Πως θα συνδεσω αυτοενισχιομενα...

miglis-mrc

Νέο μέλος
Πόντοι
6
πως μπορω να συνδεσω αυτοενισχιομενα ηχεια πανω σε εναν 1000 ενισχιτη που 8α φοραει 2 παθιτηκα 500αρια?γινετε πως?

tasosSG είπε:
οριστε?????

τι ακριβως εννοεις???
εχω εναν αυτοενισχιομενο ενισχιτη 1000 βατ με 2 500 ηχεια πα8ητικα...μπορω να συνδεσω πχ και 2 αυτοενισχιομενα πανω?

Βασικά θέλεις μίκτη, και όχι ενισχυτή. Αφού τα 2 ηχεία είναι active, δε μπορείς να τα βάλεις στον ενισχυτή σου.

Πρέπει να βρεις έναν απλό μίκτη (mixing desk, ή κάτι παρόμοιο, τέλος πάντων) και να βάλεις πάνω τα 2 active ηχεία και τον ενισχυτή σου.

Κατα τα άλλα, αφού αυτό το θρεντ έβγαλε τον Νίκο απ'την αποστία (non posting), καλό ήταν που γελάσε και λίγο, οχι; ;)

Απ οτι αντιλαμβανομαι,ο φιλος θελει να στειλει,το ιδιο σημα,στον ενισχυτη και στα αυτοενισχυομενα.

Φιλε μου ποτε δεν βαζουμε αυτοενισχυομενα ηχεια σε ενισχυτη,εχουν ηδη ενισχυτη...

Ουτε κονσολα χρειαζεσαι.

Χρειαζεσαι ενα V καλωδιο (βασικα χρειαζεσαι δυο,οχι ενα).

Πες μας πως τα εχεις συνδεσει και τι τυπους καλωδιων-βυσματων χρησιμοποιεις για να σου πουμε τι χρειαζεσαι.

sound_crew είπε:
Απ οτι αντιλαμβανομαι,ο φιλος θελει να στειλει,το ιδιο σημα,στον ενισχυτη και στα αυτοενισχυομενα.

Φιλε μου ποτε δεν βαζουμε αυτοενισχυομενα ηχεια σε ενισχυτη,εχουν ηδη ενισχυτη...

Ουτε κονσολα χρειαζεσαι.

Χρειαζεσαι ενα V καλωδιο (βασικα χρειαζεσαι δυο,οχι ενα).

Πες μας πως τα εχεις συνδεσει και τι τυπους καλωδιων-βυσματων χρησιμοποιεις για να σου πουμε τι χρειαζεσαι.
ναι αυτο θελω να δωσω σημα... εχο απο ολα τα καλωδια αλλα τωρα τα συνδεω με τα περιστροφικα οχι καρφια

NicolasAth72 είπε:
καλο !  :D

αυτοενισχυομενος ενισχυτης!
χααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι ειπα παλι χχαχχαχχααχχαχαχα εγραψε!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D :P :P ;D ;D ;) ;) :) :)

Καλημέρα φίλε, είναι απλό….εννοείτε ότι ο τελικός σου από κάπου παίρνει σήμα,(είτε με καρφί είτε με κάνων βύσμα), εκεί που δίνεις το σήμα στον τελικό (input), έχει και out (με καρφί ή κάνων βύσμα). Από εκεί θα πάρουν και τα αυτοενισχυόμενα σήμα….ελπίζω να κατάλαβες….. 8)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ SPEAKER  ;D ;D ;D

jimtemoe είπε:
Καλημέρα φίλε, είναι απλό….εννοείτε ότι ο τελικός σου από κάπου παίρνει σήμα,(είτε με καρφί είτε με κάνων βύσμα), εκεί που δίνεις το σήμα στον τελικό (input), έχει και out (με καρφί ή κάνων βύσμα). Από εκεί θα πάρουν και τα αυτοενισχυόμενα σήμα….ελπίζω να κατάλαβες….. 8)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ SPEAKER  ;D ;D ;D
νομιζω ναι ευχαριστω φιλε μου

Trending...

Νέα θέματα

Back