Βασικα το χρωμα και το ξυλο αυτο ειναι τετοιο που δεν υπαρχει περιπτωση να φανει σε φωτογραφια 100% οπως ειναι στην πραγματικοτητα. Εχει και ενας φιλος μου μια ολοιδια και οσες φοτο και αν εχουμε βγαλει δεν φαινεται καλα. Απο κοντα ειναι χιλιες φορες πιο ομορφη.αλλά η ποιότητα της φωτό δεν βοηθάει να φανεί σε όλο του το μεγαλείο.
και που ξερεις εσυ απο τομ αντερσον ρε.....χεχεΚουκλα ειναι. Αλλα απλως δεν ειναι του γουστου μου το χρωμα αυτο. Θα προτιμουσα μπλε ας πουμε. Επισης δεν τρελαινομαι για χρυσο τρεμολο.Αν ο bridge μαγνητης ειναι ο H2+ ειναι κορυφη!
και που ξερεις εσυ απο τομ αντερσον ρε.....χεχεΚουκλα ειναι. Αλλα απλως δεν ειναι του γουστου μου το χρωμα αυτο. Θα προτιμουσα μπλε ας πουμε. Επισης δεν τρελαινομαι για χρυσο τρεμολο.Αν ο bridge μαγνητης ειναι ο H2+ ειναι κορυφη!
φιλε μου η κιθαρα γα&^$ει.....η δικια μου ειναι σχεδον ιδια απλα εχει ασημι τρεμολο' date=' το χρωμα υποθετο πως ειναι cherryburst, το οποιο στις φωτο χανει παρα πολυ, απο κοντα ειναι φανταστικο[/quote']
Ναι αλλα ρε φιλε τωρα που λειπεις στα στρατά θα παω και θα στονε λουφαρω τον μαγνητακο!