- Πόντοι
- 38
Βαρεθηκα σημερα να ψαχνω... Παραιτηθηκα στο τελος...Εχω συνδεσει την hd300 στο input του ενυσχητη και θελω να βγαλω ενα τιμιο delay αλλα δεν μπορω με τιποτα... Ρε τι πατουσα το tap σε διαφερετικους χρονους , ρε τι το ενα ρε τι το αλλο τιποτα... ο ηχος δεν εφτιαχνε...
Ο λογος που δεν την συνδεω στην λουπα του ενισχυτη που ενδεχωμενως να μου ελυνε τα χερια ειναι το γεγονος οτι χρησημοποιω το screamer της , και απο μπροστα ειναι ονειρο... Στην λουπα ειναι αισχος... Εν τελει καταφερα να βγαλω ενα πολυ καλο καθαρο ηχο χρησημοποιωντας το dealy και το chorus... Στα γκαζια ομως δεν καταφερα να το ρυθμησω... Το ζητουμενο λοιπον ειναι οταν παρω το delay της πεταλιερας να
βγαινω λιγο πιο μπροστα
να γεμιζει λιγο ο ηχος
και να ακουγεται να ενα...
δηλαδη να μην παιζω πενια και να κανει μπιπ.....μπιπ...μπιπ....μπιπ... αλλα μπιιιιιιιιιιιπ....μπιιιμπουπουουουπμπιιιιπ....
Τωρα βεβαια δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος... αλλα... οκ !!!
Σας αναφερω παρακατω τι ρυθμησεις εχει το digidelay της hd...
Routing---pre/post
Tapcontrol-----control/dont control
Tempo----ειναι το tap
Fdbk------0% εως 100%
Bass------ 0% εως 100%
treble------0% εως 100%
Mix-------- 0% εως 100%
Αυτα... οτι μπορειτε προτεινεται...
Εχει και αλλα τυπου delay μοντελα βεβαια... δεν ξερω αν το digidelay ειναι αυτο που ψαχνω... Εδω λεει και τα υπολοιπα μοντελα...
Analog Echo
Analog with Mod
Auto Volume Echo
Digital Delay
Digital Delay with Mod
Dynamic Delay
Echo Platter
Echo Platter Studio
Lo Res Delay
Multi-head Delay
Ping Pong
Reverse Delay
Reverse Delay
Stereo Delay
Sweep Echo
Sweep Echo Studio
Tape Echo
Tape Echo Studio
Tube Echo
Tube Echo Studio
οποτε αν γινεται η δουλεια μου με καποιο αλλο πειτε μου...Μην ξεχασετε οτι μιλαμε για το input του eνισχυτη και οχι για λουπα... Η πεταλιερα δεν υποστηριζει μεθοδο 4αρων καλλωδιων...
Ο λογος που δεν την συνδεω στην λουπα του ενισχυτη που ενδεχωμενως να μου ελυνε τα χερια ειναι το γεγονος οτι χρησημοποιω το screamer της , και απο μπροστα ειναι ονειρο... Στην λουπα ειναι αισχος... Εν τελει καταφερα να βγαλω ενα πολυ καλο καθαρο ηχο χρησημοποιωντας το dealy και το chorus... Στα γκαζια ομως δεν καταφερα να το ρυθμησω... Το ζητουμενο λοιπον ειναι οταν παρω το delay της πεταλιερας να
βγαινω λιγο πιο μπροστα
να γεμιζει λιγο ο ηχος
και να ακουγεται να ενα...
δηλαδη να μην παιζω πενια και να κανει μπιπ.....μπιπ...μπιπ....μπιπ... αλλα μπιιιιιιιιιιιπ....μπιιιμπουπουουουπμπιιιιπ....
Τωρα βεβαια δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος... αλλα... οκ !!!
Σας αναφερω παρακατω τι ρυθμησεις εχει το digidelay της hd...
Routing---pre/post
Tapcontrol-----control/dont control
Tempo----ειναι το tap
Fdbk------0% εως 100%
Bass------ 0% εως 100%
treble------0% εως 100%
Mix-------- 0% εως 100%
Αυτα... οτι μπορειτε προτεινεται...
Εχει και αλλα τυπου delay μοντελα βεβαια... δεν ξερω αν το digidelay ειναι αυτο που ψαχνω... Εδω λεει και τα υπολοιπα μοντελα...
Analog Echo
Analog with Mod
Auto Volume Echo
Digital Delay
Digital Delay with Mod
Dynamic Delay
Echo Platter
Echo Platter Studio
Lo Res Delay
Multi-head Delay
Ping Pong
Reverse Delay
Reverse Delay
Stereo Delay
Sweep Echo
Sweep Echo Studio
Tape Echo
Tape Echo Studio
Tube Echo
Tube Echo Studio
οποτε αν γινεται η δουλεια μου με καποιο αλλο πειτε μου...Μην ξεχασετε οτι μιλαμε για το input του eνισχυτη και οχι για λουπα... Η πεταλιερα δεν υποστηριζει μεθοδο 4αρων καλλωδιων...