Πώς το κάνουν στο Nashville...

Θυμιζει πολυ τον τροπο που δουλεψαμε ενα απο το κομματια που υπαρχει στον πρωτο δισκο μου, του οποιου η ηχογραφηση εγινε στα Black cave studios λιγο εξω απο το Nashville.

Το session ειχε αρκετα γρηγορο flow. To τραγουδι παιχτηκε μια φορα οπως το ειχαν ηδη τα παιδια απο email σε μια εκδοχη που ειχα προετοιμασει στο σπιτι. Μετα τις σημειωσεις τους  ξεκινησε το recording το οποιο ολοκληρωθηκε σε καποιες ωρες. Και τη δευτερη μερα ηχογραφηθηκαν τα solos και η φωνη.

Thanks for sharing Haris.

Γάτος ο... γάτος! Στο δεύτερο punch κατάλαβε ότι ένα χτύπημα του πέφτει πάνω στην φωνή. Αυτό θα πει πείρα στο studio  8) 

Χάρη μου έτσι το κάνουν στη Νέα Ορλεάνη (αφού πιάσαμε τις περιοχές)! :D

Τα δύο τελευταία (που είναι clinic) νομίζω έχουν μεγάλο ενδιαφέρον (γι' αυτό τα ανέβασα αν και δεν είναι για όλους).

fusiongtr είπε:
Χάρη μου έτσι το κάνουν στη Νέα Ορλεάνη (αφού πιάσαμε τις περιοχές)! :D
Φίλος (εκεί) ο σωστός τρόπος είναι αυτός  ;)  8)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος (εκεί) ο σωστός τρόπος είναι αυτός  ;)  8)
Ναι, υπάρχουν πολλοί τρόποι εκεί (αλλά ο Stanton Moore....). ;)

samy paraga είπε:
Κι εγώ που νόμιζα πως θα είχαν να προσφέρουν καμιά νέα στάση  :P
Εσύ αρματολέ να πας γονυπετής στον Άγιο Ιωάννη τον Σιδεριανό όταν θα βρεθείς στην Μήλο, να κάνεις καμιά μετάνοια, γιατί σε κόβω να έχεις βουτηχτεί στην αμαρτία  ;D

@Στράτο: Αυτός είναι τρόπος... Λιγάκι παρακμιακός και οι μπύρες από πίσω (και όχι για ντεκόρ)  ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
@Στράτο: Αυτός είναι τρόπος... οι μπύρες από πίσω (και όχι για ντεκόρ)  ;D 
I just love the way you talk pal. :D

Και για να μην μπερδευόμαστε, όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο όταν ικανοποιείται η απαραίτητη συνθήκη ότι είσαι μουσικάρα με ότι συνεπάγεται αυτό (γνώστης του οργάνου σου, ομαδικό πνεύμα, commitment, συγκέντρωση, κάποιο ταλέντο, επαγγελματισμός). Άμα υπάρχει αυτό, προχωράς άφοβα κι ας είσαι και Γάλλος που παίζει soul - blues.

Προσοχή ! Περιέχει Γαλλική γλώσσα.  ;D

Gregg, το ήξερα ότι θα σου έκανε κλικ το  συγκεκριμένο. ;)

SF, όχι μόνο τον έχει καταπιεί, αλλά έχει φτύσει και τα κουκούτσια!

Στράτο, τώρα χτύπησες ευαίσθητη χορδή. Ο S. Moore (και ο δάσκαλός του, ο J. Vidacovich) είναι από τους αγαπημένους μου ντράμερς ever.

Σάμυ, παρατήρησα ότι όλο εκεί το έχεις το μυαλό σου τελευταία. Δεν σε αδικώ με αυτά που βλέπεις γύρω σου. Κρύα ντους παιδί μου, συχνά κρύα ντους! ;D

Κώστα, "μουσικάρα, γνώστης του οργάνου σου, ομαδικό πνεύμα, commitment, συγκέντρωση, κάποιο ταλέντο, επαγγελματισμός..." Αυτά είναι προαπαιτούμενα μόνο για να αρχίσεις να ψάχνεις δουλειά σαν σεσιονάς, και ειδικά στο Nashville που υπάρχουν 10 τέτοιοι ανά οικοδομικό τετράγωνο.

Όλα τα βιτεάκια που ανέβηκαν εδώ περα είναι φοβερά μπράβο ρε με κουρδίσατε για τα καλα :D

Εντυπωσιακο. Μουσικαρες. Επαγγελματιες. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Βεβαια εχουν ακομα καιρο να μαθουν οτι "τωρα με τα κομπιουτερ, δε χρειαζεται να πληρωνεις μουσικους και στουντια, τα κανεις ολα απο το σπιτι"

hwept είπε:
Εντυπωσιακο. Μουσικαρες. Επαγγελματιες. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Βεβαια εχουν ακομα καιρο να μαθουν οτι "τωρα με τα κομπιουτερ, δε χρειαζεται να πληρωνεις μουσικους και στουντια, τα κανεις ολα απο το σπιτι"
Ναι και χάνεις ακριβώς αυτό που είδαμε στα βίντεο ομαδικότητα παρέα, τη πινελιά που θα βάλει ο κάθε μουσικός που συμετέχει :D

hept μη το πάρεις προσωπικά

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Γάτος ο... γάτος! Στο δεύτερο punch κατάλαβε ότι ένα χτύπημα του πέφτει πάνω στην φωνή. Αυτό θα πει πείρα στο studio  8)  
Τρομερός :D

Και για να μην μπερδευόμαστε, όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο όταν ικανοποιείται η απαραίτητη συνθήκη ότι είσαι μουσικάρα με ότι συνεπάγεται αυτό (γνώστης του οργάνου σου, ομαδικό πνεύμα, commitment, συγκέντρωση, κάποιο ταλέντο, επαγγελματισμός,ταπεινότητα).
Αι αγκρί.

Αξίζει να πάει κάποιος ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά για λίγο καιρό εκεί,να νιώσει μυρμήγκι  ;D και να γυρίσει πίσω στην χώρα του καλύτερος και πιο προσγειωμένος.

nasokosm είπε:
Ναι και χάνεις ακριβώς αυτό που είδαμε στα βίντεο ομαδικότητα παρέα, τη πινελιά που θα βάλει ο κάθε μουσικός που συμετέχει :D

hept μη το πάρεις προσωπικά

Ειναι δυνατον να μη καταλαβες οτι το λεω ειρωνικα ?

Πραγματικά δεν το κατάλαβα ???

Ζητώ συγνώμη για το άστοχο σχόλιο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back