- Πόντοι
- 6
πως μπορω να συνδεσω αυτοενισχιομενα ηχεια πανω σε εναν 1000 ενισχιτη που 8α φοραει 2 παθιτηκα 500αρια?γινετε πως?
εχω εναν αυτοενισχιομενο ενισχιτη 1000 βατ με 2 500 ηχεια πα8ητικα...μπορω να συνδεσω πχ και 2 αυτοενισχιομενα πανω?tasosSG είπε:οριστε?????
τι ακριβως εννοεις???
ναι αυτο θελω να δωσω σημα... εχο απο ολα τα καλωδια αλλα τωρα τα συνδεω με τα περιστροφικα οχι καρφιαsound_crew είπε:Απ οτι αντιλαμβανομαι,ο φιλος θελει να στειλει,το ιδιο σημα,στον ενισχυτη και στα αυτοενισχυομενα.
Φιλε μου ποτε δεν βαζουμε αυτοενισχυομενα ηχεια σε ενισχυτη,εχουν ηδη ενισχυτη...
Ουτε κονσολα χρειαζεσαι.
Χρειαζεσαι ενα V καλωδιο (βασικα χρειαζεσαι δυο,οχι ενα).
Πες μας πως τα εχεις συνδεσει και τι τυπους καλωδιων-βυσματων χρησιμοποιεις για να σου πουμε τι χρειαζεσαι.
χααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι ειπα παλι χχαχχαχχααχχαχαχα εγραψε!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;DNicolasAth72 είπε:καλο !
αυτοενισχυομενος ενισχυτης!
νομιζω ναι ευχαριστω φιλε μουjimtemoe είπε:Καλημέρα φίλε, είναι απλό….εννοείτε ότι ο τελικός σου από κάπου παίρνει σήμα,(είτε με καρφί είτε με κάνων βύσμα), εκεί που δίνεις το σήμα στον τελικό (input), έχει και out (με καρφί ή κάνων βύσμα). Από εκεί θα πάρουν και τα αυτοενισχυόμενα σήμα….ελπίζω να κατάλαβες….. 8)
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ SPEAKER ;D ;D ;D
Έχεις μόνο αυτό το ηχείο, δηλαδή το subwoofer ή και τα υπόλοιπα? Γιατί αυτό μάλλον είναι μέρος ενός πλήρους αυτοενισχυόμενου συστήματος home cinema.Γεια σας, έχω αυτό το ηχείο. Με ποιον τρόπο και τι καλώδια χρειάζομαι για να παίξει; Roister, Servo powered subwoofer, HT-2000, active
Καλησπέρα, απλά θα ήθελα με κάποιον τρόπο να ακούσω μουσική (έχω πικαπ) ή με κινητό…; Δεν έχω ιδέα από αυτάΈχεις μόνο αυτό το ηχείο, δηλαδή το subwoofer ή και τα υπόλοιπα? Γιατί αυτό μάλλον είναι μέρος ενός πλήρους αυτοενισχυόμενου συστήματος home cinema.
Αν έχεις μόνο το ένα ηχείο, έχεις ουσιαστικά το υπογούφερ που είναι ενεργό, δηλαδή περιέχει μέσα τον ενισχυτή. Μόνο του δεν έχει νόημα να το συνδέσεις. Θα ακούς μόνο sub συχνότητες. Αν έχεις και τα υπόλοιπα και θες να το συνδέσεις με μια πηγή ήχου, πες το για να σε βοηθήσουμε.
Καλησπέρα, απλά θα ήθελα με κάποιον τρόπο να ακούσω μουσική (έχω πικαπ) ή με κινητό…; Δεν έχω ιδέα από αυτά
Έχω μόνο αυτό το ηχείο. Απλά θέλω να ακούω μουσική. Εχω το κινητό μου και ένα πικαπ!Έχεις μόνο αυτό το ηχείο, δηλαδή το subwoofer ή και τα υπόλοιπα? Γιατί αυτό μάλλον είναι μέρος ενός πλήρους αυτοενισχυόμενου συστήματος home cinema.
Αν έχεις μόνο το ένα ηχείο, έχεις ουσιαστικά το υπογούφερ που είναι ενεργό, δηλαδή περιέχει μέσα τον ενισχυτή. Μόνο του δεν έχει νόημα να το συνδέσεις. Θα ακούς μόνο sub συχνότητες. Αν έχεις και τα υπόλοιπα και θες να το συνδέσεις με μια πηγή ήχου, πες το για να σε βοηθήσουμε.
Αυτό το ηχείο είναι το subwoofer. Δεν θα μπορέσεις μόνο από αυτό να ακούσεις όλη τη μουσική παρά μόνο τις sub συχνότητες άμα συνδέσεις το πικάπ σου ή το κινητό σου, αντίστοιχα με RCA καλώδια με το πικάπ σου ή στέρεο καρφι σε RCA απο το κινητό σου, με την προϋπόθεση το κινητό να έχει έξοδο αν και γίνεται με αντάπτορα από το USB.Έχω μόνο αυτό το ηχείο. Απλά θέλω να ακούω μουσική. Εχω το κινητό μου και ένα πικαπ!