[Πόσο κάνει;] Yamaha δίσκαλο του 1980

ziolios

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Exo ena Yamaha diskalo klasiko epiplo tou 1980.....poso kanei ...??

opoios thelei na to dei as mpei

makethumb.php

mipos to exo akriba h poly fthna gia 300 euro??

Πάντως, επειδή έχω ακούσει αυτό το όργανο (ή κάποιο πολύ παρόμοιο) ενημερώνω ότι ο ήχος του ΔΕΝ μοιάζει με τον ήχο κάποιου Hammond.

το θέμα είναι ποιος θα δώσει λεφτά για ενα τέτοιο πράγμα!

ίσως οι γονείς κάποιου παιδιού το οποίο κοροιδευουν με το "συστημα" autorgan του Νάκα.

ίσως οι γονείς κάποιου παιδιού το οποίο κοροιδευουν με το "συστημα" autorgan του Νάκα.
:lol: :lol: :lol: :P

Γιατι ρε συ το λες αυτο?

Δηλ εσυ τι θα επαιρνες του παιδιου σου για να μαθει?

Motif? :lol:

Ηλεκτρικό πιάνο θα του έπαιρνα. Το σύστημα autorgan κουλένει το αριστερο χέρι

Ηλεκτρικό πιάνο θα του έπαιρνα. Το σύστημα autorgan κουλένει το αριστερο χέρι
Ωπ εδω με κουλανες τωρα :oops:

Δηλ εγω τωρα που μαθαινω αρμονιο τι μεθοδο πρεπει να ακολουθησω?

Και γιατι να παρει καποιος ηλ.πιανο τη στιγμη που δε θα ακολουθησει αυτο το μουσικο ρεπερτοριο?

Ωπα παιδες, λιγο φρενο γιατι τα ισοπεδωσαμε ολα!

Για πηγαινετε σε κανα ωδειο και καντε μαθηματα κλασσικου δισκαλου αρμονιου και μετα ελατε να ξαναπειτε αν το δισκαλο δεν ειναι απαραιτητο σε παιδι που μαθαινει αρμονιο. Η Yamaha δεν το εβγαλε για τη σειρα εκμαθησης autorgan, αλλα για να καλυψει τις αναγκες οποιων ηθελαν να δουλεψουν δισκαλο! Αλλο ο Νακας, αλλο η Yamaha.

Το συγκεκριμενο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο οσον αφορα τους ηχους του. Ειναι αρκετα "αναλογικουρα" και χωρις καποιο ιδιαιτερο διαχωρισμο μεταξυ brass και strings :P Παρολαυτα, ειναι ενα οργανο εκμαθησης και εαν δεν χρειαζεται καποιο service ή δεν εχει καποιο προβλημα, τοτε τα 300Ε νομιζω πως ειναι μια καλη τιμη!

το θέμα είναι ποιος θα δώσει λεφτά για ενα τέτοιο πράγμα! ίσως οι γονείς κάποιου παιδιού το οποίο κοροιδευουν με το "συστημα" autorgan του Νάκα.
Τι σχέση έχει το παραπάνω όργανο με τα arrangers και το σύστημα auto organ :?: 8O :roll:

στο ερώτημα πόσο κοστολογείτε αυό το όργανο .. έχει κανείς άποψη????

Το ποιος θα δώσει λεφτά για "ένα τέτοιο πράγμα" έχω δει και χειρότερα......

το θέμα είναι ποιος θα δώσει λεφτά για ενα τέτοιο πράγμα! ίσως οι γονείς κάποιου παιδιού το οποίο κοροιδευουν με το "συστημα" autorgan του Νάκα.
Τι σχέση έχει το παραπάνω όργανο με τα arrangers και το σύστημα auto organ :?: 8O :roll:
Μεγάλη σχέση. Ρυθμούς έχει κι αυτο με αυτόματα ακκοπανιαμέντα. Το έχει ενας φίλος σε ένα ωδείο. Απο ήχους βέβαια είναι αισχρό.

Μεγάλη σχέση. Ρυθμούς έχει κι αυτο με αυτόματα ακκοπανιαμέντα. Το έχει ενας φίλος σε ένα ωδείο. Απο ήχους βέβαια είναι αισχρό.

Καλό είναι από ήχους αν είσαι της Βυζαντινής......ή fun των Doors

Παίζει και drums? Οι ρυθμοί σε General Midi Ι είναι; Δεν ήξερα πως είχανε από το 1980 ακομπανιαμέντα και ρυθμούς τα organs της yamaha!?!?

Τα 200€ είναι ok. Αλλα να γράψεις πιο μοντέλο είναι.. και αν έχει η όχι ρυθμούς!

Παίζει και drums? Οι ρυθμοί σε General Midi Ι είναι; Δεν ήξερα πως είχανε από το 1980 ακομπανιαμέντα και ρυθμούς τα organs της yamaha!?!?
Τα 200¤ είναι ok. Αλλα να γράψεις πιο μοντέλο είναι.. και αν έχει η όχι ρυθμούς!
είναι το Yamaha electon A-55N ...Έχει ρυθμούς... λοιπόν ξέρεις κάτι για αυτό συγκεκριμένα?

Ξέρω πως το βρίσκεις 200€ το πολύ στο ebay. Δεν αξίζει πάνω από 200 με τίποτα. Εγώ δεν θα έδινα πάνω από 150€.

Ξέρω πως το βρίσκεις 200€ το πολύ στο ebay. Δεν αξίζει πάνω από 200 με τίποτα. Εγώ δεν θα έδινα πάνω από 150€.
εσυ δεν θα εδινες πανω απο 150 αλλα για το DX7 ζηταγες 1000 :wink:

Και πιο είναι το πρόβλημά σου? Αν και δεν ζήταγα εγώ.. Για KORG Triton θα έδινα 500€ .. σημαίνει κάτι αυτό;

Εσύ αν βρείς dx7 από αλλού φτηνό πάρτο στην τελική.. Το θέμα είναι πόσα δίνεις εσύ για το δίσκαλο αρμόνιο φίλε μου? Μια και απαντάς στο θέμα.. πες και τη γνώμη σου.

Εγώ με το δίσκαλο δεν θα έβγαζα λεφτά αν το έπαιρνα και μόνο για να το έχω και χωρίς να είναι και synth δεν έδινα πάνω από 150€. Εσύ Costa_SD?

με το δισκαλο τι λεφτα να βγαλεις?αυτα τα οργανα ειναι για συλλογη τωρα πια,δεν το παιρνεις για τον ηχο του.Εγω δεν θα το επαιρνα διοτι πιανει αρκετο χωρο και δεν ειναι ευκολη η μετακινηση του.Με το τριτον που ειπες οτι δινεις 500...θα μπορουσα να υποθεσω οτι το παιρνεις τοσο(αν βρεθει δηλαδη) και μετα το πουλας 2000,αν κρινω απο το DX7.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back