Πόση μνήμη βλέπουν τα Windows

τελείως φιλικά ... παντού υπάρχει ένας ...μύθος :D
Ποιος ειναι ο μυθος φιλε sunrise?

Αν εννοεις παντως τα Mac κανεις λαθος. Προκειται για φοβερα εργαλεια. Δεν πιστευω οτι ειναι τυχαιο οτι οποιος θελει να κανει πιο σοβαρη δουλεια δεν εμπιστευεται τα pc αλλα τα macintosh. Δεν υπαρχει καμια σχεση μεταξυ τους.

Ο ανθρωπος γραφει οτι το pc του γενικα βλεπει 3 gb και οχι οτι εχει προβλημα με καποιο συγκεκριμενο προγραμμα....ξεφυγαμε λιγο..

...δεν μου λες dima,otan to pc μπουταρει στην αρχη,ποση μνημη βλεπει???

μηπως εχεις καποιο amd με nforce 4 chipset??an οχι πες μας ακριβως τι εχεις... :lol: :lol: :lol:

τελείως φιλικά ... παντού υπάρχει ένας ...μύθος :D
Ποιος ειναι ο μυθος φιλε sunrise?

Αν εννοεις παντως τα Mac κανεις λαθος. Προκειται για φοβερα εργαλεια. Δεν πιστευω οτι ειναι τυχαιο οτι οποιος θελει να κανει πιο σοβαρη δουλεια δεν εμπιστευεται τα pc αλλα τα macintosh. Δεν υπαρχει καμια σχεση μεταξυ τους.
...αυτα που λες ειναι πραγματα που ισχυαν πριν καποια χρονια...kala προανεφερε καποιος...μυθος!!!τα πραγματα εχουν αλλαξει.Πλεον μπορω να σε παω σε πολλα επαγγελματικα studios κ επαγγελματιες που δουλευουν με pc...κ τα εμπιστευονται... :wink: :wink: :wink: απλα τα pc θελουν σωστο στησιμο και περισσοτερη ενασχοληση ....εχω στησει παρα πολλα συστηματα σε studios k σε μουσικους για live χρηση κ ειμαι σιγουρος οτι θα εντυπωσιαζοσουν....κ μην ξεχνας οτι πλεον κ τα mac ειναι...pc απο θεμα hardware....kai oσο περναει ο καιρος μικραινει η αποκλιση κ στο software...ασε που μπορεις να βαλεις λειτουργικο μαψ σε pc...

απλα με τα pc υπαρχει απο την μια ευκολη προσβαση κ αφθονια προγραμματων απο την αλλοι ολοι κανουν τις αθωες κατ'αυτους ''επεμβασεις'' τους με αποτελεσμα το συστημα να γινεται..ανω κατω.. :wink: :wink: [/img]

...αυτα που λες ειναι πραγματα που ισχυαν πριν καποια χρονια...kala προανεφερε καποιος...μυθος!!!τα πραγματα εχουν αλλαξει.Πλεον μπορω να σε παω σε πολλα επαγγελματικα studios κ επαγγελματιες που δουλευουν με pc...κ τα εμπιστευονται... :wink: :wink: :wink: απλα τα pc θελουν σωστο στησιμο και περισσοτερη ενασχοληση ....εχω στησει παρα πολλα συστηματα σε studios k σε μουσικους για live χρηση κ ειμαι σιγουρος οτι θα εντυπωσιαζοσουν....κ μην ξεχνας οτι πλεον κ τα mac ειναι...pc απο θεμα hardware....kai oσο περναει ο καιρος μικραινει η αποκλιση κ στο software...ασε που μπορεις να βαλεις λειτουργικο μαψ σε pc...

απλα με τα pc υπαρχει απο την μια ευκολη προσβαση κ αφθονια προγραμματων απο την αλλοι ολοι κανουν τις αθωες κατ'αυτους ''επεμβασεις'' τους με αποτελεσμα το συστημα να γινεται..ανω κατω.. :wink: :wink: [/img]
Τοτε μαλλον εγω ειμαι ακομα "της παλιας σχολης" και θα μεινω στο καινουριο MacPro μεχρι να πειστω για το αντιθετο. :lol:

http://www.rainbow.gr/apple/hardware/macpro.html

Πες μου αν το συναγωνιζεται καποιο pc.

Σε τιμή πάντως όχι.

