων
Εγώ θα είμαι μάλλον εκεί τις πρώτες 7-10 μέρες του Αυγούστου. Αν θέλετε κανονίζουμε συνάντηση. ;)

Δεν ξέρω για τότε αλλα μπορούμε να κάνουμε κάτι για να μαζευτούμε όσοι είναι να τα πούμε κι απο κοντα ρε σεις.Νομίζω κ ο μπανανοκώστας πάει βόλο οποτε θα χουμε κ κορίτσια στην παρέα :P

Αν δεν είμαι πουθενα είμαι μέσα κ αν δεν οργανωθει κάτι μαζικό σε στύλ μπυροποσίας στείλε ελκάβλντ να τα πούμε κι οποιος άλλος θελει.Τοσο καιρο έχω αφιερώσει εδώ μέσα κ θα θελα να γνωρίσω άτομα απο δώ

Και εγώ πηγαίνω Βόλο αρκετά συχνά!!είναι δύο κολλητοί φίλοι μου που σπουδάζουν εκεί...είναι πάρα πολύ ωραία πόλη,από τις λίγες της Ελλάδας που θα μπορούσα άνετα να ζήσω!το μόνο αρνητικό είναι ότι πάσχει από νυχτερινή ζωή-πέρυσι τον αύγουστο βγαίναμε κατά τις 12 και τα βρίσκαμε όλα κλειστά :(!δυστυχώ για μας που μένουμε γιάννενα η κατάρα είναι ο κύριος λόγος που δεν επισκεπτόμαστε συχνότερα την πόλη σας :(!

αυτο το βραδυνο το χει για πολλους λόγους αλλα νταξ δε μένεις Βόλο, κέντρο πάς προς τα έξω κ βρισκεις.

Εγώ βάζω τα τσίπουρα.....

Άντε και από μιά κιθάρα στον καθένα σας να γουστάρουμε....

studio54GR είπε:
Εγώ βάζω τα τσίπουρα.....

Άντε και από μιά κιθάρα στον καθένα σας να γουστάρουμε....
tsitsiravla fasi PROTA DEFTERA pAizei Vol0S i tzaba erhto?

δεν καταλαβα τον χριστό μου ρε cyberjohny.

Υ.Γ.Ελα να μαζευόμαστε κ να δίνουμε κ ημερομήνια

Ρε δεν είμαι ο Κωτσόβολος.... για να παίξουμε λέω τις κιθάρες....

Κολιτσιάνους, γυαλιστερές καλαμαράκια κλπ.... είπαμε διαθέσιμα.

Ημερομηνία ορίστε εσείς.

trigga είπε:
δεν καταλαβα τον χριστό μου ρε cyberjohny.

Υ.Γ.Ελα να μαζευόμαστε κ να δίνουμε κ ημερομήνια
1) Δεν ξερω αν θα ειμαι σιγουρα διαθεσιμος. Εχω την καλη διαθεση ομως, αν ειμαι σε διακοπες η εκει γυρω τον σωστο καιρο, ειμαι μεσα!

2) Δεν ξερεις απο Πρωτα, Δευτερα (μεταφραση: πιατακια, τσιπουρομεζεδες, συνοδευτικα)? Τσιτσιραβλα (μεταφραση: ξιδατο-χορταρικο)? Μονο στην Αυστρια ;) τα εχουν αυτα?

δεν ημουν φανατικός τσιπουρομεζες 5 χρονια βολο κ δεν νιώθω παραδοσιές.Αμα ρθεις λαρισα κ σαρχισω ετσι θα νιωθεις κ συ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back