if_it_is είπε:
μπορείτε να μου πείτε πόσο θα κόστιζε καινούρια η εξής κιθάρα?:
Δεν βλέπω κάποια κιθάρα στο αρχικό σου ποστ,μόνο πατώντας ''παράθεση'' στο ποστ σου μου εμφανίστηκαν 2 διευθύνσεις, αλλά κάνοντάς τες copy (χωρίς το img φυσικά) δεν μου εμφάνισε κάποια κιθάρα (μου ζήτησε και login στο windows live) ???
Τέσπα, απ'ότι ξέρω μεξικάνικες strat με humbucker στη γέφυρα δεν υπάρχουν και πολλές, 3 σειρές είναι όλες κι όλες:
1) η σειρά
standard, όπως η κιθάρα που σου πόσταρε ο φίλος παραπάνω, αλλά σε HSS έκδοση. Σε τιμή thomann κάνει 475 euro όπως μπορείς να δεις.
2) η σειρά
deluxe lonestar, που κάνει 660 euro στο thomann (η sunburst είναι λίγο πιο ακριβή).
Οι lonestar, οπτικά ξεχωρίζουν εύκολα από τις std . Το λογότυπο Fender είναι άσπρο και όχι μάυρο, το pickguard είναι ''brown shell'', o δε humbucker γράφει πάνω ''seymour duncan''. Aσε που βγαίνουν μόνο σε 3 χρώματα (άσπρο, μαύρο, sunburst) και αποκλειστικά rosewood, ενώ η απλή std σειρά βγαίνει και σε maple και πιο μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (άσπρη, μπλε, κόκκινη...). Xλωμό πάντως να έχει την lonestar, σίγουρα θα το ήξερε.
http://www.fender.com/products/search.php?partno=0139410306
3)
μεξικάνα HSS, με floyd rose τρέμολο που κάνει 630 euro, αλλά ούτε για αυτή θα μιλάς λογικά, μιας και δεν μας ανάφερες κάτι για το τρέμολο.
Αυτες οι 3 είναι όλες κι όλες. Προφανώς ο φίλος σου ανήκει στην 1) κατηγορία...