Superfunk είπε:Καλα αν μου βρειτε ΕΝΑΝ Αφροαμερικανο κατω απο τα τριαντα που να ακουει τζαζ εγω θα ψηφισω ΤΣΙΡΙΖΑ![]()
;D θα εκπλαγεις νικο! Σκεψου οτι αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι εχουν περασει απο τη μουσικη που παιζουν στις εκκλησιες τους, που εχει τα περισσοτερα στοιχεια της τζαζ ηδη. Μετα ερχεται το σχολειο τους με τα μουσικα προγραμματα του, κτλ. Ως αποτελεσμα, ακομα και αυτοι που δεν ακουνε τζαζ, εχουν ακουσει περισσοτερο απο τον μεσο ελληνα σπουδαστη η ακροατη της τζαζ πχ. (μιλωντας παντα για αμερικανικη παραδοσιακη τζαζ). Miles Davis ας πουμε εκει ακους στα σουπερ μαρκετ και στους σταθμους τραινου..Καλα αν μου βρειτε ΕΝΑΝ Αφροαμερικανο κατω απο τα τριαντα που να ακουει τζαζ εγω θα ψηφισω ΤΣΙΡΙΖΑ![]()
Δεν το νομίζω.Superfunk είπε:η τζαζ ειναι μια ελιτιστικη,μουσειακη και περιθωριακη μουσικη για λιγους
Κι όμως το σκεφτόμουν κι εγώ και εχει σημασία το ότι οι νεοτερες γενιες εχουν εξελιχτεί σε ακουσματα είτε απ'την κουλτούρα τους είτε απ'το mainstream.Superfunk είπε:Καλα αν μου βρειτε ΕΝΑΝ Αφροαμερικανο κατω απο τα τριαντα που να ακουει τζαζ εγω θα ψηφισω ΤΣΙΡΙΖΑ![]()
Ευχαριστώ! Θα το τσεκάρω.LK είπε:Με αφορμή αυτό, προτείνω και στον OP το βιβλίο (αν δεν το ξέρει ήδη), έχει κυκλοφορίσει και σε Ελληνική μετάφραση (του Α. Γεωργίου) από τις εκδόσεις "υποδομη".