11 κιθάρες και ενα μπασο εχεις ρε θηριο? ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:10 και μίση κιθάρες και ένα μπάσο.
Η μισή είναι η συνημμένη Φώτο. Δεν είμαι εγώ στη φωτογραφία, από το ιντερνέτ τη βρήκα. ;D![]()
παιζουν.....βάλε και μπουζουκια και ουτι και οτι θεςfunky_bassman είπε:Μιλάμε ΜΟΝΟ για κιθάρες και μπάσα η μπαίνουν στο παιχνίδι και άλλα νυκτά έγχορδα?
10 και μίση λέμε!! ;D ;Dyannis37 είπε:11 κιθάρες και ενα μπασο εχεις ρε θηριο?
Κυριότητα, Εύη. Η ιδιοκτησία είναι όρος του ποινικού δικαίουΗ άποψή σας για την ιδιοκτησία ως αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα ποια είναι;
Ότι θα χαρώ πάρα πολύ να μοιραστώ τα μπάσα μου με το εργοστάσιο της Ibanez... ;D ;D ;D ;DEvilnye είπε:Η άποψή σας για την ιδιοκτησία ως αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα ποια είναι;
Κάθε άτομο, μόνο του ή με άλλους μαζί, έχει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.LK είπε:Κυριότητα, Εύη. Η ιδιοκτησία είναι όρος του ποινικού δικαίου![]()
![]()
;D
Έεεετσι ακριβώςΌτι θα χαρώ πάρα πολύ να μοιραστώ τα μπάσα μου με το εργοστάσιο της Ibanez... ;D ;D ;D ;D
XA! Μου το γύρισες στα Συνταγματικά mambo jambo ;D, σε επηρέασε η άλλη κουβέντα ! Ok Girl, κερδίζεις 1-0 (enjoy it while it lasts)Evilnye είπε:Κάθε άτομο, μόνο του ή με άλλους μαζί, έχει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.
Κανείς δεν μπορεί να στερηθεί αυθαίρετα την ιδιοκτησία του.
Βασικά ισχύει αυτό... Εγώ είχα 1 όργανο για 6 χρόνια... Μετά γράφτηκα στο Noiz...Evilnye είπε:ΥΓ: Ρε την περίπτωση να έχει ένας ένα όργανο τη θεώρησες απίθανη;
Εγώ συνεχίζω σταθερά με ένα και κλείνω χμμμ... πλέον 3 χρόνια εδώ.funky_bassman είπε:Βασικά ισχύει αυτό... Εγώ είχα 1 όργανο για 6 χρόνια... Μετά γράφτηκα στο Noiz...
:-*XA! Μου το γύρισες στα Συνταγματικά mambo jambo ;D, σε επηρέασε η άλλη κουβέντα ! Ok Girl, κερδίζεις 1-0 (enjoy it while it lasts)![]()
![]()
Same here ;Dfunky_bassman είπε:Βασικά ισχύει αυτό... Εγώ είχα 1 όργανο για 6 χρόνια... Μετά γράφτηκα στο Noiz...
Σωστοςfunky_bassman είπε:Βασικά ισχύει αυτό... Εγώ είχα 1 όργανο για 6 χρόνια... Μετά γράφτηκα στο Noiz...
γιατι δεν μετραει ρε ?? εγχορδο που εβγαλε τα λεφτακια του δεν ειναι ?? :Lord_Goumis είπε:Same here ;D
Για δέκα χρόνια, αν και ήταν 2 κιθάρες, αλλά δεν μετράει τώρα για πρώτη κιθάρα η φθηνή απομίμηση στρατ...