Έχει δίκιο το παιδί που μιλάει έτσιAlex-is είπε:Μαθε να παιζεις αυτο που θες να γραψεις, θα μας στειλει ο αλλος βραδυατικα... 8)
Και σε όποιο πρόγραμμα να 'ναι δηλαδή.να τις φερω ολες πανω κατω στον ιδιο χρονο, να γινει πιο στακατο το guitar rhythm?
Σε cubase, adobe audition, ableton live, οπουδηποτε
Σε αυτό συμφωνώ απολύτως, έτσι το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο όμορφο και πιο φυσικό, αλλά είναι άλλο θέμα...apos είπε:Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...
Έχει νόημα να πέσουν ΑΚΡΙΒΩΣ η μία πάνω στην άλλη? Αυτός δεν είναι ο λόγος που γράφουμε 2-3 κιθάρες? Να δημιουργηθεί "ογκώδης" ήχος από τις μικροδιαφορές στο παίξιμο?
Αν θες τέτοια ακρίβεια, γιατί δεν κάνεις duplicate τα αντίστοιχα κανάλια?
Φιλικά πάντα, δεν το παίζω έξυπνος, ρωτάω πιο πολύ για να μάθω εγώ!! ;D ;D ;D
Από που συμπέρανες ότι το ερώτημα αφορά σε όμοια τρακ;Θα πάρεις το track που είναι πιο σωστά παιγμένο και θα το κλωνοποιήσεις όσες φορές θέλεις. Θα βάλεις στην άκρη τα υπόλοιπα τρακ. Τώρα, θα έχεις τέσσερα πανομοιότυπα τρακ και θα αρχίσεις να τα πειράζεις, ένα κάθε φορά, αλλάζοντας λίγο τον ήχο τους, τη στερεοφωνική τους θέση και το eq.
Άντε λέμε...
Από το "ακριβώς".wasted είπε:Από που συμπέρανες ότι το ερώτημα αφορά σε όμοια τρακ;
Μα αυτό ακριβώς ΔΕΝ θέλει (αν έχω καταλάβει καλά)!tasouil είπε:Ηχογραφωντας 2 κ 3 κιθαρες (οχι με duplicate) εκτος απο ογκο παιρνεις κ εναν ''chorus'' ηχο εξαιτιας του οτι οι κιθαρες ποτε δεν πεφτουν μαζι ακριβως
Μπορεις ομως αυτο τον ηχο να τον παρεις κ με duplicate κ απλα να μετατοπισεις το track 2-8 ms