Καλά ρε apost... σε μία συζήτηση όπου συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν πραγματική εμπειρία εργασίας (στην περίπτωσή μου και με τις δύο πλατφόρμες), εσύ αντιπαραθέτεις μία... διαφήμιση της Rainbow η οποία δεν γράφει καν τιμή;;;;!!!!

Πλάκα μας κάνεις ρε μπαγάσα; Τις βλακείες με τις οποίες σας έχει ψήσει η Apple εσύ τις αρθρώνεις σαν επιχειρήματα; Και (εν πάσει περιπτώσει) ακόμη και αν εσύ έχεις επιλέξει να είσαι της "παλιάς σχολής" (πόσο παλιάς αλήθεια;) θεωρείς ότι αυτό από μόνο του καταξιώνει την άποψή σου;

Τα Mac είναι καλά μηχανήματα, αλλά οι τιμές τους και η ελληνική αντιπροσωπεία τους είναι για τα πανηγύρια (ο συνδυασμός που σκοτώνει). Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τουλάχιστον στα PC δεν πληρώνουμε design και κερατιάτικα.

¶σε... είδαμε και την τιμή (από 2 194.00 Euro).

Μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (Καλογήρου style).

Καλά ρε apost... σε μία συζήτηση όπου συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν πραγματική εμπειρία εργασίας (στην περίπτωσή μου και με τις δύο πλατφόρμες)' date=' εσύ αντιπαραθέτεις μία... διαφήμιση της Rainbow η οποία δεν γράφει καν τιμή;;;;!!!!

Πλάκα μας κάνεις ρε μπαγάσα; Τις βλακείες με τις οποίες σας έχει ψήσει η Apple εσύ τις αρθρώνεις σαν επιχειρήματα; Και (εν πάσει περιπτώσει) ακόμη και αν εσύ έχεις επιλέξει να είσαι της "παλιάς σχολής" (πόσο παλιάς αλήθεια;) θεωρείς ότι αυτό από μόνο του καταξιώνει την άποψή σου;

Τα Mac είναι καλά μηχανήματα, αλλά οι τιμές τους και η ελληνική αντιπροσωπεία τους είναι για τα πανηγύρια (ο συνδυασμός που σκοτώνει). Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τουλάχιστον στα Ppc C δεν πληρώνουμε design και κερατιάτικα.[/quote']

Ειμαι αρκετα παλιας σχολης φιλε Wow!. Εβαλα την ελληνικη σελιδα για το MacPro. Δεν ηθελα να κανω παραπανω διαφημιση απλα να δειξω τα χαρακτηριστικα του. Με συγχωρεις αν το πηρες ως διαφημιση, δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Δεν παιρνω και ποσοστα απο τις πωλησεις... :wink:

Παντως και εγω μιλαω επειδη εχω χρησιμοποιησει παλιοτερα και pc και ειχα συνεχως προβληματα.(για θεματα μουσικης παντα). Με το που δοκιμασα Apple, το οποιο το πηρα απο Ολλανδια γιατι οντως η αντιπροσωπια στην Ελλαδα ειναι για κλαματα, ολα πηγαν μια χαρα. Τα προβληματα ελαχιστοποιηθηκαν. Βεβαια, δεν λεω, παντα θα εχουμε προβληματα με αυτους τους υπολογιστες.

Σιγουρα ομως, αν μεινω ικανοποιημενος απο pc, τοτε θα παρω σιγουρα pc.

Μεχρι τοτε θα το χρησιμοποιω για παιχνιδια και ιντερνετ.

Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα και αν ναι, ζητω συγγνωμη. :lol:

Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα και αν ναι' date=' ζητω συγγνωμη. :lol:[/quote']
Όχι, δεν παρεξηγήθηκες ως "διαφημιστής", απλά λέω ότι στο φόρουμ είναι καλύτερα να συγκρίνουμε τις όποιες πραγματικές εμπειρίες μας, όχι τις ανακοινωμένες από τις εταιρείες προδιαγραφές των μηχανημάτων τους.

Μπορώ και εγώ να σου βρώ διαφημίσεις που βγάζουν τα PC που διαφημίζει ο ευαγγελάτος ως τα καλύτερα της αγοράς, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Επίσης (παραδέξου το) εσείς οι Μακάδες την έχετε πάει πολύ μακρυά την πέρδικα (so to speak), i mean... πραγμάτικά νομίζετε ότι είναι πολύ καλύτερα τα Μακ, σε τέτοιο σημείο που θάβετε τα PC που μπορεί να έχουν πολύ από την τελευταία φορά που τα είδατε (και μάλλον έτσι είναι).

