κι εγω νομιζω μετα απ αυτο οτι δεν αξιζω καθολου το boogie που εχω....ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ!ΠΑΙΔΙΑ χαρίζω τις κιθάρες' date=' τα πετάλια και τον HRD σε όποιον τα θέλει.
Παρακαλώ διαγράψτε με και απο μέλος του NOIZ...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑ !!!!
:lol:
[img']http://deephousepage.com/smilies/banghead.gif[/img]
Αποφάσισα να το γυρίσω στο κέντημα. Πάω στο περίπτερο να πάρω μια BURDA...![]()
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑ !!!!
+1, μου άρεσε πάρα πολύ, πιο απαλό από trem, άσε που γίνεται και σε κιθάρες χωρίς tremΠολύ ενδιαφέρον το κολπάκι με το πάτημα των χορδών στο σημείο ανάμεσα σε επάνω καβαλλάρη και κλειδιά.
Θα συμφωνήσω στο ότι μας κομπλάρει γιατί δεν το έχουμε συνηθήσει, αλλά πάντως το link το βρήκα από αμερικάνικο forum και έκαναν τα ίδια σχόλια με εμαςΠάντως το chicken picking όχι μόνο οι Hellecasters' date=' το έχουν ανάγει σε τέχνη οι country κιθαρίστες - μας φαίνεται εξωπραγματικό γιατί ζούμε στο Ελλαντιστάν [και δεν έχουμε τέτοια ακούσματα'].
+1' date=' μου άρεσε πάρα πολύ, πιο απαλό από trem, άσε που γίνεται και σε κιθάρες χωρίς tremΠολύ ενδιαφέρον το κολπάκι με το πάτημα των χορδών στο σημείο ανάμεσα σε επάνω καβαλλάρη και κλειδιά.[/quote']
Το κακό είναι ότι σε κιθάρες χωρίς tremolo, δε μπορείς να κάνεις diving (και δε μιλάω για diving τύπου metal...).
Η μόνη τεχνική είναι να σπρώξεις το μπράτσο προς τα μπροστά, αλλά και πάλι..είναι επίφοβο να σου μείνει στα χέρια!!! :lol: :lol:
+1000 :wink:Donahue από τους Hellecasters. Αν θέλετε να πάθετε πιο χοντρό ταράκουλο ακούστε κανά δίσκο τους ή δείτε κάνα video. Φανταστείτε κάτι τέτοιο πιο γρήγορο [με πιο δύσκολα σχήματα] και επί 3. Γαμώ τις μπάντες. Πάντως το chicken picking όχι μόνο οι Hellecasters' date=' το έχουν ανάγει σε τέχνη οι country κιθαρίστες - μας φαίνεται εξωπραγματικό γιατί ζούμε στο Ελλαντιστάν [και δεν έχουμε τέτοια ακούσματα'].
Πολύ ενδιαφέρον το κολπάκι με το πάτημα των χορδών στο σημείο ανάμεσα σε επάνω καβαλλάρη και κλειδιά.