Για να επανέρθουμε στο τόπικ, το πρόβλημα της μνήμης είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει στα Mac, αλλά επίσης είναι αλήθεια ότι ελαχιστότατοι άνθρωποι χρειάζονται τόση πολύ μνήμη, ενώ η διαφορά τιμής (όπως τεκμηριώθηκε) είναι πράγματι τεράστια.

Σε αυτά τα λεφτά όχι μακπρο, αλλά θα πάρω ισχυρότερο ψ, με σωστά σεταρισμένα παράθυρα, επιλεγμένο hardware και με αποφυγή εισόδου σαβουρών στο μηχάνημα και με περισσότερες επιλογές τόσο σε hard όσο και σε soft (και θα μου μείνουν και λ7 για κάτι περαιτέρω), θα έχω καλύτερο όργανο!

Απλ θα προτιμούσα μέχρι πριν 1-2 χρόνια. Τότε που πραγματικά διέφεραν (και οι επεξεργαστές ήταν όντως ισχυρότεροι). Τώρα που μου έγιναν ψ με ωραίο (δεν μπορώ να πω) case σιγά μην σκάσω τόσα.... Ή μήπως αξίζει τόσα παραπάνω το os;

Για να μην πιάσω στο στόμα μου την αντιπροσωπία. Πήγα να ρωτήσω για τον μινι και μόνο ξύλο δεν έφαγα από δαύτους...... Ρωτώ αν θα μπορέσει να σηκώσει το logic (ο intel duo στα 1.8ghz) χωρίς προβλήματα και μου απάντησαν: Ρε φίλε mac παίρνεις, τι ρωτάς τώρα; Τράβα μάθε τι είναι μακ και έλα να μας πεις....

Βρε ουστ από δω χάμω.... Ποτέ να μην τους μάθω....

Για να μην πιάσω στο στόμα μου την αντιπροσωπία. Πήγα να ρωτήσω για τον μινι και μόνο ξύλο δεν έφαγα από δαύτους...... Ρωτώ αν θα μπορέσει να σηκώσει το logic (ο intel duo στα 1.8ghz) χωρίς προβλήματα και μου απάντησαν: Ρε φίλε mac παίρνεις' date=' τι ρωτάς τώρα; Τράβα μάθε τι είναι μακ και έλα να μας πεις....

Βρε ουστ από δω χάμω.... Ποτέ να μην τους μάθω....[/quote']

Αυτο με την αντιπροσωπεια ειναι οντως αληθεια. Οι τυποι δεν εχουν ιδεα τι πουλανε και εχουν ενα υπεροπτικο υφος το "ειμεις πουλαμε mac και ειμαστε φοβεροι". Εγω οτι χρειαζομαι επικοινωνω με Ολλανδια. Καλυτερα συννενοουμαι.

Παντως μου ειναι δυσκολο ενω εχω τοσα χρονια mac και εχω συνηθισει, να αλλαξω σε pc.Ισως καποια στιγμη το προσπαθησω.

Ξεφυγαμε ομως, οντως απο το θεμα του φορουμ.

Αρχικα ξεκινησα οτι με το μακ δεν παιζει προβλημα μνημης.

Ο καθενας χρησιμοποιει οτι τον βολευει στην τελικη. Δεν θα κρινω καποιον επειδη χρησιμοποιει bc rich κιθαρα και οχι gibson.

ζητώ συγνώμη από τον dima, που συνεχίζω το offtopic θέμα για τα mac και pc αλλά πρέπει - και χωρίς να βγάζω τα mac άχρηστα - να ψηφίσω κι εγώ (για μία ακόμη φορά): "παντού υπάρχει ένας μύθος"

ήθελα να εξηγηθώ προκειμένου να καταρεύσει αυτός ο μύθος που σύγκρινε pc (μικρότερης αξίας και σχεδιασμένα στην τύχη) με mac με τα mac να κερδίζουν και συνήθως χωρίς να εξηγεί κανείς τι θεωρεί "pc" (αυτό που τρέχει μόνο windows - και ποια(?), αυτό που έχει intel - τώρα και οι mac intel έχουν, οτιδήποτε διαφορετικό από mac - τι τελικά (?))

αλλά βγήκαν μερικές σελίδες οπότε δεν το ποστάρω:)

τα πορτοκάλια με τα πορτοκάλια και τα μήλα με τα μήλα, αν θες να συγκρίνεις ένα mac με ένα pc πρέπει να του βάλεις τα αντίστοιχα κομμάτια, και μετά τα λέμε αν συγκρίνονται ή όχι - να σημειώσω ότι λόγω στοιχήματος έχω κάνει σύγκριση νομίζω του ακριβότερου mac με φτιαγμένο μηχάνημα στα ίδια λεφτά και το φτιαγμένο - λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους παράγοντες - ήταν σαφώς ανώτερο του mac

..to χειροτερο με την apple ειναι οτι απο την στιγμη που αποφασιζει να κανει καποια σημαντικη,καινοτομο αλλαγη σε καποια τεχνολογια της(βλεπε αγορα logic,mac-intel κ.α...) γραφει πραγματικα στα ...... της ολους τους πελατες της και προχωραει σε οποιαδηποτε αλλαγη χωρις να τους σεβεται,να τους λαμβανει υπ'οψιν τους.....και αυτοι ειναι αναγκασμενοι να τα ΞΑΝΑΧΩΣΟΥΝ χοντρα... :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

ειμαι τσαντισμενος γιατι ημουν χρηστης logic στο pc....οχι πια ομως ...τωρα δουλευω cubase....δεν επεσα στην παγιδα τους να παρω mac..me to zori!! ηταν πολυ εκβιαστικο αυτο που εκανε η εταιρεια...ποτε μου δεν ακολουθησα-υποστηριξα τετοιες πολιτικες...και ουτε θα το κανω :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

Anyway....dima δεν μας ειπες τι motherboard-chipset και επεξεργαστη εχεις....αναμενουμε(για να ξαναμπουμε στο θεμα...) :lol: :lol:

Δεν μπορώ, θα σκάσω. Sorry για τη συνέχεια του off topic, αλλά....

Πώς γίνεται να δουλεύω pc, με nuendo και όλα τα παρελκόμενα και να μη μου έχει δημιουργήσει προβλήματα ούτε με το software ούτε με το hardware? Όσο για format, ούτε λόγος.... Είμαι τρελός; Είμαι τυχερός; Τελικά μήπως είναι η επιλογή του hardware και του software που παίζει ρόλο;

Και πάλι sorry για το άσχετο...

Windows XP Professional and Windows Server 2003 Memory Support. The maximum amount of memory that can be supported on Windows XP Professional and Windows Server 2003 is also 4 GB. However, Windows Server 2003, Enterprise Edition supports 32 GB of physical RAM and Windows Server 2003, Datacenter Edition supports 64 GB of physical RAM

Και εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Όταν σέβεσαι το μηχάνημα και δεν το γεμίζεις σαβούρες, σκοτώνοντας έτσι την registry, δεν έχεις προβλήματα. Και σύνολο πήγε στα 1000¤. Που με αυτά που ζητάνε για το μακ. Τα μακ ίσως και να είναι και το πλέον overestimated μηχάνημα αυτή την στιγμή!

Προτιμώ τον 9600 μου κι ας μην δουλεύει!

Τον έχουν κάνει και upgrade με CPU από G3 (όχι, όχι, δεν είναι ο satriani μεσα στον υπολογιστή μου...)

Τον έχουν κάνει και upgrade με CPU από G3 (όχι' date=' όχι, δεν είναι ο satriani μεσα στον υπολογιστή μου...)[/quote']
O Malmsteen? :lol:

Χμμμμμμμμμ........

για σας σε ολους!

musictech εγω γενικα παντα μαζεβω μονος μου τα pc μου και αυτο δεν το εχω ξανα δει....ουτε στο καταστιμα που αγοραζω μπορεσαν να κανουν κατι...δεν λεω το μαγαζι να μιν το διαφιμιζω ειναι μεγαλι αλισιδα...

σχετικα κενουριο pc εχω παρει τα εξις..

pentium D 3.4ghz.

gigabite μητρικη με το νεο τσιπακι intel 975.

4gb ram στα 667mhz.

καρτα γραφικον παλι για να ειναι οσο σιμβατοτερα γινετε gigabite με τσιπακι geforce 7600gt

δυο σκλιρους εσοτερικους 320gb

και ακριβος αλους διο τετιους εξοτερικους..

ολα ειναι οκ bios μου διχνει 4gb ram... οταν φορτοσει το μιχανιμα τα windows xp μου διχνουν για ακριβια 3.25gb.

πιυα μου αλαξαν και της 4 ραμ και παλι ακριβος ετσι τα βλεπει...

και κατι αλο συγνομη για τα ορθογραφικα κανω κατι τρελα λαθακια!απλα με κανανε στην μοσχα...καταλαβενετε!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back